Şimdi Ara

çinmalı scooter ların frenleri tehlike saçıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2000 liralık motoro çift abs koyulmasını beklemiyorsunuzdur umarım? bir çok fakrlı çin malı motor kullandım frenler gayet iyidir kaliteli balatalar kullandığınız sürece problem yapmazlar hem ön ve ya arka frene köküne kadar basılmaz zaten orantılı olarak çifti kullanılır %70 arka %30 ön fren gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

@E.İskenderli

kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum dediğine

3 liralık malın kalitesi 3 liralık kadardır
    gerek konfor gerek dayanıklılık açısından çin malları ile kaliteli araçlar arasında farklar vardır

aynı şartlar altında kullanıldığında çin malı "ucuz" motosikletlerin ömrü daha kısadır

çünkü fiyatı düşürmek için daha kalitesiz malzemeler kullanıyorlar
    bu yüzden çin malı motorların bakımı 2000 3000 km de bir olur
    bu yüzden BMW ye 10.000 km de bir bakım yapılır

ha bir açıdan katılıyorum
    çin malı motorlar olmasaydı şu anda bir cbf 4000 lira değil 6000 lira olurdu
    piyasayı oturtmuş belli bir seviyeye çekmiştir çin malı motorlar

ancak bunu sağlarken malzeme kalitesinden ödün vermişlerdir

dostum dediklerine katılıyorum ancak yukarıda yazdığımı tam okumadınız galiba yada ben tam anlatamadım :)

altındaki malın değeri ne ise o değerin ederince kullanmıyorlar altlarında bir honda yamaha vs kawasaki varmış gibi kullanıyor onu geçtim hor kullanılıyor sonrasında dağılıyor doğal olarak elbetteki bir honda'yla mondial'in konforunu rahatlığını uzun ömrümü vs tartışmıyor zaten tartışılacak birşey değil ne oldukları belli :)

mondial'i,kanuni'yi,motoran'ı vs yamaha,hondaymışcasına değil onu mondial vs gibi görmememizden kaynaklı o dayanaklılık işi

ha birisi 100.000'de masraf çıkartır birisi 30.000'e 50.000'e gelmeden birisinin bakımını geciktirsende fark ettirmiyor diğerininkini aksatınca hissettiriyor

sorunda burada kaynaklı zaten herşey Sürücü'de(kullanıcıda) bitiyor altındaki çinlimi çinli o kadar. onun çinli olduğunu bilerek satın alıyorsun kalitesini biliyorsun ondan beklememek gerek bir hondalık vslik

umarım anlatabilmişimdir pek yazabilen birisi değilimdir dilim vardığınca karaladım birşeyler

ne kadar ekmek o kadar köfte misali :)

• quote:

Orijinalden alıntı: qribal

2000 liralık motoro çift abs koyulmasını beklemiyorsunuzdur umarım? bir çok fakrlı çin malı motor kullandım frenler gayet iyidir kaliteli balatalar kullandığınız sürece problem yapmazlar hem ön ve ya arka frene köküne kadar basılmaz zaten orantılı olarak çifti kullanılır %70 arka %30 ön fren gibi

Hocam karışıklık olmuş, %70 ön %30 arka demek istediniz sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.