Şimdi Ara

Charın Buildi Ve Skiller Hakınnda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyuna yeni başladım daha önce Silkroad oynuyordum baya kastım 63 Lvl oldum ama sıkıldım bıraktım bu forumada üyeydim ama şifremi kullanıcı adımı unuttum

...Neyse ben oyunda asasian açmaya karar verdim charın buildi olarak 100 dex 100 int gerisi str olsun dedim yalnız sword balta ve spear arasında kararsız kaldım. Ben oyunu cafede izlemiştim bir adam yaratıkları toplayıp toplayıp toplu toplu alan skilleriyle kesiyordu. Bu skiller bütün silah skillerinde var mı? Eğer varsa sword açacağım...

Bide bu swordla bladenin farkı nedir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• baba alan büyüsü 25 level büyüleri içinde ama rodcuların 10 level büyüsünde de var...
    her adamın alan skilli var.
    sectiğin meslegin hiç bir önemi yok.

bizde 100 dex 100 int gerisi str biraz zor iş....
    int hepsinde kuvvetli olması lazım....
  • 100 dex 100 int yap dediler bana ama benim gördüüm çoğu asasianlar 12 dex 15 int gerisi str olmuşlar iyi güzelde bunların defansı çok az olmaz mı birde skill kitaplarını 15 intle nasılk okuyorlar?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20595786/tm.htm fazla uzak değil biraz aşağı baksanız görürsünüz.
    Ufaktan tercüme etmeye başladım ıvır zıvır yerleri hariç.

Full str 12 dex 15int sadece pure str assassinler için uygun olan pvp buildidir, lvl kasamazsın.belli bir levele geldikten sonra (75+) full str'ye restat yaparsın pvp için.
  • peki lvl kasarken nasıl bir stat uygulamalıyım
  • aci adam konuyu veriyor oku diyor sen ne veriyim diyorsun pes
  • haci adamın verdiği yerde lvl kasarken demio okudum :D hem oyuna yeni başladım yeni char açtım adam gibi olsunda bir daha uğraşmayayım diyom bide skiller hakkında bişiler sorcam sonra al forum sizin olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.