Şimdi Ara

Çilek Sinyalleri (Adebayor,Draxler,Lescott,Carlinhos) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arkadaşta telefonu açtığında Alo ben Şekip diyen herkesin istediği haberi yazan bir kalem.Ona göre bu sitelerdeki haberlere kafa patlatın
  • Draxleri yedirmezler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Draxler sol açık ve winger mevkindede oynaya biliyor şayet olurda gelirse (düşüncem çok zor) 3 lü ileri uç sistemine geçeriz.. Draxler---Drogba---Amrabat(Robben) (mikemmel ötesi olur ) sadece kafama takılan soru yabancı şişmesi olacağı için takımda CL için neden olmasın

Bizim ligde oynamasada olur bu lige ağır gelir bu kadro

• draxler kanat da oynar geleceğini samıyorum lescott olursa cok sevinirim
  • Ulan şu yabancı sınırı saçmalığı yüzünden kadro kuramıyoruz.
  • Sol bek sol bek sol bek sol bek sol bek...
    Baines Baines Baines Baines Baines...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Draxler mi? Adam 19 yaşında, ne işi var Galatasaray'da. Bir ton Avrupa takımı istiyordur o adamı. En kötü bir Chelsea, Arsenal falan rahat görür. Münih falanda alabilir. İşin özü olmaz o iş. Adebayor'u sanmıyorum, Drogba-Burak varken alınmaz. Kimi oturtacaksın yedeğe? Carlinhos, Lescott olabilir. Ama yabancı sınırı hala düşündürüyor beni. Muslera-Sneijder-Eboue banko zaten. 3 tane hakkımız kaldı. Melo giderse İnler dışında alınacak isim yabancı olur yine oraya. Gitmese bile bankolara Melo'da eklenir. Drogba'da var. Vallahi işler karışık bayağı. Bakalım neler göreceğiz.
    Hayırlısıyla bir şampiyon olalım da gerçi, düşünürüz sonra bunları

arsenal,chealsea felan diyorsunuz ama galatasaray real madrid macından sonra herkesi etkiledi ve seneyede buraya kadar gelceklerinden eminler draxler galatasrayı düşünebilir.asıl sorun gelirse nerede oynatıcaz sneijderin yerınde oynuyor.büyük iht. tek forvete döneriz.burakta giderse drogba tek yapar

Ne kadar etkilersek etkileyelim, bir Arsenal, bir Chelsea isterse Draxler'i. Düşünmeden orayı seçecektir Draxler. Premier Lig sonuçta. Her ne kadar performansları düşse bile bu takımların, iyi kötü ilk 3'te ilk 5'te bitiriyorlar ligi. 19 yaşında kim Türkiye'ye gelir bu kadar gözde topçuyken. Olur da başkan bu adamı alırsa yüzyılın transfer başarısı olur Türkiye'de.

Hazard'ı kaptılar mesela ama Draxler gelecek vaat ediyor ama şuan tam istenen düzeyde değil ben Arsenal,Liverpool gibi kulüplerin alabileceği düşüncesindeyim ama Galatasaray'da olabilir düşünebilir tabiki de yüksek bi fiyat biçerler ona onun yerine üstüne biraz daha koyar sağlam bir bek ve stoper alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fly Emirates

Ulan şu yabancı sınırı saçmalığı yüzünden kadro kuramıyoruz.

Yabancı sınırlaması olmasa Selçuk ile Semihten baska kim kalır ?
  • Muslera
    Şener Semih Dany Baines
    Selçuk İnler
    Burak Sneijder Draxler
    Drogba

Şener kim diyenler olabilir ama bence 10 numara bir sağ bek hücuma katkısı çok iyi defansif olarakta bir hatasını görmedim şahsen bence şu an yerli olarak en iyi sağbeklerden birisi alınırsa kumaşını,kalitesini belli eder zaten, devre arasında 3 yada 4. ligten geldi Bursa'ya sanki yıllardır bu seviyede oynuyormuşcasına oynuyor aslan gibi bek
  • defans
  • Adebayor gereksiz ötesi transfer olur. Zaten böyle bir şeyin düşünülme ihtimalini bile düşünmüyorum. Onun dışında Carlinhos'u izlemedim; ama daha iddialı bir takım olmak istiyorsak, yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi Baines sol beki uçurur. Onun dışında Lescott iyi bir tercih olabilir; ama yabancı kontenjanı yüzünden Serdar Taşçı, Ömer Toprak, Serdar Aziz de düşünülebilir. Draxler'i almak ise çok zor geliyor bana. Böyle wonderkid oyuncuları Galatasaray'a kaptıracaklarını zannetmiyorum; ama net iyi bir transfer olur.
  • Yabancı sınırlaması can yakacak ama ben doğru olduğunu düşünüyorum kadroda 4 türk olsun bi zahmet.11 oynaması BENCE gereken yabancılar; muslera,eboue,dany,sneijder,drogba,amrabat bunların üstüne sadece sol bek lazım.Dany-Semih'e herkes ne derse desin güvenilmek zorunda.Uyumları oturdu,oturuyor hala.Yedek stoper kesinlikle şart.Sol bek yabancı olmasına gerek yok.Defansif yönü kuvvetli olsun Amrabat'ın açığını kapatsın.Ama böyle bir Türk oyuncuda yok.Bakalım nasıl olacak kadro..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için en büyük çilek ;

Çilek Sinyalleri (Adebayor,Draxler,Lescott,Carlinhos)

Tam bizlik sayesinde Selçuk daha çok ileri çıkar hücum ve defans dengelenir + Türk statüsü tuzu biberi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Abi yapmayın ne serdar taşçısı...Almanya liginin en fazla 4. 5. gol yiyen takımından stoper alacağımıza hiç almayalım daha iyi.Herkeste bir ömer topraktır,serdar taşçıdır gidiyor.

Real Madrid Varane'ı küme düşen Lens takımından aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

Yabancı sınırlaması can yakacak ama ben doğru olduğunu düşünüyorum kadroda 4 türk olsun bi zahmet.11 oynaması BENCE gereken yabancılar; muslera,eboue,dany,sneijder,drogba,amrabat bunların üstüne sadece sol bek lazım.Dany-Semih'e herkes ne derse desin güvenilmek zorunda.Uyumları oturdu,oturuyor hala.Yedek stoper kesinlikle şart.Sol bek yabancı olmasına gerek yok.Defansif yönü kuvvetli olsun Amrabat'ın açığını kapatsın.Ama böyle bir Türk oyuncuda yok.Bakalım nasıl olacak kadro..

O zaman sana göre Drogbanın gelmesi de saçmaydı? Nasılsa Umut Bulut oturmuştu kadroya öyle ya da böyle atıyordu golünü niye aldık ki Drogbayı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda yada fernandes gelecek
    not düşün tarihe,
  • yapılan kadrolara ibretle bakıyorum, yabancı sınırlaması var, avrupada oynanacak 10 maç için o kadar uçuk yatırımlar yapmaz başgan. sonuçta ligde faydalanamayacak tam verimle bu adamlardan.

hele hele yukarda bi arkadaş drogba sneijder amrabat draxler 4lüsünü kurmuş, üstüne melo stoper sağ bek sol bek kaleci desek, yerliye yer kalmıyor

şu kontenjan olayını serbest bıraksalar bizim çok işimize yarayacak ama, Türklerin çapı belli, bi yere kadar gidiyorlar kendilerini geliştirme konusunda. Arada yıldızı parlayanlar tabi ki oluyor ama kalanı hep vasat. Sen bunlara forma garantisi verirsen, vasatlıklarının üstüne ne koymasını bekleyeceksin ki ? Neyse.

İşin özü, takım defans diye bağırırken bu kadar ofansa yönelmek, bu kadar ofansif bir kadro varken hele çok saçma olur. Defansa yap iki takviyeni, sonra düşün ofansif varyasyonlarını "bana göre". :)

• Ben olsam, Terry/Lescott ve Mathieu alırım.Çok temiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

Yabancı sınırlaması can yakacak ama ben doğru olduğunu düşünüyorum kadroda 4 türk olsun bi zahmet.11 oynaması BENCE gereken yabancılar; muslera,eboue,dany,sneijder,drogba,amrabat bunların üstüne sadece sol bek lazım.Dany-Semih'e herkes ne derse desin güvenilmek zorunda.Uyumları oturdu,oturuyor hala.Yedek stoper kesinlikle şart.Sol bek yabancı olmasına gerek yok.Defansif yönü kuvvetli olsun Amrabat'ın açığını kapatsın.Ama böyle bir Türk oyuncuda yok.Bakalım nasıl olacak kadro..

O zaman sana göre Drogbanın gelmesi de saçmaydı? Nasılsa Umut Bulut oturmuştu kadroya öyle ya da böyle atıyordu golünü niye aldık ki Drogbayı?

Dany'i beğenmeyen var mıdır?PSG istiyor deniliyordu.Kendiside çok üst düzey bir oyuncu olma yolunda ilerliyor.Semih ise tartışılmasın artık.-leriyle +larıyla bizim evladımız.Ben Dany'ide böyle görüyorum.Bu 2lide risk alınabilir.Potansiyelleri olan oyuncular.Defansta tek sorun sol bekte.Orta sahada Melo sorunu var.Şuanda durumu kritik olduğu için üst düzey oynuyor ama klasik Melo işte.Bu sefer duygusal bakılmamalı he bakılacaksada erken alınmalı.Forvette ise Drogba'ya saçma demeyelim de önceliğimiz değildi diyelim.Yoksa kimse Drogba gibi bir yıldıza saçma/gereksiz diyemez.

• draxler ve çok iyi cok pahalı sol bek gelsin birtane başka bişey istemem. fazla transfer zarar olur az olsun kaliteli olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.