Şimdi Ara

Çilek Sinyalleri (Adebayor,Draxler,Lescott,Carlinhos)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 ÇiLEKLE GÜCÜNE GÜÇ KATACAK

Başkan Ünal Aysal, 3-2'lik Real zaferinin ardından "Bu yaz yapacağımız 3 takviye ile Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve onların seviyesindeki takımları eleyebileceğimizi gördük" diyerek yeni sürprizlerin müjdesini verdi.

Akşam, çilek adaylarına ve mevkilerine ulaştı. Bir santrfor, bir stoper, bir de kanat olmak üzere, olmazsa olmaz bölgeler için 7 aday söz konusu. Adayların başında da Adebayor, Draxler, Lescott ve Carlinhos geliyor.

Draxler gelirse uçarız ama asıl merak ettiğim draxler gelirse taktik nasıl olucak? tamda sneijder'in yerinde oynuyor.

kaynak: kaynak webaslan

• Draxler ve Carlinhos yeter bence,tabi Lescotta işin tuzu biberi olur

Ama Drogba ve Buraktan sonra ben Adebayor'u istemiyorum açıkcası

Özellikle Draxler ve draxler gibi oyunculara ihtiyacımız var,genç ve dinamik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

Draxler ve Carlinhos yeter bence,tabi Lescotta işin tuzu biberi olur

Ama Drogba ve Buraktan sonra ben Adebayor'u istemiyorum açıkcası

Özellikle Draxler ve draxler gibi oyunculara ihtiyacımız var,genç ve dinamik

Katiliyorum. Bizim bu saatten sonra futbol bilgisi olan daha genc futbolculara yonelmemiz lazim.

Kendi alt yapimiz bu seviyeye gelmesine daha cok var. O sebepten ileri dusunulerek 1-2 sezon degil daha uzun sureli katki saglayacak oyuncular gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce oynayacağımız sistemi bi bulalım.4 3 3 oynayacaksak aslında aklımda uçuk bir fikir var.

Muslera

Eboue Semih Serdar Carli

İnler Selçuk

Sneijder

Burak Podolski

Drogba

3 forvetle oynayacağız
  • Defans hattını hiçkimsenin kalitesini tartışamayacağı isimlerle doldurduktan sonra hücum hattına yönelmek lazım. Yani Draxler veya Lescott'tan birini seçmek zorunda olsam Lescott derim. Ama tabi ki daha genç ama sağlam bi stoper (David Luiz ) ikisinden de yeğdir

• Draxler mi? Adam 19 yaşında, ne işi var Galatasaray'da. Bir ton Avrupa takımı istiyordur o adamı. En kötü bir Chelsea, Arsenal falan rahat görür. Münih falanda alabilir. İşin özü olmaz o iş. Adebayor'u sanmıyorum, Drogba-Burak varken alınmaz. Kimi oturtacaksın yedeğe? Carlinhos, Lescott olabilir. Ama yabancı sınırı hala düşündürüyor beni. Muslera-Sneijder-Eboue banko zaten. 3 tane hakkımız kaldı. Melo giderse İnler dışında alınacak isim yabancı olur yine oraya. Gitmese bile bankolara Melo'da eklenir. Drogba'da var. Vallahi işler karışık bayağı. Bakalım neler göreceğiz.
    Hayırlısıyla bir şampiyon olalım da gerçi, düşünürüz sonra bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Draxler mi? Adam 19 yaşında, ne işi var Galatasaray'da. Bir ton Avrupa takımı istiyordur o adamı. En kötü bir Chelsea, Arsenal falan rahat görür. Münih falanda alabilir. İşin özü olmaz o iş. Adebayor'u sanmıyorum, Drogba-Burak varken alınmaz. Kimi oturtacaksın yedeğe? Carlinhos, Lescott olabilir. Ama yabancı sınırı hala düşündürüyor beni. Muslera-Sneijder-Eboue banko zaten. 3 tane hakkımız kaldı. Melo giderse İnler dışında alınacak isim yabancı olur yine oraya. Gitmese bile bankolara Melo'da eklenir. Drogba'da var. Vallahi işler karışık bayağı. Bakalım neler göreceğiz.

arsenal,chealsea felan diyorsunuz ama galatasaray real madrid macından sonra herkesi etkiledi ve seneyede buraya kadar gelceklerinden eminler draxler galatasrayı düşünebilir.asıl sorun gelirse nerede oynatıcaz sneijderin yerınde oynuyor.büyük iht. tek forvete döneriz.burakta giderse drogba tek yapar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Martin Linnes
    7 yıl önce açıldı
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adabeyor anca başa bela olur gelirse hem kontejyandan hem de hücumcu dolu takım. Tek forvete bile geçemiyoruz. Bize hayvan gibi bi stoper sol bek ve melo veya muadili lazım. Daha fazlaya gerek yok. Zaten şino ve didi sezon başı transferi sayılır.
  • ne carlinhos muş anlamadım ki vasat bir oyuncu

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Draxler mi? Adam 19 yaşında, ne işi var Galatasaray'da. Bir ton Avrupa takımı istiyordur o adamı. En kötü bir Chelsea, Arsenal falan rahat görür. Münih falanda alabilir. İşin özü olmaz o iş. Adebayor'u sanmıyorum, Drogba-Burak varken alınmaz. Kimi oturtacaksın yedeğe? Carlinhos, Lescott olabilir. Ama yabancı sınırı hala düşündürüyor beni. Muslera-Sneijder-Eboue banko zaten. 3 tane hakkımız kaldı. Melo giderse İnler dışında alınacak isim yabancı olur yine oraya. Gitmese bile bankolara Melo'da eklenir. Drogba'da var. Vallahi işler karışık bayağı. Bakalım neler göreceğiz.

arsenal,chealsea felan diyorsunuz ama galatasaray real madrid macından sonra herkesi etkiledi ve seneyede buraya kadar gelceklerinden eminler draxler galatasrayı düşünebilir.asıl sorun gelirse nerede oynatıcaz sneijderin yerınde oynuyor.büyük iht. tek forvete döneriz.burakta giderse drogba tek yapar

Ne kadar etkilersek etkileyelim, bir Arsenal, bir Chelsea isterse Draxler'i. Düşünmeden orayı seçecektir Draxler. Premier Lig sonuçta. Her ne kadar performansları düşse bile bu takımların, iyi kötü ilk 3'te ilk 5'te bitiriyorlar ligi. 19 yaşında kim Türkiye'ye gelir bu kadar gözde topçuyken. Olur da başkan bu adamı alırsa yüzyılın transfer başarısı olur Türkiye'de.

• Draxler solda da oynuyor ve gelirse 4-2-3-1 e donulebilir artik.

Solda draxler sagda amrabat ortada sneijder ilerilerine burak veya drogba.

• hala daha santrafor ve drexler diyorlar ya çıldırcak gibi oluyorum.

elinde burak drogba sneijder varken ne kadar etkisiz de olsa amrabat ve hamite okadar yatırım yapılmışken bunlar elinden çıkarılmadan ne santraforu ne drexleri.
    takım solbek stoper diye ağlıyor. Allah akıl fikir versin size
  • forvet falan istemiyorum.burak gitmezse tabi... orta sahamız iyi. defansa yüklenilmeli.alınabilecek en kaliteli defans alınmalıdır
  • @CyeD

Hepsi olur da David Luiz olmaz, imkanı yok gelmez
  • YAPMA BAŞGANIM STOPER ALIRIZ O PARAYA.. STOPER..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

YAPMA BAŞGANIM STOPER ALIRIZ O PARAYA.. STOPER..

stoper alsan 1 tane alacan zaten devamı ? Ben Podolski'yi istiyordum.3 forvetle çıkacaktık 10 numara olurdu.

----ST-----

--LF RF----

-------Drogba---------

----Podolski Burak----

• pastanın kek ve kreması az olmuş üstüne daha fazla çilek olmaz bu pastaya.
  • kontenjan sıkıntısı var. 3 temmuz sürecinden sonra bu gs. alıp başını gidecek engellemek lazım lafını veya düşüncesini unutmamak gerek. yabancı sınırının düşürülmesi o dönemde yd tarafından alinmis bir karar ve bu düşüncenin ilk hamlesiydi.

• draxlere parayı basıp alsınlar
  • 4 5 tane ne olacağı belli olmayan adam alacağımıza 3 tane çilek almak mantıklı...

ancak transferde öncelik gidecek oyuncular üstünden tasarlanmalı yani 11 içindeki herhangi biri giderse mutlaka orası doldurulmalı...

3 çilek gelecekse başta bunu sol bek ve stoper olarak düşünülmesi gerekiyor avrupa seviyesinde düşünürsek neredeyse defansta çoğu oyuncunun alternatifi dahi yok...

Melo konusunda tutumları ne olacaksa ona göre hareket edilmeli alınmayacaksa ilk öncelik stoper ile birlikte ortasaha olmalı...

birde alınacak çileklerin ileri mevkiler için olanlarında titiz davranılmalı yıldızların hepsi oynayacak şekilde dizildiğinde dahi sistem sırıtmamalı...

bu yaz yine gözümüz yollarda bekleyeceğiz anlaşılan :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.