Şimdi Ara

Chevrolet Captiva High Dizel Yarı otomatik --- Hyundai SantaFe 2.2 CRDİ Yarı Otomatik --- Hangisi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu arabalar veya bunların yerine 55.000 Liraya kadar önerebileceğiniz Sedan veya 4x4 araba varsa yazarsanız sevinirim Ama bu arabalar için de yorum yazarsanız sevinirim ... Şimdiden Teşekkürler .. .

Chevrolet Captiva High Dizel Yarı otomatik --- Hyundai SantaFe 2.2 CRDİ Yarı Otomatik --- Hangisi ??

• captivayı kullandım gayet geniş ve baba bir jip. kullanımı rahat.

Konfor olarak gayet iyi fakat asla D segmenti bi arabanın süspansyon konforunu veremez (hiç bir SUV veremez captiva ya has degil)

onun haricinde captivanın 2. eli daha iyidir satarken cok sıkıntı çekmezsin.
  • Santa fe diyorum. Turkiyeye captiva 2012 geldimi bilmiyorum. Ama 2012 yeni captiva 3.2 lt 258 hp motoru ve yeni insignia tarzi ic mekaniyla gercekten cok basarili. Dizellerinden haberim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman_solider -- 18 Aralık 2011; 9:20:14 >
  • Vergi bakımından santa fe 2.2 motoru ile biraz düşündürüyor. Ancak diğer bütün yönlerden sanfa fe daha iyi gibi. Ayrıa santa fe amerikada oldukça fazla tutulmuş ve ödül almıştır.
  • her türlü santa fe
  • Vergisi az olanı sçeerdim. 55e alıp yılda 3-4 bin lira vergi ödemek zoruma giderdi açıkçası. Diğer bir husus çamurluk kenarlarının plastik olması daha iyi arazi araçları açısından. Bozuk, çamurlu, çakıllı yollara sık giriyorsanız bu önemli olabilir.
  • Arkadaşlar farklı jip veya suv tercihleriniz varsa açığım bunlara belkide bilmediğim fakat piyasası 55.000'e kadar olan jiplerde vardır ... FArklı jipleride yazabilirsiniz ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerde ve ne şartlarda kullanacaksınız. Kaç kişi binilecek. YOksa jimnyden nivaya, hatta QQ gibi crossoverlera kadar yelpaze çok geniş. İlle sıfır mı olacak. Biraz açarsanız daha iyi olur.
  • Seçimim 2.el olacak ve dağ koşullarında kullanmayacağım... Aile arabası olacak 55.000 TL ye kadar ... Biz 4 kişilik bire aileyiz fakat binen çok olabiliyo arada sırada bunun için 7 koltuklu arabaları tercih ettim ..
  • O zaman size SUV yerine MPV tavsiye ederim. Arazi veya bozuk yoldan ziyade geniş hacim ve konfor arıyorsunuz anladığım kadarıyla. Renault scenic veya ford c-max iyi bir seçim olabilir. Scenicte ve qasqai'de 7 kişilik versiyon da var. Kesinlikle SUV almanıza gerek yok. Boş yere çok yakar ve bi sürü vergi verirsiniz. 2. elde de kolaylık olur. Örnekler (rastgele koyuyorum):

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmen-den-grand-scenic-privilege-1-5-dci-suroof-navi-zenon-67529801/detay?source=promotion_topl
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cagri-otomotivden-2011-model-grand-scenic-1-5-dci-privilege-67643597/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-dogu-otomotiv-den-ford-c-max-tdci-titanium-x-paket-67896960/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-orinal-tatasiz-nissan-qashqai-67893982/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 18 Aralık 2011; 12:38:18 >

• captivanın bir tamponu 650 tl gibi bir fiyattı 2008 yılında ilk kazamı yaptığımda bu dehşetle karşılaşmıştım ben komple tampon değiştirdim ön çamurluk değiştirdim 2 parça boya yaptırdım 180 tl gibi bir para vermiştim ama yanımda pazarlıkla bir captiva sahibi ön tamponu 650 tlye istetmişti sene 2008 de bu ayrıntıyı ekleyeyim dedim.
  • O zaman şöyle anlatıyım arkadaşlar ben hem işimde göz dolduracak hemde aile arabası olabilecek bir araba olmasını istiyorum Yani Scenic gibi arabalar çok aile arabası kaçıyo ama benim yazdığım gibi arabalr Captiva ve SantaFe hem göz dolduruyo karizmatik bir duruşu var hemde aile arabası içi geniiş ova gibi :D Analayabildiğinizi sanıyorum Şimdidien yorumlar için teşekkürler ..

Yani kesbi arkadaşım yorumların için teşekkürler ama bu söylediklerimi göz önüne alırsan iyi olur ..

• quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

captivanın bir tamponu 650 tl gibi bir fiyattı 2008 yılında ilk kazamı yaptığımda bu dehşetle karşılaşmıştım ben komple tampon değiştirdim ön çamurluk değiştirdim 2 parça boya yaptırdım 180 tl gibi bir para vermiştim ama yanımda pazarlıkla bir captiva sahibi ön tamponu 650 tlye istetmişti sene 2008 de bu ayrıntıyı ekleyeyim dedim.

Ee bence pahalı değilmiş benim C5 in 2010 yılında arka tampon değişti 1500 tl ye
  • mercedes al
  • Arkadaşım Mercedes al diyosun ama Mercedes'in dizel triptonic vitesini 55.000 tl'ye bulabileceğini mi sanıyorsun ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.