Şimdi Ara

CHARACTERLERİN SİLİNMESİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende hero online oynuyordum actıgım ıd de 3dan 2kyu ya kadar kastım daha sonra girdiğimde characterim silinmişti daha sonra yenide 3 dan 7 kyuya kadar kastım yeniden silindi ama son silinen farkli bir ıd idi hack yesem aynı ıdyi yerdim birde sadece kendi pcmden oynuyorum ve hack yeme ihtimalim cok az cunku tandıklarımın hiç birisi bu oyunu oynamıyor hackleyip ne yapsın :S bana bir yardım edermisiniz cok gusel bir oyun fakat basıma bunlar gelince sogudum .bi yardımcı olabilirmisiniz

• Bugün server roll back oldu diye bir söylenti vardı hero forumda.9 lvl birden düşenler var.
    Trade bug,server bakımı ve engellenmiş itemleri kurtarmaya uğraştıysalar hero online biraz taklaya gelmiş anlaşılan.İş yerinde olduğum için sadece hero forumda gördüklerimi aktarabiliyorum.Eve gittiğimde benim char da ufucuk olduysa o zaman anlayacağım ne olup bittiğini.
  • hayır benim soyledipim olay bunda 4-5 ay oncesi ama ben hero online forumunu ilk burada gordugumden solayı burada yazdım eger o ise bir cozum bulabilirsem tekrar baslayacagım :
  • 4-5 ay öncesinden bahsediyorsan e-mail aktivasyon olaylarını ilk o zaman çıkarmışlardı.aktif etmeden oynanılan charları temizlediler.Muhtemelen senin charlarının silinmesi de bundan kaynaklanmıştır.
  • Hadi yaaaaaa pfff.....o zman tekrar acalım bari.SAOLASIN KARDES ANLATTIKLARIN COK YARDIMCI OLDU BANA
  • 4-5ay önceden daha önce oldu o olay 4-5ay önce roll back oldu tüm sorunları hero onlinenın servisine bildiriyorsun onlar düzeltio öle yap
  • Hiçbirşeyi düzelttikleri yok 1000'de 1,bazen trade bug ve restricted itemleri kaldırdıkları oluyor, ama çok nadir rastlanıyor buna. Sayfalar dolusu roll back konusu var hero forumda ve değişen hiçbirşey yok.
    Ayrıca silinen herhangi birşeyin geriye dönmesini bırakın,bugünkü server maintenance'tan sonra şifre değiştirmeye kalkanların hesapları bloke olmuş,tekrar baktıklarında da ortada char falan kalmamış. Bütün gün aylaktım hero forumu takip ettim, vaziyet bundan ibaret.
    Mahalle bakkalı gibi olmuş hero online'ın sistemi,satılan mal geri alınmaz, bozuk ürünlerden biz sorumlu değiliz, çalınan item geri gelmez, trade hack GM'lerin sorunu değildir, deri ceket boyanır falan fıstık.
  • Komik olanda rollbackte giden itemlerimin %10u +sız olarak geri geldi niye tamamını koymadılar onu da anlamadım.. Neyse iyiki bırakmışım diyorum..
  • yaf abi ben lvl 35 yapıorum sonra 2 hafta oynuyorum bi bakıorum ki char yok birde basıma 2 kere geldi oynasak simdi 70 flaan olurdum yanıyorumda atım 70 lvldi ona yanıorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.