Şimdi Ara

Çift Hdd de ikicil hdd deki veri aktarım hızı düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarıma ikinci bir dahili bir harddisk aldım bu harddiskte içine attığım filmlerde izlemeye kalktığım zaman takılmalar oluyor ve bu harddiske veri atarken bilgisayarda
    kasmalar oluşuyor. Veri aktarımını 50mb/s başlıyorum 20-30 mb/s kadar düşüyor 2 dk içinde bu sorunları ortadan nasıl kaldırabilirim.

• anakartta bağladığın portu değişmeyi denedin mi ?
  • 2 tane sata portum var 2sindede harddiskler bağlı.
  • harddiskine hd tune ile bad sektör taraması yaptırdınmı yani diskinde bi sorun varmı bundan emin olman lazım belki virüs vardır yada bi sorun vardır veri aktarım yada okuma işlemi sırasında sorun yapıyordur
  • ghost recon advanced'e katılıyorum, bir de HD-Tune ile test yapıp ekran görüntüsü koyabilir misiniz buraya?
  • Format attıktan sonra 2 hdd den masaüstüne ilk veri gönderirken 50 mb/s hız ile gönderdi daha sonra ki gönderimde 3 mb/s ile 19 mb/s arasında inişler çıkışlar yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukeren

Format attıktan sonra 2 hdd den masaüstüne ilk veri gönderirken 50 mb/s hız ile gönderdi daha sonra ki gönderimde 3 mb/s ile 19 mb/s arasında inişler çıkışlar yaptı.

hacı senın hdd uçmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLasper -- 7 Şubat 2011; 22:06:26 >

• Hem de nasıl. Değerler çok kötü gerçekten de, değiştirmekte yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLasper

quote:

Format attıktan sonra 2 hdd den masaüstüne ilk veri gönderirken 50 mb/s hız ile gönderdi daha sonra ki gönderimde 3 mb/s ile 19 mb/s arasında inişler çıkışlar yaptı.

hacı senın hdd uçmuş

Uçmuş derken moruk biraz daha açabilirmisin. Sabaha kadar uğraşıcam yapamazsam geri götürmeyi planlıyorum büyük bir ihtimal hdd sorun. Para iadesi alıcam bu sefer dahili yerine harici alıcam bir tane daha .

• error scan kısmında bi tarama yapın

önce quick yapın olmadı quick işaretini kaldırıp tambi tarama yapın

bide healt kısmından bi ekran görüntüsü koyun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xLasper

quote:

hacı senın hdd uçmuş

Uçmuş derken moruk biraz daha açabilirmisin. Sabaha kadar uğraşıcam yapamazsam geri götürmeyi planlıyorum büyük bir ihtimal hdd sorun. Para iadesi alıcam bu sefer dahili yerine harici alıcam bir tane daha .

ha moruk şöyle anlatayım yedeklerını al biraz zaman alır o ayrı garantisi varsa gönder değiştirirler

• quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

error scan kısmında bi tarama yapın

önce quick yapın olmadı quick işaretini kaldırıp tambi tarama yapın

bide healt kısmından bi ekran görüntüsü koyun

Error scan yaptım iki şekilde de denedim hiç bir sorun yok hepsi yeşil öncedende dediğim gibi hata hdd de portları değiştirdim sata kabloları yeniledim gene bir değişiklik olmadı.
    En iyi şeçenek 30 gün dolmadan geri vermek paramı geri alıcam bundan önce aldığım seagate tede hata vardı bimeks ten aldığım bir şeyin hayrını görmedim gitti. ilgilendiğiniz için herkese teşekkürler
  • daha oncekiden de problem varsa ankarttan kaynaklanıyo olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _köle_

daha oncekiden de problem varsa ankarttan kaynaklanıyo olmasın.

Bende ondan şüphelendim ama başka hdd tanıyor ve veri akımıda gayet iyidi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.