Şimdi Ara

Çilek Sinyalleri (Adebayor,Draxler,Lescott,Carlinhos) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sol bek, stoper ve hamitin yerine de hızlı yardıran bir adam alırsak tutamaz kimse bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Abi yapmayın ne serdar taşçısı...Almanya liginin en fazla 4. 5. gol yiyen takımından stoper alacağımıza hiç almayalım daha iyi.Herkeste bir ömer topraktır,serdar taşçıdır gidiyor.

Real Madrid Varane'ı küme düşen Lens takımından aldı.

Peki Serdar Taşçı Varane kalitesinde mi? Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

kontenjan sıkıntısı var. 3 temmuz sürecinden sonra bu gs. alıp başını gidecek engellemek lazım lafını veya düşüncesini unutmamak gerek. yabancı sınırının düşürülmesi o dönemde yd tarafından alinmis bir karar ve bu düşüncenin ilk hamlesiydi.

3 Temmuz da bu Fener aldı başını gidiyor denilerek çıkarıldığı için sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

kontenjan sıkıntısı var. 3 temmuz sürecinden sonra bu gs. alıp başını gidecek engellemek lazım lafını veya düşüncesini unutmamak gerek. yabancı sınırının düşürülmesi o dönemde yd tarafından alinmis bir karar ve bu düşüncenin ilk hamlesiydi.

acaba, hani diyorum, bir ihtimal küçük bir ihtimal, şike yaptığınızdan dolayı olabilir mi, hani bi düşün yani, sahaya yanısyarak mı yürüyordu yansımadan yürüyordu fener ?
  • Seneye deseler sadece defans oyuncusu alıcaz ama hepsi yıldız olucak, kabul ederim. Şuanda defans çok daha önemli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

quote:

quote:

acaba, hani diyorum, bir ihtimal küçük bir ihtimal, şike yaptığınızdan dolayı olabilir mi, hani bi düşün yani, sahaya yanısyarak mı yürüyordu yansımadan yürüyordu fener ?

"Fener şampiyon olmasaydı bu dava olmayacaktı."

Acaba?

• quote:

Acaba?

Hadi canım...Ondan yani..ben susiym gözlerim konuşsun olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

quote:

Acaba?

Hadi canım...Ondan yani..ben susiym gözlerim konuşsun olur mu

Verecek cevap olmayınca normaldir yani, hadi size hayırlı tıraşlar.
  • Adebayor denen okuzu kim ne yapsin basele karşı mal gibi penalti atiyor kacirinca birde gülüyor. Totenham elendi umurunda bile degil

• Adebayor mu?
  • Adebayoru zaten hic sevmezdim bugun attigi gambak penaltiyla bir kez daha gosterdi niye sevmedigimi

• Şu kurduğunuz kadrolara 2-3 tane Türk koyun da ayıp olmasın bari, ligde oynuyoruz sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: öküzümtorbadandüşmüş

sezon sonu Muslera ve Burak gidecek...

NE BURAK NEDE MUSLERA GİTMEYECEK.
  • hele bir şampiyon olakta trasnfer dönemi yine konuşacak çok şeyimiz olacak
  • Burdaki tek cilek Draxler.

Digerleri standart oyuncular.

Hele Adebayor nedir aklim almiyor, hic begenmiyorum bu adami.

• quote:

quote:

şike yapmak kötü bir durum nekadar ınkarda etseniz kendi içinizde asla bu lekeyi sindiremeyeceksiniz
  • Draxler gelirse süper olur ama defans öncelikli olmalı.
  • defans 4lüsünü yenilemek farz farz!
    gene defansa adam almadan başka yerlere adam almaya kalkarsa yönetim benden küfrü yer baştan diyeyim.
  • real maçlarını adam akıllı izleyen bi yabancı Galatasaraya gelmez :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.