Şimdi Ara

Çıldırdım Kafayı Yedim Yardım edin :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yazılım konusunda kat be kat rahat edecekse o zaman kimse amd almasın burdan çagrı yapalım zaten katbe kat iyiyse tezimi dogruluyor nvida amd'den 1 ışık yılı ötede
  • ya gece vakti boş yorum yapma artık, sadece yazılım için nvidia alın mı dedim ben??.gtx 560 alacağıma tabiki 7950 alırım konuyu çarpıtmana gerek yok .benim bahsettiğim şey donanım konusu bir yana, yazılım konusunda nvidia nın daha stabil olduğudur.benim anlattığımı senden başka herkes normal şekilde anlamıştır. senin kafa 1 ışık yılı geride olduğu için bir sen yanlış anladın .
  • "herkes anladı " diye boş konuşmayacaksın bilmedigin konularda atıp tutmayacaksın yazılımda nvidia iyi diye bişey yok veya daha stabil oldugu da yok duruma göre yazılımlar oyunlar patch farklılık gösterir.. az fark var biraz önde gibi kelimeler kullansan neyse yazdıklarına bak bakalım tutarlı ne yazmışın senin gibiler çok gelip geçiyor....
  • Adam ilk iki mesajda 500-700 arası iki kart arasında kaldım demiş , siz gitmiş 1000 liralık kartı al diyorsunuz.
  • vatan %25 indirimle gtx 670 2gb alın.asus dcu 2 modeli önerimdir.nvidia nın yeni serisinin çıkmasını da bekleyebilirsiniz, 1-2 hafta içinde çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

neyse boş yere tartışmaya girmeye gerek yok, 1 ışık yılı diye kendi kendine yazmışsın birşeyler güzel espriydi tebirkler . özet olarak söylüyorum tekrar 660 ti ile denk olan 7950 alacağına biraz daha para koyup 670 alsın hemde yazılım konusunda kat be kat daha rahat etmiş olursun

Arkadaş hakli cunku zotac gtzx 670 amp nin hafif oc versiyonu her oyunda gtx680 e rahat 5 fps bindiryor.Bu da sizin hd7950 ile gtx680 i karsilastirmaniz gibi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıldırdığın şeye bak.
  • 3570k-hd4000 kullanıyorum kafam gayet rahat bence 2 kartıda almayın gtx700serisinin çıkmasına ne kaldıki gidip gtx770-760ti falan alın boşverin 600serisini
  • Milletin dert ettiği şeye bak ben daha 5970 kullanıyorum kart 4 yıllık oldu sanırım

Orta halli bir şey istiyorsan gtx 660 al gitsin işte hem fiyat uygun hemde çok abartmadığın sürece her şeyi oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

4 kartta değil. ama 4 kartta oyun oynatır. 660 < 660ti < 670 < asus dcu2 670 top < asus dcu2 7970 top
    indirimden bunu alınız.
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-hd7970-dc2t-3gd5-hd7970-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59358
    1361x0.75=1021 TL.

Hocam metro last light ta gtx 660ti hd7970 i geçiyor. Amd sürünüyo. Amd nin sürücüleri malum. Buda kullanıcıyı nvidiaya itiyor.

iyi de adamlar oyunu nvidia ile yaptı zaten normal bişey bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

4 kartta değil. ama 4 kartta oyun oynatır. 660 < 660ti < 670 < asus dcu2 670 top < asus dcu2 7970 top
    indirimden bunu alınız.
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-hd7970-dc2t-3gd5-hd7970-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59358
    1361x0.75=1021 TL.

Hocam metro last light ta gtx 660ti hd7970 i geçiyor. Amd sürünüyo. Amd nin sürücüleri malum. Buda kullanıcıyı nvidiaya itiyor.

iyi de adamlar oyunu nvidia ile yaptı zaten normal bişey bu

http://forum.donanimhaber.com/m_75158089/mpage_4/tm.htm
    bu sayfadaki son attığım mesajı okuyunuz....

• Bence hiçbirini alma 1 bilemedin 2 yıl sonra yine arayış içinde olucakın.
  • Ben ASUS HD 7950 DıRECT II TOp kullanıyorum.

GTX 670 biraz daha iyi bir kart.

Fakat biri 1000 TL öteki 750 TL

Aradaki fark 250 TL etmez ayrıca 7950 yi turbolarsan GTX 670 in standart performansını rahatlıkla yaklarsın hatta geçer bile
  • Arkadaslar Vatanda pcmi topladım ve zotac gtx680 amp edition aldım...
  • KemaList93 K kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan.
  • Hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemaList93

Arkadaslar Vatanda pcmi topladım ve zotac gtx680 amp edition aldım...

Dolar 1.95 iken vatandan almasaydın keşke eksen de daha ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.