Şimdi Ara

Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
35.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
449 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok büyük bir olay olmadıktan sonra çok büyük bir ölümlü deprem yada darbe savaş gibi bu ülkede akp, chp li ayırmıyorum kimse rahatını eğlencesini tatilini çapkınlığını sexini bozmaz canım insanoğluna davulun sesi uzaktan pek gelmez, o yüzden boş mantıksız siyaset kasmayın bir zahmet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2020; 13:14:30 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    O zaman neden İmamoğlu nun kaymasını elestiriyorsun

Herhalde bak bakan karısı dansöz oynatmis çiğ günü biz birşey diyormuyuz
    https://www.tarafsizhaberajansi.com/2020/02/07/cig-felaketi-yasanirken-eglenceye-katilan-bakan-esi-ak-partiyi-karistirdi/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last Khan kullanıcısına yanıt
    olay sen ben değil senin demogoji yapıp, kendini ve sevdiğin kişiyi eleştirmemen, herbolog olmak; Türk düşmanlarını destekleyip PKK ile ayı yatağa girmişler ile aynı siyaseti gütmekten iyidir.

"Tc ibarwsine katılmıyorum, sen golfün önündeki logoyu söksen onun volkswagen olduğunu anlamayacak mısın?" malesef bu yazdığından o anlaşılıyor. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm350 -- 7 Şubat 2020; 13:22:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihstorm

O zaman neden İmamoğlu nun kaymasını elestiriyorsun

Herhalde bak bakan karısı dansöz oynatmis çiğ günü biz birşey diyormuyuz
    https://www.tarafsizhaberajansi.com/2020/02/07/cig-felaketi-yasanirken-eglenceye-katilan-bakan-esi-ak-partiyi-karistirdi/
    o direk yönetici ibb başkanının karısı değil sapla samanı birbirine sokmanızda üstünüze yok zaten,onlar daha hassas olmak zorunda orda acı ceken insanları görüp ziyarete gidip medyaya çıkıp sırıtıp ertesi günü kayağa eğlenmeye gitmek en büyük görgüsüzlük,siyasi ünlü kişi dikkat edicek hayatına yaptıklarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2020; 13:29:33 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    3 gün sonra gitti çocuğu kaymayı ogreniyormus zaten ilerisi için şimdiden öğrensin demişler onlarda Elazığ dan sonra Tunceli sonra kayağa gitmişler
    Bu kadın da bakan eşi çok görgülü bir kadın acayip dikkat ediyor hayatına yaptıklarına bayramlarda el öptürup para dagitiyormus hatta öyle duyarlımis ki çiğ günü vur patlasin çal oynasın dansöz oynatmis
    Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan

Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 7 Şubat 2020; 13:36:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

o direk yönetici ibb başkanının karısı değil sapla samanı birbirine sokmanızda üstünüze yok zaten,onlar daha hassas olmak zorunda orda acı ceken insanları görüp ziyarete gidip medyaya çıkıp sırıtıp ertesi günü kayağa eğlenmeye gitmek en büyük görgüsüzlük,siyasi ünlü kişi dikkat edicek hayatına yaptıklarına.

Alıntıları Göster
    herşeyi birbirine karıştıran da sensin neyin ne olduğunu bilmeyen de sensin kavramları bilmeyen de sensin gülüm

imamoğlu belediye başkanı görev yetki sorumluluk alanı istanbul. erdoğan cumhurbaşkanı, bütün ülkeden sorumlu

belediye başkanı ile cumhurbaşkanı nı aynı seviyede değerlendirmen aslında güzel bişey alışıyorsun ufak ufak

• Forumda milleti aşağılayan imamoğlu sevicilerinde aktrollerden farkı yok. Hepiniz basit insanlarsınız. Hepiniz fanatiksiniz. O yüzden bu memleket bir arpa boyu yol alamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: storm350

olay sen ben değil senin demogoji yapıp, kendini ve sevdiğin kişiyi eleştirmemen, herbolog olmak; Türk düşmanlarını destekleyip PKK ile ayı yatağa girmişler ile aynı siyaseti gütmekten iyidir.

"Tc ibarwsine katılmıyorum, sen golfün önündeki logoyu söksen onun volkswagen olduğunu anlamayacak mısın?" malesef bu yazdığından o anlaşılıyor. ;)
    Daha fazla seninle konuşmaya gerek görmüyorum:) anlatmak istediğimi anlatıp çekiliyorum. Kurumların başında t.c yazıp yazmaması benim için önemli değil. Kurumların başında T.c yazsada yazmasada ben oranın ne olduğunu ve kime ait olduğunu biliyorum. Bütğn dünya biliyor. Facebook profiline t.c yazarak bu ülke kurtulmuyor. akepe, pkk ile aynı siyaseti güdüyor diyorsun ama kendi partininde aynısını yaptığını söyleyemiyorsun :) söylemiyorsun. Ben ve benim gibi düşnenler bana, sen ve senin gibi düşünenler sana hak verecektir. Aramızda ki fark ben iyi olana iyi kötü olana kötü diyebiliyorum, ülke yararına olanları olumlu karşılayabiliyorum, ülke yararına olmayanları eleştiriyorum. ( senin iddan aksi yönde olsada beni tanımadığın için bu yorumu yaptığını söylüyorum) kimseye biat etmiyorum ve kimseyi rol model olarak almıyorum. Burada Tayyip Erdoğan’ın tarafındayım ama yarın öbür gün karşısındada olabilirim. Benim için ülke yararı ve çıkarı her şeyden önce gelir. Boş siyasete değer vermem. İmamoğlunun kayak yapmasınada değer vermediğim eleştirmediğim gibi. Hadi kal sağlıcakla kardeş:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• neroavalon kullanıcısına yanıt
    he canım ibb başkanın elazığda kameralar karşsınında ne işi var ozaman? tabi nasıl işime gelirse hesabı sizinki...taziyeye git ertesi gün partiye size her yol bağdat zaten...sevsinler..
    işime gelince sadece ibb başkanı ,işime gelincede erdoğanı koltuğundan edicek tek isim bak sen,çok komiksiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2020; 14:14:37 >
  • quote:

he canım ibb başkanın elazığda kameralar karşsınında ne işi var ozaman? tabi nasıl işime gelirse hesabı sizinki...taziyeye git ertesi gün partiye size her yol bağdat zaten...sevsinler..
    işime gelince sadece ibb başkanı ,işime gelincede erdoğanı koltuğundan edicek tek isim bak sen,çok komiksiniz..
    belediye nin ekipleri de arama kurtarma faaliyetlerine katıldı çünkü yavrucum.bunun için de gidebilir sadece bir vatandaş olarak insani duygularla da olay yerinde bulunmak istediğinden gidebilir.bunu akıl edemiyor musun ?..senden izin mi alacaktı yoksa

tabi tabi yüksek insanı duygularının çokluğundan ertesi günü ailesiyle kayak merkezlerinde çoşmaya, yatlarda babalık hizmetlerini icra etmek için gidiyor adam tatile, kesin senin babanda seni kayak merkezlerinde havyarla jambonlarla somonlarla beslemiştir zaten kör siyasetiniz batsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2020; 14:18:44 >
  • quote:

tabi tabi yüksek insanı duygularının çokluğundan ertesi günü ailesiyle kayak merkezlerinde çoşmaya, yatlarda babalık hizmetlerini icra etmek için gidiyor adam tatile, kesin senin babanda seni kayak merkezlerinde havyarla jambonlarla somonlarla beslemiştir zaten kör siyasetiniz batsın
    vay be demek ekrem başgan erzurum'a deniz de getirdi

kayak merkezinde havyar mı yemiş imamoğlu nerden gördün kaz partisi de bari ama onu geçenlerde binali bey yaptıydı galiba

ben adamın zenginliğinde tatilinde değilim parası varsa yapar banane ama ,ha bu yaptığı açık açık görgüsüzlük acemi siyaset ve saygısızlık ama sizde onu görücek göz ne gezer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2020; 14:38:56 >
    Aynen seninle konuşmaya gerek yok iyi olana iyi diyen, kötü olana kötü diyen arkadaş ;) sen O T.C. nin Hangi maksat ve istekle kaldırıldığını anlayamadığın için seninle konuşmanın gerçekten bir anlamı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm350

Aynen seninle konuşmaya gerek yok iyi olana iyi diyen, kötü olana kötü diyen arkadaş ;) sen O T.C. nin Hangi maksat ve istekle kaldırıldığını anlayamadığın için seninle konuşmanın gerçekten bir anlamı yok
    Yazmıyım diyorum ama yine dayanamıyorum. Yaf 18-19 yıldır aynı yalanlara inanıyorsunuz be kardeşim:) hangi maksatla kaldırılmış mış :) 18 yıldır Türkiye için İran gibi olacakta diyorlar inanıyor musun? Bu arada aramızdaki farkı bir kez daha vurguladığın için teşekkür ederim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az da olsun AKP'li gelmiş konuya ama hepsi de geveleyip konuyu saçma sapan yerlere çekme çabasında. Bir tanesi bile RTE yanlış yaptı diyemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 7 Şubat 2020; 15:46:58 >
    Oho sen daha dünyadan bir habersin tarafsız arkadaşım, ya süzme safsın, yada dediğin kadar tarafsız değilsin ;) ama muhtemelen safsın sevdiğin adam gibi, çünkü onuda herkes kandırıyor, ilk okul mezunu fetö şarlatanı bile onu kandırdı. Evet aramızda bir fark var ama bu konu da haklısın.
  • Herseyi gostermelik olan yapan insanlar. Gercek yuzlerini surekli saklayamazlar.

Kendini turklere degilde araplara adamis biri

• Hatay'da bir vatandaşımız geçim sıkıntısı nedeni ile çocuklarım aç diye feryat ederek bugün kendini yaktı,hastahaneye ambulansla götürülürken de yaşamını yitirdi.

Yahu o kadar soysuz sopsuz mülteciyi,çekilişle ya da hediye kuponu ile değil, kanla alınan bu topraklara doldurup,kendi öz vatandaşına sahip çıkamamak olur mu be arkadaş?

Harama el uzatmamış gariban Ecevit'e yazar kasa atılan günü hatırlıyorum ve çıkan yaygaraları,ve aradan geçen uzun yıllara bakıyorum,bu farklı bir erozyon adı yok literatürde.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.