Şimdi Ara

Chp, Cnn Türk'ü Boykot Kararı Aldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
31.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
245 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chp Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ; CHP MYK 3 şubat 2020 tarihinde partimize ve partililerimize tuzak kurma gayretleri nedeniyle cnn türk yayınlarına katılmama kararı almıştır. chp'li hiç kimse cnn türk yayınına çıkmayacaktır.

Doğru bir karar verilmiş. Bende zira kanal grubu demirörenlere satıldığından beri cnntürkü asla açmıyordum. emin olun ahaberden beterler. ahaber'in en azından ne halt olduğu belli. bunlar ise çok daha tehlikeli. tarafsız görünümlü tetikçi bunlar.

https://www.haberler.com/chp-den-cnn-turk-u-boykot-karari-alin-kanalinizi-12893027-haberi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 6 Şubat 2020; 23:33:14 >

• 1-) imamoğlu'ndan bahsedilince korkudan mikrofonun çekilmesi

2-) akut başkanı çığ için konuşurken sözünün kesilip kırıkkale miting alanına canlı bağlanması

3-) kaptan pilot bahadır altın pegasus uçak kazasını değerlendirirken spikerin panikleyip telefon bağlantısını kapattırması

4-) yandaş gazetecinin canlı yayında coşup kötü kayarım kaymasını en iyi ben bilirim demesi

5-) elazığ'da cnn muhabirinin depremzede çadırına girip gariban insanlara 50 kere mutlusunuz demi mutlu musunuz diye sorması

6-) imamoğlu seçimler yenilenmeden önce katıldığı "taraf(sız) bölge" programında belediyedeki israfları anlatmak için eline resimli panoyu aldığında ahmet aşırı bir şekilde panikliyor ve yayını 1 saat erken bitirmeye kalkıyor.https://twitter.com/Adler16392917/status/1130588352556740609?s=20

7-) termik santrallerin filtre takılması için kapatılması hakkında yanlış bilgi verilmesi https://i.hizliresim.com/8X0PdV.jpg

8-) Cumhuriyet Bayramı kutlamaları esnasında mikrofona konuşan vatandaşın "En büyük Türk Atatürk" sözünün sansürlenmesi

9-) chp man adası hakkında açıklama yaparken yayının kesilmesihttps://www.youtube.com/watch?v=LjZ2853oIas

çöp bir kanal..diğer muhalif isimler de çıkmamalı bu kanala ahaber gibi olsun

tv arıyorsanız tele1 en iyisi şuan

sabahları can ataklı bir konuşuyor, burda yazsam başıma belaya girer o derece
    akşamları 18 dakika var emre kongar merdan yanardağ bir gündem yorumluyor burda konu açsam yöneticiler banlar beni
    her hafta uğur dündar ile demokrasi arenası da yayınlanıyor.
    hulki cevizoğlu da tele1'de
    cüneyt özdemir i iyi tanıyalım..

osman paşa yargı dağıtırken cüneyt in yüz ifadesindeki sinire iyi bakın !

şimdi baktım da ekşide de başlık açmışlar
    https://eksisozluk.com/cuneyt-ozdemiri-boykot-ediyoruz--6355435
    konuya bak "imamoğlunun maçoğlu ziyareti"

imamoğlu kadar başınıza taş düşsün emi. ama van'da çığ düşmesinden 41 kişi öldüğünde halen rte'nin silivri'de neden siyasi mitingine devam ettiğini hiç konuşmazlar nedense. imamoğlunun kayak tatilini, her ziyaretini bu kadar detaylı detaylı saatlerce konuşabiliyorsan rte'nin niye miting yaptığını da konuşman gerekir orada.

bu bazı yarım akıllı chpliler de çıkıp bir de bunlara malzeme veriyor.

tiksiniyorum medyadan.
  • sadece ufak bir kanıt. ekrem imamoğlunun adı geçince nasıl mikrofonu geri çekiyor görüyorsunuz. lanet olsun böyle medyaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 6 Şubat 2020; 20:9:32 >

• Cnn Türk boykotu böyle delmiş.Helal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

Cnn Türk boykotu böyle delmiş.Helal.

imamoğlu kadar başınıza taş düşsün emi. ama van'da çığ düşmesinden 41 kişi öldüğünde halen rte'nin silivri'de neden siyasi mitingine devam ettiğini hiç konuşmazlar nedense. imamoğlunun kayak tatilini, her ziyaretini bu kadar detaylı detaylı saatlerce konuşabiliyorsan rte'nin niye miting yaptığını da konuşman gerekir orada.

tiksiniyorum medyadan.

• Cüneyt Özdemir'i de boykot listesine ekleyin.

Yakında uçağa biner. Bugün İlker Başbuğ'a salladı resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    adam zaten kısmık konuşuyor lafı bitiriyor sonladırıyor diye çekmiş muhabir mikrofonu tşk etmek için karşısındakine, hatta bir kaç defa çekiyor gibi yapıyor hayali alemden senaryolar üretemekte şahane..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Şubat 2020; 20:41:24 >
  • 1-) imamoğlu'ndan bahsedilince korkudan mikrofonun çekilmesi

2-) akut başkanı çığ için konuşurken sözünün kesilip kırıkkale miting alanına canlı bağlanması

3-) kaptan pilot bahadır altın pegasus uçak kazasını değerlendirirken spikerin panikleyip telefon bağlantısını kapattırması

4-) yandaş gazetecinin canlı yayında coşup kötü kayarım kaymasını en iyi ben bilirim demesi

5-) elazığ'da cnn muhabirinin depremzede çadırına girip gariban insanlara 50 kere mutlusunuz demi mutlu musunuz diye sorması

6-) imamoğlu seçimler yenilenmeden önce katıldığı "taraf(sız) bölge" programında belediyedeki israfları anlatmak için eline resimli panoyu aldığında ahmet aşırı bir şekilde panikliyor ve yayını 1 saat erken bitirmeye kalkıyor.

7-) termik santrallerin filtre takılması için kapatılması hakkında yanlış bilgi verilmesi https://i.hizliresim.com/8X0PdV.jpg

8-) Cumhuriyet Bayramı kutlamaları esnasında mikrofona konuşan vatandaşın "En büyük Türk Atatürk" sözünün sansürlenmesi

9-) chp man adası hakkında açıklama yaparken yayının kesilmesi
    ANADOLU KARTALIyoutube
    CHP ‘Man Adası’ belgelerini paylaştı, yandaş medya yayını kesti! İşte o anlar!
    https://www.youtube.com/watch?v=LjZ2853oIas

çöp bir kanal..diğer muhalif isimler de çıkmamalı bu kanala ahaber gibi olsun

tv arıyorsanız tele1 en iyisi şuan

sabahları can ataklı bir konuşuyor, burda yazsam başıma belaya girer o derece
    akşamları 18 dakika var emre kongar merdan yanardağ bir gündem yorumluyor burda konu açsam yöneticiler banlar beni
    her hafta uğur dündar ile demokrasi arenası da yayınlanıyor.
    hulki cevizoğlu da tele1'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 7 Şubat 2020; 13:10:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

adam zaten kısmık konuşuyor lafı bitiriyor sonladırıyor diye çekmiş muhabir mikrofonu tşk etmek için karşısındakine, hatta bir kaç defa çekiyor gibi yapıyor hayali alemden senaryolar üretemekte şahane..
    Tam büyükşehir belediye başkanı derken ve cümle devam ederken

Tesadüfün böylesi. La Cnn Türk'ü bilmesek neyse. En son sana feci kayarım diyen yandaşlar fink atıyordu.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    alaka yok arkadaşım zaten aynı hareketi bir kaç defa yapıyor, zaten sonunda kocaman tşk lafını duyuyon herhalde sağır değilsen tam çekiyor çünkü emin olup, muhabir karşısındakinin lafı bitiyor sanıp mikrafonu çekiyor olay bu,ha %0 olsada sizin ergensi senaryonuz olmuş diyelim cnn e karı ne olcak komik olmayın allah aşkına biraz objektiflik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Şubat 2020; 20:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

tiksiniyorum medyadan.

Alıntıları Göster
    Hocam yanlış yere odaklanmışsınız.

Mehmet Metiner'in hangi partinin milletvekili olduğuna bakın

• quote:

alaka yok arkadaşım zaten aynı hareketi bir kaç defa yapıyor, zaten sonunda kocaman tşk lafını duyuyon herhalde sağır değilsen tam çekiyor çünkü emin olup, muhabir karşısındakinin lafı bitiyor sanıp mikrafonu çekiyor olay bu,ha %0 olsada sizin ergensi senaryonuz olmuş diyelim cnn e karı ne olcak komik olmayın allah aşkına biraz objektiflik
    Yoo yapmıyor. Büyükşehir belediye başkanı dediği anda çekmeye başlıyor.

Amaann seninle neden halen konuşuyorsak. Hee sana kayarım da demediler taraflı yayında yapmıyorlar zaten he.

• Sonunda Chp konfordan vazgeçmeyi başardı bu çok önemli çünkü siyasal islam ve siyasal islamcılar , hem muhaliflerden besleniyor hemde bizlere küfrediyor bizim paramızla.
    Sadece basarılı bir boykot bile onlara hadlerini bildirir ve hizaya sokardı ama hem Cghp hem muhalifler bir türlü konforlarından vazgeçmediler bu karar artık sınıra gelindiğini göstergesi.
    Keşke tüm Demirören grubu şirketleri kapsayacak şekilde olsaydı ama yine olumlu.
    Destekliyorum.
  • quote:

Onlarca vatandaşımız çığ altında kalmışken haberi kesip mitinge bağlanmaları da mı tesadüf peki? En hafif tabiriyle haysiyetsizlik değil de nedir?

Midem bulandı resmen, iğrendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Yoo yapmıyor. Büyükşehir belediye başkanı dediği anda çekmeye başlıyor.

Amaann seninle neden halen konuşuyorsak. Hee sana kayarım da demediler taraflı yayında yapmıyorlar zaten he.

Alıntıları Göster

• Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :D

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Cüneyt Özdemir'i de boykot listesine ekleyin.

Yakında uçağa biner. Bugün İlker Başbuğ'a salladı resmen.
    cüneyt özdemir i iyi tanıyalım..

osman paşa yargı dağıtırken cüneyt in yüz ifadesindeki sinire iyi bakın !

şimdi baktım da ekşide de başlık açmışlar
    ekşi sözlük
    cüneyt özdemir'i boykot ediyoruz
    https://eksisozluk.com/cuneyt-ozdemiri-boykot-ediyoruz--6355435

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 7 Şubat 2020; 17:13:23 >

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Adamı sürekli dinlerdim baktım alttan alttan imamogluna falan giydiriyo izlemeyi bıraktım.

ülkede baska mesele yok imamoglu tatile gitmiş yok kayağa gitmiş millet aç aç evinde oturuyo ondan bahset azda...
  • o saatler olayın vahameti ağırlığı belli değildi 2-3 kişi çığdan öldü diye ülkede hayat durcak değil ülkede, her gün insanlar ölüyor günü gelicek sende bende ölücez zaten...sana birşey olursa ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar diye bir söz var tam cuk bir laftır
    enkaz altındakileri ziyaretten ailecek kayağa çoşmaya eğlenmeye tatile gidenlerden miden kalkmaz sadece rte akp den den kalkıyor sizinki Türkiyedeki tüm babalar çocuklarını kayak merkezlerinde ve yatlarda hoplatıp zıplatıp sorumluluklarını yerine getiriyor zaten kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Şubat 2020; 21:28:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :D
    Ak kefenleri giyer izleriz diyorsun yani :D
  • Basın toplantısını buraya koyalım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.