Şimdi Ara

Chp, Cnn Türk'ü Boykot Kararı Aldı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
31.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
245 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cnnt eskiden de yandaştı da son zamanlarda dozu iyice abarttı.
    ama millet te anladı artık enayi yerine konduğunu.izlemiyor.

şuan için izlenebilecek bir tek tele 1 var.
  • Chp, Cnn Türk'ü Boykot Kararı Aldı.
  • Güle Güle CnnTüp
  • cüneyt için de başlık açmışlar ekşide
    ekşi sözlük
    cüneyt özdemir'i boykot ediyoruz
    https://eksisozluk.com/cuneyt-ozdemiri-boykot-ediyoruz--6355435

• cnn isim hakkını bu haramilerden alsın artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem İmamoğlu 12 Şubat’ta katılacağı CNN TÜRK’teki Tarafsız Bölge programını iptal etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Ekrem İmamoğlu 12 Şubat’ta katılacağı CNN TÜRK’teki Tarafsız Bölge programını iptal etti.

https://twitter.com/barispehlivan/status/1225479269264117762
    tarafsız bölge olmadığı ahmet hakan'dan da ayrıca belli olduğu için İmamoğlu'nun kararı ayrıca isabetli olmuş

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Cüneytin uzun zamandır başı götü ayrı oynuyor kayın pederi yandaşın önde gideni... Böyle olacağı belliydi. Ben uzun süredir cüneyti izlemiyorum... Hatta NTV CNN hiç izlemiyorum bazen haber türk oda fatih Altaylı yüzünden o da gitse habertürkte lağım olacak...

En iyisi tele 1 üzerine kanal tanımıyorum sonra krt... Halk TV de fasa fiso

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıncı017

Ulusal bir kanalı boykot etmek kadar saçma bir şey yok.

Göreceksiniz 1 aya kalmaz yavaş yavaş çıkmaya başlarlar.
    Ulusal kanalda Ulusallığını.bilsin Dünyanın neresinde var muhalefete muhalefet etmek

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Cüneytin uzun zamandır başı götü ayrı oynuyor kayın pederi yandaşın önde gideni... Böyle olacağı belliydi. Ben uzun süredir cüneyti izlemiyorum... Hatta NTV CNN hiç izlemiyorum bazen haber türk oda fatih Altaylı yüzünden o da gitse habertürkte lağım olacak...

En iyisi tele 1 üzerine kanal tanımıyorum sonra krt... Halk TV de fasa fiso
    halk tv çakma muhalefet zaten

can ataklı yanlış hatırlamıyorsam diploma konusunu açtı diye kovuldu
    sonra hüsnü mahalli kovuldu
    sonra ismail dükel i kovdular

çakma solcu enver aysever önce tele1de idi baktım ordan yollanmış halk tv de görünce son notumu da öyle verdim halk tvye

uğur dündar demokrasi arenası ile tele1 de başladı yayına

hulki cevizoğlu da tele1 de yayına başladı

can ataklı zaten her sabah çıkıyor bütün gazeteleri yorumlarken bir başlıyor fırçaya içimin yağları eriyor.

gerçekten şu an 10 numara gidiyor tele1.. vatansever arkadaşlara tavsiye ederim izlemelerini..

şu programı izleyecem bir türlü nasip olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 6 Şubat 2020; 22:58:7 >

• USA, Turkiye fark etmiyor abi CNN iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 7 Şubat 2020; 0:6:18 >
  • neroavalon kullanıcısına yanıt
    Seninle hem fikirim bende 1-2 sene önce uyduyu karıştırırken Emre kongarı görüp eklemiştim sonra babam görünce iyicene sardı... Babamların evde sabah akşam tele1 açıktır... ben pek izleyemiyorum hanım tantana ediyor siyaset siyaset siyaset diyor kendileri...

• cnn türk twitter ve youtube da seri bi şekilde abone kaybetmeye başlamış

twitterda gündem olmuş şu an 100 bin twit atılmış etikete

işte o etkikethttps://twitter.com/search?q=%23CnnT%C3%BCrkBoykot&src=trend_click

• şimdi tekrar bakınca adamın mikrafonu çekme açısı bile kendi ağzı yukarı-ön bukadar saçma sapan şey bu hülööğ muhalif tayfasında görülür zaten müftü karısı peşinde koşanlardan beklenen ambargo... çünkü bir artniyet olsa direk önüne çeker ağzına götürüp röportaj bitti herhalde diye tşk etmeye kalkmaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2020; 0:32:23 >
  • Chp, Cnn Türk'ü Boykot Kararı Aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

1-) imamoğlu'ndan bahsedilince korkudan mikrofonun çekilmesi

2-) akut başkanı çığ için konuşurken sözünün kesilip kırıkkale miting alanına canlı bağlanması

3-) kaptan pilot bahadır altın pegasus uçak kazasını değerlendirirken spikerin panikleyip telefon bağlantısını kapattırması

4-) yandaş gazetecinin canlı yayında coşup kötü kayarım kaymasını en iyi ben bilirim demesi

5-) elazığ'da cnn muhabirinin depremzede çadırına girip gariban insanlara 50 kere mutlusunuz demi mutlu musunuz diye sorması

6-) imamoğlu seçimler yenilenmeden önce katıldığı "taraf(sız) bölge" programında belediyedeki israfları anlatmak için eline resimli panoyu aldığında ahmet aşırı bir şekilde panikliyor ve yayını 1 saat erken bitirmeye kalkıyor.https://twitter.com/Adler16392917/status/1130588352556740609?s=20

7-) termik santrallerin filtre takılması için kapatılması hakkında yanlış bilgi verilmesi https://i.hizliresim.com/8X0PdV.jpg

8-) Cumhuriyet Bayramı kutlamaları esnasında mikrofona konuşan vatandaşın "En büyük Türk Atatürk" sözünün sansürlenmesi

9-) chp man adası hakkında açıklama yaparken yayının kesilmesihttps://www.youtube.com/watch?v=LjZ2853oIas

çöp bir kanal..diğer muhalif isimler de çıkmamalı bu kanala ahaber gibi olsun

tv arıyorsanız tele1 en iyisi şuan

sabahları can ataklı bir konuşuyor, burda yazsam başıma belaya girer o derece
    akşamları 18 dakika var emre kongar merdan yanardağ bir gündem yorumluyor burda konu açsam yöneticiler banlar beni
    her hafta uğur dündar ile demokrasi arenası da yayınlanıyor.
    hulki cevizoğlu da tele1'de
    Kardeş iyi diyorsun hoş diyorsun yazıklarının tamamı diğru hemen hepsine bizzat şahit oldum ama çok çok yanlış bir durum var. Tele1 gerçekleri anlatma ayağına sürekli yalan haber servis ediyor. birkaç haberi gerçekten çok mide bulandırıcı durumlardan bahsediyordu. Üşenmedim araştırdım. Geçen kasımda dikilen fidanların %95 i kurudu haberini ilk ağızdan öğrenebileceğim birkaç arkadaşımı aradığımda olayın yanlış olduğunu bizzat bakımlarını kendilerinin yaptığını söylediler. Bu arkadaşlar muhalif kesime yakın aklı başında görevlilerdi. Resmen öyle şey mi olur saçmalama demeye getirdi. Bir de tcdd nin %300 zam haberini araştırdım. Tcdd nin sitedinde öyle bir zam olmamasına karsın yetmez deyip makinist olan dayıma sordum öyle bi şey yok ama tcdd nin mali durumu iyi değil dedi. Kendisi de tanıdığım en büyuk muhaliflerden. Yani demem o ki bahsettiğin kanali 2 3 hafta ben de takip ettim. Başlarda hoşuma gitmişti ama sorgusuz sualsiz her söylenene şakşakçilık yapan bi salon dolusu insanin karşısına oturup bir şeyler söyleyen siyasetçiye korü körüne alkış tutmaları, gerçekleri sunuyoruz deyip göz göre göre yalan haber yapmaları, yetkinliğini hiçe sayıp sırf yandaş olduğu için ne yazdığı kim olduğu belli olmayan bir yazarın kitaplarını saatlerce reklam edip satmaya calışmaları malesef tamamen birebir Ahaber yayın etigiyle uyuşuyor.
    Yani malesef tavsiye ettigin kanalin A haber le en ufak bir farkı yok...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.