Şimdi Ara

Çin'den Xbox One S Almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çin seyahatim sırasında Çin'den Xbox One S almayı planlıyorum. Bir sorun çıkar mı dil konusunda falan veya ülkeye sokma konusunda ve oradan oyunlarını da alsam sorun olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum. Xbox One S yerine daha iyi tavsiyesi olan arkadaşları da nedeniyle birlikte dinlerim.

• Ben de Güney Kore'de alıyorum adam yarın kargoyu yapacak da bakalım içinden hıyar çıkmazsa iyi güvendik bir de :) ülkeye sokmada felan sıkıntı yaşamazsınız hocam sonuçta sizin xboxınız açıp da bu çinden satın alınmış vergi ver denmesi imkansız :) Oyunlar da eğer merak ediyorsanız bölge kavramı yok yani yeni nesilde oyunlar asya afrika avrupa farketmeden çalışıyor.

Yerinizde olsam xbox one x alırdım. Benim imkanım yok zaten öğrenim için geldim çok masrafa girmek istemiyorum o yüzden ucuz bir şey almak istedim. Ama x eğer ucuza bulunursa 1400-1500 civarına çok mantıklı bir seçim olur. Zaten alınacak x lerin hepsi garantilidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Münkünse X versiyonunu alın, sonuçta yeni nesil donanım olarak daha iyi. Bütçe sıkıntıysa S yeterli bence.
  • LeVizit kullanıcısına yanıt
    Öncelikte cevabın için teşekkür ederim, maalesef bütçe sıkıntım var o yüzden X alamayacağım ama S şu an mantıklı bir tercih benim için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir yerde Çinde Xbox dili sadece Çinceye kilitli ve oyun mağazası da Çine özel diye bir şey okumuştum yok değil mi öyle bir şey ?

• Bir yerde Çinde Xbox dili Çinceye kilitli, oyun mağazası da Çine özel diye okumuştum öyle bir şey yok değil mi ?

• Peregrim kullanıcısına yanıt
    Pek zannetmiyorum ya. Ama o meseleyi tamamen öğrenmeden alma. Benim bildiğim bölge kavramı önceki nesil konsollarla bitti.
  • 1400-1500e de x bulamazsınız bu arada. Çin Amerika'ya kıyasla daha pahalı konsolda. en uygun usa ya da dubai. 1950-2000 tl bandında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.