Şimdi Ara

Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
35.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
449 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmamoğludur o yanlış görmüşsünüz sayın cumhurbaşkanı değildir bidaha izleyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Imamoglu Sapancaya tatile giderken Sabiha Gökcene ucak kazasi bölgesine ugrayip ordanda Agriya tatile giderken Vana cig düsen bölgeye ugrayacakmis.
  • 2K23 kullanıcısına yanıt
    İmamoğlu da yardımını hizmetini yaptıktan sonra kaymaya gitmişti diye izlemiştim yalnız gorduysen güzel kayıyordu demi hakkını vermek zorundasın diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimakkaya A kullanıcısına yanıt
    Cumhurbaşkanı ile sıradan bir vatandaşı aynı seviyede düşünebiliyorsan zekana helal olsun.

• Suçu imamoğlu as always
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Bu mesaj silindi.
    Troll detected
  • Şaşırmıyorum.
  • Niye her erdoğan eleştirisinde savunma !!! denemesi İmamoğlu ile lafı geçiyor anlamıyorum.Aslında anlıyorum..
    Yani neticede biri 20 yıldır girdiği hemen hemen tüm seçimlerden zaferle çıkmış ülkenin tek muktediri.
    Diğeri "topal ördek" bir belediye başkanı. Hani başta sayın erdoğan demiyormuydu dengim değil değil diye.
    Tek başına ne kadar rakip olabilir ki koskoca erdoğan'a karşı.Ne sermaye var arkasında ne tv ne vakıf ne dernek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

Cumhurbaşkanı ile sıradan bir vatandaşı aynı seviyede düşünebiliyorsan zekana helal olsun.
    empati konusunda sence yeterli olmayabilirim, ancak adamin kayak yapmasinin normal oldugunu dusunmem, bunun bu kadar uzerine gidilmesinin abes oldugunu dusunmemin zeka seviyem ile ilgili bir gosterge oldugunu dusunmuyorum.
  • İmamoğlunu eleştiren vicdan sahipleri nerede acaba? Yoksa vicdan akpye gelince kuruyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

bu soyledigine fasizm diyoruz. senin gibi dusunmeyeni yok etmek..

senin gibi dusunmeyen de ayni istekte bulunsun. imamaogluna laf etmeyenleri forumdan temizleyelim desin ..

yapmayin, eger baska insanlarin fikirlerini gormeye tahammulunuz yoksa o zaman forumu okmayin, malesef hosuma gitmese de burasi politika agirlikli bir foruma donustu ve yonetim de bu durumdan pek de rahatsiz degil . bana kalsa tum politika tartismalari kokten temizlenmeli forumda, ama sonucta bu sadece benim istegim, kendimce aypacagim tek sey politik konulardan uzak durmak olabilir.

Alıntıları Göster
    Laga lugaya gerek yok.

Kimden bahsettiğimi çok iyi biliyorsunuz.

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Dikkat et sana gaymasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

Niye her erdoğan eleştirisinde savunma !!! denemesi İmamoğlu ile lafı geçiyor anlamıyorum.Aslında anlıyorum..
    Yani neticede biri 20 yıldır girdiği hemen hemen tüm seçimlerden zaferle çıkmış ülkenin tek muktediri.
    Diğeri "topal ördek" bir belediye başkanı. Hani başta sayın erdoğan demiyormuydu dengim değil değil diye.
    Tek başına ne kadar rakip olabilir ki koskoca erdoğan'a karşı.Ne sermaye var arkasında ne tv ne vakıf ne dernek.
    halk var
  • adam münencin geleceği goren bir ermiş olayın büyüklüğünü vahametini küresine bakıp görüp mitingi iptal etmeliydi çok haklısınız, depremde enkaz altındakiler varken ziyarete gidip, ardından kayağa gidenler ailecek çoşanlar eğlenenler çok süper zaten.. ha bunu bir akpli yapsaydı çarmaha gererlerdi yeminle...

ha birde ben babayım sorumluluklarım var demezmi koptum,Türkiyede her baba çocuğunu kayak merkezlerinde hoplatıp zıplatıyor yatlarda gezdiriyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Şubat 2020; 16:9:28 >

• Erdoğan'ın Çığ haberini aldığında miting yapmasının sorumlusu kim ?

CEHAPELİLEĞĞĞIRRR.
  • Miting alanina toplanan o insanlara sasirmak lazim. Arkadasimiz isini yapiyor sonucta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Laga lugaya gerek yok.

Kimden bahsettiğimi çok iyi biliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    laga luga? oldu .. biz kalkalim ..
  • Evet ben hatırlıyorum, eskiden şehit olmuş denince insanlar Vay be adama bak helal olsun acaba nasıl cesurca savaştı derdik,küçük yaşta imrenirdik,şimdi donrarak ölüyorlar, insanlar zamanla her şeye alıştı artık.Orta okul hocamnın en sevdiğim sözüdür"Alışmış kudurmuştan beterdir" diye.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.