Şimdi Ara

Chp, Cnn Türk'ü Boykot Kararı Aldı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
31.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
245 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın isminden korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar.. Aynı referandum zamanındaki bayram için "hayırlı olsun" sözündeki hayır kelimesini bile söylemeyip sansürledikleri gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

o saatler olayın vahameti ağırlığı belli değildi 2-3 kişi çığdan öldü diye ülkede hayat durcak değil ülkede, her gün insanlar ölüyor günü gelicek sende bende ölücez zaten...sana birşey olursa ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar diye bir söz var tam cuk bir laftır
    enkaz altındakileri ziyaretten ailecek kayağa çoşmaya eğlenmeye tatile gidenlerden miden kalkmaz sadece rte akp den den kalkıyor sizinki Türkiyedeki tüm babalar çocuklarını kayak merkezlerinde ve yatlarda hoplatıp zıplatıp sorumluluklarını yerine getiriyor zaten kesin
    bak bak nasıl da yalan yazıyor vahameti belli değilmiş 2-3 kişi imiş hebel hübele...

ulan iyiki youtube var da pis yalanlarına inanan çıkmıyor

iyi bak 26 yazıyor ekranda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 6 Şubat 2020; 20:28:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Ak kefenleri giyer izleriz diyorsun yani :D

Alıntıları Göster
    #ArtıkCNNizliyorum

• Büyükşehir Çalışıyortwitter
    Büyükşehir Çalışıyor
    https://twitter.com/tcbuyuksehir/status/1225480343844720641

quote:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 12 Şubat’ta katılacağı Tarafsız Bölge programını iptal etti. #CnnTürkBoykot

kendileri çalar , kendileri oynarlar.

• neroavalon kullanıcısına yanıt
    he evet ogün mitinge karar vermişler size gıcıklığına, anlık bir olay o adama o anda zaten sufle veriliyor ölüler olay ağır diye saçma sapan bir yüz iafdesiyle söylüyor tayyip ,bu kadar komik olmayın...ha dünü olurduda olay yarını miting yaparlardı siz haklısınız derdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Şubat 2020; 21:34:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Adamı sürekli dinlerdim baktım alttan alttan imamogluna falan giydiriyo izlemeyi bıraktım.

ülkede baska mesele yok imamoglu tatile gitmiş yok kayağa gitmiş millet aç aç evinde oturuyo ondan bahset azda...
    İmamoğlu'nu eleştirsin hiç sıkıntı değil.

Ama herkes farketti. Adam hiçbir Ak partili yetkiliyi isim vererek eleştiremiyor. Hele Erdoğan dokunulmaz resmen.

Arada eleştirir gibi yapıyor. Kahkaha atıyor ayıp olmuş cart curt diyor en fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

cüneyt özdemir i iyi tanıyalım..

osman paşa yargı dağıtırken cüneyt in yüz ifadesindeki sinire iyi bakın !

şimdi baktım da ekşide de başlık açmışlar
    https://eksisozluk.com/cuneyt-ozdemiri-boykot-ediyoruz--6355435

Alıntıları Göster
    OHAAA!!! Pamukoğlu'na, Ahmet Altan KRİPTOSUNUN sözleriyle cevap vermiş, bugün de İlker Başbuğ'a tavır almış.

Bu Özdemir'i kendi halinde, sıradan, popülist bir haberci sanırdım artık "kendi halinde" biri olmadığını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :D
    Hımmm
    O yüzden yapmayın diye yalvarmaya gelmişler

Onedio
    CNN Türk Yetkililerinden CHP'ye 'Bizi Boykot Etmeyin' Talebi
    https://onedio.com/haber/cnn-turk-yetkililerinden-chp-ye-bizi-boykot-etmeyin-talebi-896480

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Ahaberi de unutma sakın.
  • quote:

alaka yok arkadaşım zaten aynı hareketi bir kaç defa yapıyor, zaten sonunda kocaman tşk lafını duyuyon herhalde sağır değilsen tam çekiyor çünkü emin olup, muhabir karşısındakinin lafı bitiyor sanıp mikrafonu çekiyor olay bu,ha %0 olsada sizin ergensi senaryonuz olmuş diyelim cnn e karı ne olcak komik olmayın allah aşkına biraz objektiflik
    Sizin türkçe hocanızı saygıyla anarken, anlattıklarından hiç bir şey anlamamış seni esefle kınıyorum. Hiç cümle ortasındayken biter mi be adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Hımmm

https://onedio.com/haber/cnn-turk-yetkililerinden-chp-ye-bizi-boykot-etmeyin-talebi-896480

Alıntıları Göster
    sesi buraya kadar geldi

Chp, Cnn Türk'ü Boykot Kararı Aldı.

• Boş bir boykot. Medya olmadan bir hiçsiniz. Hiçbirşey...
    Müzik kanallarına reklam vererek ulaşabileceğiniz kesim devede kulaktır...

Bence bu boykot konusundaki en iyi kapak, M.ince nin, trt kameramanı ve spikerini basın toplantısından çıkarmasıdır...

• fox tv dışında alayı yandaş medya.
  • Sahi bir ara Meclisi de boykot etmişti. Ne oldu sonra, ne değişti, tıpış tıpış giriyorlar meclise!

Birileri hatırlatsın: sen ana muhalefet partisisin, kalk ayağa, muhalefetini yap! Boykot başkalarının işi, sen muhalefet görevini yerine getir.
  • Ulusal bir kanalı boykot etmek kadar saçma bir şey yok.

Göreceksiniz 1 aya kalmaz yavaş yavaş çıkmaya başlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_Türk

Sahi bir ara Meclisi de boykot etmişti. Ne oldu sonra, ne değişti, tıpış tıpış giriyorlar meclise!

Birileri hatırlatsın: sen ana muhalefet partisisin, kalk ayağa, muhalefetini yap! Boykot başkalarının işi, sen muhalefet görevini yerine getir.
    E zaten boykot yapıp bir medya grubunu yok etmek muhalefet yapmaktır.

AB grubundakiler için reklam verenler ister istemez CHP'nin çıktığı kanalları seçecek.

Yeni bir medya oluşabilir ya da daha tarafsız olanlar değer kazanır.

Hareket tamamen doğru devam.

• quote:

alaka yok arkadaşım zaten aynı hareketi bir kaç defa yapıyor, zaten sonunda kocaman tşk lafını duyuyon herhalde sağır değilsen tam çekiyor çünkü emin olup, muhabir karşısındakinin lafı bitiyor sanıp mikrafonu çekiyor olay bu,ha %0 olsada sizin ergensi senaryonuz olmuş diyelim cnn e karı ne olcak komik olmayın allah aşkına biraz objektiflik
    ya kerimcem sen ne diyorsan kesin doğrusu tam tersidir. boş yapma. fişlenmiş aktroll seni. hayret bu sefer cümlene "akpli değilim ama..." diye başlamamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Hımmm

Alıntıları Göster
    Chp, Cnn Türk'ü Boykot Kararı Aldı.

• Chp için küçük ama insanlık için büyük bir adım.Muhalif kesim boykotun gücünü görecek.
  • quote:

o saatler olayın vahameti ağırlığı belli değildi 2-3 kişi çığdan öldü diye ülkede hayat durcak değil ülkede, her gün insanlar ölüyor günü gelicek sende bende ölücez zaten...sana birşey olursa ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar diye bir söz var tam cuk bir laftır
    enkaz altındakileri ziyaretten ailecek kayağa çoşmaya eğlenmeye tatile gidenlerden miden kalkmaz sadece rte akp den den kalkıyor sizinki Türkiyedeki tüm babalar çocuklarını kayak merkezlerinde ve yatlarda hoplatıp zıplatıp sorumluluklarını yerine getiriyor zaten kesin
    Mesajını duzeltmelisin bence. Çünkü yanlis bilgi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.