Şimdi Ara

CID 49 telefonlara Flash Zamanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkkadaslar bende de w810i var, bende flashlıorum, hersey iyi hos, işlem bıttıkten sonra sim kartımı takıorum, teli acıorum, WALKMAN mi TELEFOn modumu die soruyor, pin kodumu gırdıkten sonra telefon acılmıor, "YAPILANDIRMA HATASI, LUTFEN SERVİSLE İRTİBATA GECIN" gibilerinden bir uyarı cıkıor
    ne yapmam gerekior
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

arkadasım öncelikle prg yi kuruyosun sonra benim telefona uygun olarak topsony nin sitesinden o dosyaları indiriyorsun 2 tane birisi fbn birisi de mbn uzantılı sonra prg yi çalıştırıyorsun prg den usb 192 00 ve w810 u secip flash bölümüne geciyorsun daha sonra flash bölümndeki bütün böölümleri işaretliyorsun flash a tıklıyorsun sonra c ye basılı tutarak tel i takıyorsun ama bataryan kesin full olmalı değilse kabul etmiyor bir de ben bilg dilini ingilizce yaptım ne olur olmaz diye sonra 1 saat bekliyorsun o kendi bitince haber veriyor işlem tamam

cda dosyları olmadan mı yaptın
    sadece main firmware ve diğerini mi yazdın.

dostum CDA dosyası derken neyı kasdedıosun, ben sadece MAIN ve FS file secıorum? baska bır dosyada mı var? Ya biri şu programı resimli bir şekilde anlatabılırmı?
    Peki aranızdan hic bu programla firmware yukledıkten sonra benim almıs oldugum hatadan alan varmı?
    "YAPILANDIRMA HATASI, SERVIS SAGLAYICINIZLA GORUSUN" gibilerinden birsey
    telefonumu kullanamıorum

farkli firmware arayanlar su siteye de bakabilirler
    http://md.gsmdownload.net
    k.adi&sifre: cruiser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHE -- 30 Aralık 2006; 16:47:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CHE

quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

arkadasım öncelikle prg yi kuruyosun sonra benim telefona uygun olarak topsony nin sitesinden o dosyaları indiriyorsun 2 tane birisi fbn birisi de mbn uzantılı sonra prg yi çalıştırıyorsun prg den usb 192 00 ve w810 u secip flash bölümüne geciyorsun daha sonra flash bölümndeki bütün böölümleri işaretliyorsun flash a tıklıyorsun sonra c ye basılı tutarak tel i takıyorsun ama bataryan kesin full olmalı değilse kabul etmiyor bir de ben bilg dilini ingilizce yaptım ne olur olmaz diye sonra 1 saat bekliyorsun o kendi bitince haber veriyor işlem tamam

cda dosyları olmadan mı yaptın
    sadece main firmware ve diğerini mi yazdın.

dostum CDA dosyası derken neyı kasdedıosun, ben sadece MAIN ve FS file secıorum? baska bır dosyada mı var? Ya biri şu programı resimli bir şekilde anlatabılırmı?
    Peki aranızdan hic bu programla firmware yukledıkten sonra benim almıs oldugum hatadan alan varmı?
    "YAPILANDIRMA HATASI, SERVIS SAGLAYICINIZLA GORUSUN" gibilerinden birsey
    telefonumu kullanamıorum

farkli firmware arayanlar su siteye de bakabilirler
    http://md.gsmdownload.net
    k.adi&sifre: cruiser

custom packler yani telefonun dilini bölgesini belirleyen bir şeyler.tam olarak ne olduğunu anlamıyorum.bende senin gibi yapılandırma hatası alıyorum.birazdan nasıl yapamadığımı resimli olacak anlatıcam nerede yanlış yapıyoruz bunu biri anlatsın diye.

• başaranlar resimli olarak anlatırsa hepimiz rahat yapabiliriz hadi arkadaşlar...
  • Flashlama hakkında yeterli bilgi sahibi değilseniz telefonu flashlamanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • kullandığım program Phone-XS V2.01 Beta versyonu.bunun alfası gamma sı da var ama beta versyonunu kullandım.sanırım burada problem yok.

daha sonra aşağıda ki gibi k750i nin flashlarını

K750_R1BC002_FS_EMEA_7_RED49
    K750_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_CID49

olmak üzere program klasörüne atıyorum.versiyon türkiye uyumlu emea 7.burada bir sorun yok.

CID 49 telefonlara Flash Zamanı

programın ayarları da şu şekilde bunda da bir problem yok sanırım.

sonra bu şekilde flashlama işlemine geçip telefonu takıyorum.

dün gece 3.30 gibi taktım 1 saat önce çıkardım ama olmuyor.f5 granted hacking gibi şeyler yazıyor.sonra phone connected yazıp bir şeyler yapıyor.sonra phone not connected diyerek binlerce kez aynı şeyi tekrarlıyor.

flash dosyalarını yazmasında bir sorun yok.sorun Finalization denen işlem de.

o cda dosyaları dediğimiz şeyi önce programın files_to_phone klasörüne atıp öyle flashladım hata verdi.

sonra forumda ki arkadaşımız cda dosyası ile ilgili bir şey söylemedi.bu sefer sadece firmwareleri kullanarak yapmayı denedim yine olmadı.zaten bayramda teknik servisler de kapalı.yapanlardan hala ses seda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 30 Aralık 2006; 17:39:15 >

• ben de nerdeyse 4 veya 5 farklı firmware denedım
    sadece TAIWAN ve HONKONG sürümleriyle acılıor telefn
    GENERIC yukluorum, dil olarak da ASIA yi yukluorum, butun surumleri denedim nerdeyse olmöuyor
    R4DB005
    R4KC003
    R4CE012
    hepsini denedim en sonunda bozacam telefonu ya
    anlamıorum indirdigim firmwareler mı bozuk
    sunu da anlamadım zaten sony in kendi ftp serverından indiriosun, dosya türü farklı, topsony den indiriosun firmware dosya türü farklı
  • Kamikaze arkadaşımız yapmış olduğu başarılı işlemi resimli olarak anlatsa sorunda çözülecek aslında.Bende merak ettim şimdi bu olayı.
  • bir şey fark ettim
    CHE ninde dediği gibi sadece hong kong firmware i sorunsuz olarak yükleniyor.demek ki firmare yükleme yönteminizde de bir hata yok.ama telefona baktığımda telefon kendini w800i sanıyor.bu çok ilginç.
  • arlkadaslar telefonu flaslarken yükleyeceğiniz 3 dosya olması lazım değilse bu iş olmaz 1.cisimbn uzantılı dosya diğer fbn uzantılı dosya diğeri de cda dosyası bu üçünün de elinizde bulunuyor olması gerekir bir de flashalama işlemi done deyinceye kadar telefonunuzu cekmeyin 5 saate kadar süerbiliyor bu işem ben ilk yaptığımda 1 saat sürmüştü ama 5 saate kadar da yolu var
  • arkadaşlar yaptığım işlemi analatacağım fakat yukarıda da dediğim gibi bigpond diye uyuz bir kısayol eklendi telefona eğer onu kaldırırsam anlatacağım ama onu kaldıramazsam anlatmayı pek düşünmüyoru çünkü menü tusunun yerine ekliyor kendini bu bigpond internet kısayolu ve bunu değiştiremiyoruz maalesef benim salında telefonda bunun dışında hiç bir problem yoktu sırf bu problemi düzeltmek için tekrar flashlıyorum teli sonucu flash işlemi bitince yazarım buraya
  • quote:

arkadaşlar yaptığım işlemi analatacağım fakat yukarıda da dediğim gibi bigpond diye uyuz bir kısayol eklendi telefona eğer onu kaldırırsam anlatacağım ama onu kaldıramazsam anlatmayı pek düşünmüyoru çünkü menü tusunun yerine ekliyor kendini bu bigpond internet kısayolu ve bunu değiştiremiyoruz maalesef benim salında telefonda bunun dışında hiç bir problem yoktu sırf bu problemi düzeltmek için tekrar flashlıyorum teli sonucu flash işlemi bitince yazarım buraya

peki sen hangi firmware i yükledin.telefonun hangi dilde.
  • arkadaslar müjdemi isterim telefon şu anda cillop gibi hatasız durumda hem de bir önceki versiyona döndüm o uyuz bigpond yazısı gitti ve en önemlisi flash temalarım geldi .aslında yapılacak şeyler cok kolya 1 programa ve sadece 3 dosyaya ihtiyacınız var flah işlemi için bir de 1 ila 5 saat arasında değişen süreye ve sabıra tabii ki ben yaptıklarımı yazayım önce phonexs programını kurdum 2.01 beta versiyonu 2.03 alpha kurmayın bende olmadı çünkü neyse topsony nin sitesinden size uygun mbn ve fbn dosyalarını ve ayrıca cda dosyalarınızı indiriyorsunuz bu sizin telefonunz europa vers mı asia vers mu olduğuna göre değişir neyse sonra bunları indirdikten sonra prg yi çalıştırıyorsunuz daha sonra kendinize uygun ayaarları seciyorsunuz işte usb bağlantı hızı 912 mi ne öle bişey bir de tel modeli olarak w810 sonra altta flah a tıklıyorsunuz en üstteki yere mbn dosyasını ekliyorsunuz indirdiğniz dosyayı yani onun altındaki yere de fbn dosyasını daha sonra alttaki 3 yeri de tik koyuyuosunuz ve flash diyorsunuz hepsi bu kadar size kalan geriye beklemek
    ben top sony den mbn dosyasını generic olanı fbn dosyasını asia olanı cda dosyasını da asia 1294 olanı indirdim ve telefonumun dili türkce olarak kaldı

• hadi hayırlı olsun o zaman ama 5 saat çok ya hattı çıkarıp başka telefona koymak lazım habire kapalı olcak yoksa peki yeni flash temaları nerden bulucaz
  • http://www.topsony.com/foro/showthread.php?t=916&highlight=flash+themes
    burada flash tema yapımı var bakın bakalım
  • http://rapid-share.com/files/7926631/Menu_Flash.rar o sitede vermişler flash temaları (aradaki - işaretini silin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clive -- 1 Ocak 2007; 22:39:34 >
  • quote:

arkadaslar müjdemi isterim telefon şu anda cillop gibi hatasız durumda hem de bir önceki versiyona döndüm o uyuz bigpond yazısı gitti ve en önemlisi flash temalarım geldi .aslında yapılacak şeyler cok kolya 1 programa ve sadece 3 dosyaya ihtiyacınız var flah işlemi için bir de 1 ila 5 saat arasında değişen süreye ve sabıra tabii ki ben yaptıklarımı yazayım önce phonexs programını kurdum 2.01 beta versiyonu 2.03 alpha kurmayın bende olmadı çünkü neyse topsony nin sitesinden size uygun mbn ve fbn dosyalarını ve ayrıca cda dosyalarınızı indiriyorsunuz bu sizin telefonunz europa vers mı asia vers mu olduğuna göre değişir neyse sonra bunları indirdikten sonra prg yi çalıştırıyorsunuz daha sonra kendinize uygun ayaarları seciyorsunuz işte usb bağlantı hızı 912 mi ne öle bişey bir de tel modeli olarak w810 sonra altta flah a tıklıyorsunuz en üstteki yere mbn dosyasını ekliyorsunuz indirdiğniz dosyayı yani onun altındaki yere de fbn dosyasını daha sonra alttaki 3 yeri de tik koyuyuosunuz ve flash diyorsunuz hepsi bu kadar size kalan geriye beklemek
    ben top sony den mbn dosyasını generic olanı fbn dosyasını asia olanı cda dosyasını da asia 1294 olanı indirdim ve telefonumun dili türkce olarak kaldı

arkadasım bu site bizim üyeligi kabul etmiyor. sana zahmet olmassa su gerekli dosyarı rapide filan upload edersen bizde ordan cekebiliriz.eski sürüme dönececegim R4DB005 .

• rcep arkadasım buyur sana w810 için gereken bütün dosyalar burada hem telefonu flashlaman için hem de flash temalarını değiştirmen için boyutu 22 mb
    http://rapid-share.com/files/10010878/flash_i_in_gerekli_dosyalar.rar.html (aradaki- işareti silin)
  • işte o zor bölümü geçtim ama hep şu uploading fm pictures kısmında takılıyor deli olucam ya kaç gündür uyuyamıyorum.

• strafer yardımcı olayım ben sana pm at msn den yapalım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.