Şimdi Ara

Chp, Cnn Türk'ü Boykot Kararı Aldı. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
31.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
245 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • habertürk gibi şamarlanacak gazeteci çıkarmayınca

veya "tarafsız" hukukçu :) haha

boykotu yersin

çıkar chp linin karşısına Nagehan Alçı yı bak bütün chp liler cnn seyreder.

istediği kişileri istediği formatta seyrettiremeyince boykot ....

hiç bir basın kuruluşunun cnn olsun habertürk olsun haberine zerre inanmam.

basın bir şey diyorsa tam tersine bakarım.
  • Her sabah bu sistemin omuzlarıma yüklediği dayanılmaz ağırlık ile uyanmak istemiyorum.
    Artık bataklık boğazı geçti...

“Aç ve işsiz olduğu için bir aile babası kendinisi yakar intihar etti ve buna “şov” denildi.”
    Hangi kanal yayınladı Fox haber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kanallara reklam veren firmalarda boykot edilmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

O kanallara reklam veren firmalarda boykot edilmeli.
    Yavas yavas hep söylüyorum , organize , hedeflenmis basarılı bir ekonomik boykot bu ülkede tüm tasları yerine oturtur.
    Öbür türlü adam bizim paramızla bize küfrediyor ve izleniyorsa , ticari basarı kazanıyorsa elbette durmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 9 Şubat 2020; 17:46:21 >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Boykot edecek adam parayı düşünmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Boykot edecek adam parayı düşünmez.
    Boykot mantığı karsı tarafa para vermemektir.
    sizin dediğiniz coca cola alıp dökmek gibi :)
    Taahütü biten almaz iste o zaman mantıklı-akılcı boykot olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgora

Boykot mantığı karsı tarafa para vermemektir.
    sizin dediğiniz coca cola alıp dökmek gibi :)
    Taahütü biten almaz iste o zaman mantıklı-akılcı boykot olur.

Alıntıları Göster
    Taahhüt cezasından alacağı para ile aylık üyelikten alacağı para arasında dağlar kadar fark var.
    Adam her ay parasını alacak, seni üye sayısına dahil edecek, buna göre sponsor bulacak, reklam alacak. Git istersen cihazı çöpe at, aylık parasını ödediğin sürece adamın zerre umrunda olmaz.
    Ama gider cezasını öder iptal ettirirsen, üye sayısı azalır, reklam ve sponsorluk gelirleri düşer. Asıl her ay kuzu kuzu aylık ücreti ödemek coca cola alıp dökmeye benzer.

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Taahhüt cezasından alacağı para ile aylık üyelikten alacağı para arasında dağlar kadar fark var.
    Adam her ay parasını alacak, seni üye sayısına dahil edecek, buna göre sponsor bulacak, reklam alacak. Git istersen cihazı çöpe at, aylık parasını ödediğin sürece adamın zerre umrunda olmaz.
    Ama gider cezasını öder iptal ettirirsen, üye sayısı azalır, reklam ve sponsorluk gelirleri düşer. Asıl her ay kuzu kuzu aylık ücreti ödemek coca cola alıp dökmeye benzer.

Alıntıları Göster
    Arkadas gelirse hesabı ortaya koyar(kalan süre vb) kaldı ki organize yapılan boykot Cnntürk , taahhüt yok.
    Takip ediyorsan takipten çık , takip eden arkadas ve takipçilerine bilgi ver.
    Zaten ruh sağlığına zararlı yayınlarını izliyorsan artık izleme.

• spacenet S kullanıcısına yanıt
    Nasıl anlıyorsanız anlayın. Elimizden geldiğince boykot ediyoruz işte. Sen napıyorsun? Akıl veriyorsun sadece 78 tl veriyorum hem tv hem internet için, hangi firma bunu yapıyor? Akıl vereceğine sen yap sana verelim o parayı? Ne CHP’liyim nede akp. A haber de izlemiyorum halk tv de. Herkes oturduğu koltuğu düşünüyor. Ben de cebimi düşünüyorum. Ne karnımı o koltuktakiler doyuruyor nede senin gibi akıl vermeye çalışanlar. Elimden geldiğince tepkimizi koyuyoruz işte. D-smart olayına gelince kar yaptıkları yok 10 tl mega paket kullananlar var. Sürümden kazanmaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 9 Şubat 2020; 21:43:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgora

Yavas yavas hep söylüyorum , organize , hedeflenmis basarılı bir ekonomik boykot bu ülkede tüm tasları yerine oturtur.
    Öbür türlü adam bizim paramızla bize küfrediyor ve izleniyorsa , ticari basarı kazanıyorsa elbette durmaz.

Alıntıları Göster
    Ben tvden sildim demirorene ait kanal ve radyoları.

• Birisi de reklam verenlerin listesini oluşturup konuda paylaşsın.

• bunlara genelde hep inşaat firmaları reklam veriyor
  • son gelişmeler neler arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.