Kankalar Lütfen Bana Yardım Edin Çok Çaresizim; Bi clana girdim beni başkan attı daha sonra başka clan aradım ama dedim lvl kasıyım şimdi öbür günü bir arkadaştan clan teklifi aldım ama aşağıda this user al exits fln bişiler yazıo clan dan çıkmaya çalıştım failed the quited clan dio du daha sonra serverimin 1 ine geçtim bi clan kurdum kuruldu herelde düzeldi dedim clan hemen yine dağıttım :( baktım yine aynı hata Lütfen Yardım Edin Başka Arkadaşlarımızda var bu durumda Şimdiden Teşekkürler !
CLANA NEREDE GİRDİYSEN ORADA ÇIKARSIN GENELDE LUFERSONDA OLUR ORDA DENE
Malesef denedim olmadı :( başka çözüm yokmu
benimde warrior um clan bug da yetti bu clanbug yaanasıl kurtulcam söler misiniz kurtulunca 40+ adam alırım clan bug da olan clan inadı LeOn ben lvl 41 warrior itemler soyuldu yan char sayesinde inşallah kurtarcam bu char ı ve de yardımınızla
quote:
Orjinalden alıntı: !CixCix!
Malesef denedim olmadı :( başka çözüm yokmu
savasta karsi IRK'i basmaya gidince biz orada Bozamadigimiz Clan'i bozmustuk. yani biz Karus'uz ve Pianada Clan' bozmustuk ve Bugdan kurtulmustuk .
Dilersen sende karsi IRK in mekanina gidince bi dene .
benim arkadaştada oldu aynısı 60 olup master açtırınce düzeldi
allahtan bana daha hiç öyle birşey olmadı çatur cutur cıkıp gırdım butun clanlara son clan a 2 gun once girdim ve dewam edıorum ama Sens in söledıını bı dene.
aynen clan kurdum bozdum clanlara girip çıktım çok iyi sorun yok
sens in dediğini bi denemek lazım ama benim biraz daha değişik bi teorim var şöleki ;
nation transfer yapınca clan da sizinle transfer olmayacağı için büyük ihtimalle bug kalkar,sora tekrar geri transfer olursunuz.
benim kurduğum clan da tek ben varım ve benden hariç hiç online olmayan 6 kişi daha.o yüzden bozamıyorum clanı.GM dinlemiyo beni hiç.supporta da mail atıyom gm lere söle diyolar.dün bu demin bahsettiğim olayı mail attım support a bakalım ne cevap gelicek. :)
Hepinize teşekkür ediyorum sens senin dediğin deniyeceğim ama clandan attılar clan ismi yok ama hiç kimse clana alamıo clan teklifi alıom kabul ediom aşağıda this user al exits fln dio
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme