Şimdi Ara

Chp, Cnn Türk'ü Boykot Kararı Aldı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
31.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
245 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekleri çarpıtma noktasında bütün partiler zaten gerçekleri saptırıyor. Bütün kanallar çarpıtıyor. Al birini vur ötekine. Boykot eden de aynı. Boykot edilen de. Gerçekler aralardan cımbızla çekilecek kadar az oluyor çoğu zaman. Tartışma programlarında taraflar çoğu zaman partimi savunacağım diye bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatkrky

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bilgin olmadgi konuda fikrini de söylemeyeceksin işte ne güzel kendini tarif etmişsin bugün meydanlara çıkan o g t kılinin yalayicisinin vucud bulmuş halisin işte sizin gibi biatcilar. Ülkeyi bu hale getirdi senin biat ettiğin parti bu yandaş kanal yandaş gazete onların eseri akp yokken boyke bir kavram da yoktu böyle yandaş Candaş biatci yalayici seçmende yoktu eserinizle gurur duyun benim örnek verdiğim bir haber yandaş değil ben ne yaptığımin gayet farkındayım algılarıza burda yol da vermem primde de vermem
    Ben kaynaklarıyla sana gerçekleri gözüne soka soka gostermisim kör değilsen görmüşündür varsa elinde seninde kaynak koyacaksın ergumanimi curuteceksin yoksa yol alacaksın boş yapmayacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arslan Yabgu kullanıcısına yanıt
    https://www.tarafsizhaberajansi.com/2020/02/07/cig-felaketi-yasanirken-eglenceye-katilan-bakan-esi-ak-partiyi-karistirdi/

Bu kanalı takip etsene aslan gercekleti gösteriyor diyorlar tüm akp tayfasın hepsi bu kanalı takipte sen nasıl iskaladin

• fatihstorm kullanıcısına yanıt
    Bir şey soracagim. Takım tutar gibi olacak ama(tanıdığım CHP'liler hep öyle.) CHP'li değilsem AKP'li mi olmuş oluyorum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arslan Yabgu kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsun hiç bir CHP li böyle olmaz olamaz bu akp ye has bir yas tutma geleneği yeni çıktı haberin yok mu
    Chp, Cnn Türk'ü Boykot Kararı Aldı.Ne CHP li ol ne akp li seni vatan partili yapacağım

• En doğru kararı almışlar.Daha geçenlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na adamın biri teşekkür ederken mikrofonu nasıl geri çektiklerini gördük.Yani adamlar yalakalığı ve yandaşlığı öyle bir boyuta getirdiler ki...Böylesine birilerinin emir kulu olmuş bir yayın organına çıkmanın zaten hiçbir anlamı yok.Akapelilerin CHP'nin bu kararına köpürmeleri normal.Zira akape nefretten,kavgadan ve didişmeden beslenen bir parti.Daha geçenlerde görmedik mi stüdyoda yorumcunun biri içişleri bakanını eleştirdi diye yemediği hakaret kalmamıştı.Zira eleştiriye verecekleri bir cevap olmadığı için ne yapacaklar?Konuyu kavgaya çekecekler ki insanların aklında oluşan soru işaretleri yok olsun.

Bunların artık tek bir amacı var.Muhalif isimleri ekranlara çıkartmamak,ekrana çıkanlarla da kavga etmek ve onları baskı altına alarak-hakaret ederek kendisini ifade imkanı vermeden programı sunup bitirmek.Geçen yıl CNN'e katılan İmamoğlunun sözünün nasıl bir saat erken kesildiğini unuttuk mu?

Gerçi CNN'ni izleyen kaldı mı ki?Şahsen ben yıllardır televizyon vs izlemiyorum.

• fatihstorm kullanıcısına yanıt
    Hadi anam hadi

• Çok geç kalınmış bür karar. Ahmet hakan hande fırat vb tarafsız geçinen maaaşlı iktidar şakşakçılarının "akp li değilm ama ... " ile başlayan cümlelerini duymaktan gına gelmişti. Twitter'dan takipten çıkarın +televizyon kanal listesinden kaldırın.
  • Boykot için yaptıklarım.
    -Cnntürk tıkladım , takipçi sayısına tıkladım , tanıdığım takipçiler seçip , takip ettiğim 84 kişiyi 10'ar 10'ar grupladım ve mention'a ekleyip twit attım.Ara ara her twite durum yazıyorum.
    Şu an için 67'ye düştü 17 kişi takibi bıraktı.Hedefim 30 ve altına düşmesi.
    -Arkadaş whatsup gruplarına yazdım.
  • firatkrky kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA-kktc -- 4 Mayıs 2021; 16:57:16 >
  • Türkiye'de medyanın özeti; "patron seni üzzdük mü, ben nereden girdim bu işe"den tutun da alo Fatih'e kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 7 Şubat 2020; 14:39:5 >
  • Chp, Cnn Türk'ü Boykot Kararı Aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

cüneyt özdemir i iyi tanıyalım..

osman paşa yargı dağıtırken cüneyt in yüz ifadesindeki sinire iyi bakın !

şimdi baktım da ekşide de başlık açmışlar
    https://eksisozluk.com/cuneyt-ozdemiri-boykot-ediyoruz--6355435

Alıntıları Göster
    Bu videoyu özellikle yaymak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Bu videoyu özellikle yaymak lazım.

Alıntıları Göster
    Forumda vardır face,twitter,insta siyasi hesabı paylaşsın bizde paylaşalım hatta sponsor bile basarım.Böyle kendine sürekli tarafsızım diye tanıtıp alakası olmayan tiplerin artık bu ülkede popüler olmaması lazım.
  • gayet mantıklı bir karar tebrik ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Forumda vardır face,twitter,insta siyasi hesabı paylaşsın bizde paylaşalım hatta sponsor bile basarım.Böyle kendine sürekli tarafsızım diye tanıtıp alakası olmayan tiplerin artık bu ülkede popüler olmaması lazım.

Alıntıları Göster
    Aynen katılıyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Alıntıları Göster
    Aynen katılıyorum hocam.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.