|
ChatGPT sayesinde saatte 300 TL, ayda 350 bin TL kazanılıyor! Nasıl mı?
-
-
Amerikadaki avrupadaki asgari ücretten düşükmüş aldıkları. Bizde bu rakamlarla ev geçindirirsin. Ezik olu ezik milletler b öle yaparlar.
-
"ChatGPT sayesinde saatte 300 TL, ayda 350 bin TL kazanılıyor! Nasıl mı?"
Editörün hesabına göre günde 11,6 bin kazanılıyor. Saatte 300 TL ise bir gün = 38,8 saat olmalı. Bu hangi gezegen?
-
çaktırma knk çok işte :p
-
Mcdonalds bu ücrete Amerikada çalışacak insan bulamıyor...
-
Alexei yaşlanınca dua et ki ai seni tanısın ve acısın yoksa işin çok zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu haberi de herhalde chatgpt hazırladı :D Çünkü yapıyor böyle gariplikler. Sonra mesela tekrar yazıyorum diyorum ama bu böyle değil. O zaman böyle deyip başka bir yanlış bilgi veriyor. Sonra yanlışını gösteriyorum, evet yanlış hesaplamışım deyip doğrusunu hesaplıyor :D Ha ama öyle ya da böyle epey farklı bir teknoloji. Sadece körü körüne ilk dediğine atlamamak gerekiyor. Biraz uyanık olmak gerekiyor. Ama daha da gelişip hayatımızın her alanına girecektir zaten.
-
Acaba editör şey mi yaptı esnaf gibi. Aldı eline hesap makinesini, tüm tuşlara çat çat bastı, en son C yapıp, kafadaki rakamı mı girdi? İran halısı mı bu
Yok yok şaka bir yana ben kaynağa baktım, iş ilerledikçe 40 Dolara kadar çıktığı oluyormuş. Sadece başlık olarak "saatte 800'e kadar ayda 350 bine kadar" dese daha uyumlu olurdu.
-
saatte 300 TL x 24 saat x 30 gün 216 bin TL yapıyor. 350 bin TL'yi nasıl buldunuz?
-
Maşallah ya nasıl kazanılıyormuş öyle.
-
Yandex Toloka'nın ilk zamanları gibidir. Sonra o iş 4 cent'e kadar düşer.
Aslında şu an tam saldırmanın sırası, mutlaka ekmek çıkar, forumdaki hevesli arkadaşları göreve çağrıyorum.
-
Bu bana Onlyfans'ı hatırlattı. İlk gelen her şeyi alır, geri kalanlar kırıntıları toplar.
-
Aslında tam bana göre bir iş Mustafa Kemal Atatürk ve ondan önceki. Devlet adamları gibi düşünüyorum günde bir olumlu bir söz herzaman kalıcı olması lazım
-
Arkadaşlar hala anlamadı sanırım,sırf yorum ve etkileşim gelsin diye kasıtlı olarak hesap veya yazım hatası yapmadıklarını bilemeyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinmaya -- 9 Mayıs 2023; 10:58:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanlış, günde 8 saat çalışıyordur en fazla. ~150.000 TL yani.
-
Offfffff yine mi click bait başlık ihtiyacınız yok bunaaaaa
-
40 dolar nerede 300TL ediyor yalan haber
-
"(ortalama 40 dolar)" diye bir ibare var yazıda, bi de ona göre hesapla gezegeni bulursun.
-
millet oltacı olmuş... yazık.
-
Bu editör bunları bilerek yapıyor. Amaç etkileşim alıp konuyu canlı tutmak. Bizleri sadece konularını canlandıracak bot olarak görüyorlar. Yemi atıyor ve bizde yiyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"ChatGPT sayesinde saatte 300 TL, ayda 350 bin TL kazanılıyor! Nasıl mı?"
Editörün hesabına göre günde 11,6 bin kazanılıyor. Saatte 300 TL ise bir gün = 38,8 saat olmalı. Bu hangi gezegen? |
çaktırma knk çok işte :p
|
Benzer içerikler
- mobil imza nasıl alınır
- hatasız çeviri
- afk nedir
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- instagram hesabım çalındı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X