Şimdi Ara

çirkin biriyseniz üniversitede şansınız yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle, analiz yeteneğimi bilen; sayan birileri var forumda. 6-7 senedir buradayım.

çirkin bir erkeğim, mühendislik okuyorum ve 21 yaşındayım hiç öpüşmedim. konuşmak istediğim kızların bahanelerinin çoğu sevdiğim biri var gibisindendi. boyum 177 ve esmer, kürt fenotipine benzer bir fenotipim var. öncelikle redpillci ya da ergenlikten çıkamamış biri değilim.

birikimi olan, az çok ağzı laf yapan biri olarak herhangi bir kıza adres bile sorduğumda hatta günaydın bile dediğimde feedback yok.
    son 2 senedir tiktok sayesinde şekilcilik arttı, artık ciddi manada yalnız olduğumu gören tanıdıklarım aracılığıyla bir kız arkadaş edinme gayesine girdim fakat onlar bile yanaşmıyorlar.

öncelikle çirkinseniz, sosyal hayatınız mutlaka engebeli olacaktır. oğlum geçen okuldan bir kıza bir şey sorayım dedim takip isteği attım neyse sordum benim profili gördükten sonra hem takipten çıkmış hem de çıkarmış.

o yüzden mutlu olacağınız şeyleri arayın, muhtemelen çirkin bir erkekseniz 16-32 yaşına kadar cehennemi yaşarsınız. 32 yaşından sonra biraz maaşınız ve durumunuz varsa ( o da sizden alt statüde biriyle) birlikte olacaksınız. çevremde de böyle oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Eleman belli vakitlerde ortaya çıkıp ısrarla çirkinsenizüniversitedeşansyok31i sinyalliyor. Üstelik kendisine "kürt" diyerek sözde hakaret ediyor. Muhtemelen konuştuğu kızlar da bimbo, 3iqlu tiplerdir. Sen çöpsün, etrafın çöp.

Buraya gelip bir de anaWliz kasıyor, şöyle böyle davranın diyor. Ulan sen kimsin?
  • up

• Elf gibi bi kız buldum aynı galadriele benziyor bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın söylediklerini ciddiye almayan kendisi bilir

• Eleman belli vakitlerde ortaya çıkıp ısrarla çirkinsenizüniversitedeşansyok31i sinyalliyor. Üstelik kendisine "kürt" diyerek sözde hakaret ediyor. Muhtemelen konuştuğu kızlar da bimbo, 3iqlu tiplerdir. Sen çöpsün, etrafın çöp.

Buraya gelip bir de anaWliz kasıyor, şöyle böyle davranın diyor. Ulan sen kimsin?

• Aç ağzını
    Blok geliyor

Forumda düzgün konu yok a
    Reddit devam

• kanka fenotipimi gördün, sence ülkedeki kızların yüzde kaçının ilgisini çekerim bak ciddi soruyorum sana.
    manyak mısın nesin, en kültürlü en zeki kızın bile şekilciliği var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ihatethiscar İ kullanıcısına yanıt

Olayın fenotiple ilgisi yok. Vasatsın, kızlar seninle niye olsun. Bu vasatlığın da fenotipinden dolayı değil. Git yazdıklarını gözden geçir belki aydınlanırsın.

• ihatethiscar İ kullanıcısına yanıt
    Fenotipini gördüm, tipten bağımsız kafayı bunlara saplayıp hayatı saldığın için yok kız arkadaşın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kanka yapabileceğin hiçbir şey yok maalesef ömrün boyu bakir ve arkadaşsız kalacaksın en iyisi kimseyle (forum dahil) konuşma senin varlığından rahatsız olmasınlar

• Değişik bir spesimen

• kim sana kız bulman gerektiğini söyledi ki. kürt fenotipini küçümsemen de daha kötü. bu durumda sen şekilcilik yapıyorsun. belki bakış açını, amacını ve yaşama stilini gözden geçirmelisindir. gyme gitmeni öneririm umduğundan daha fazla getirisi olacaktır.

• Usta 30 gün ban yiyecek ne yaptın yuh

• Kendi kendini banlama var profilde

• Doğru

• Her seferinde aynı konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adama bak. çirkin olduğu için forumdan yasaklanmış.

• pışitik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.