Şimdi Ara

Class önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • targetdan çıkarıyor seni en basiti. mage frostbolt cast ediyor mesela frost nova içinde kaldın ve başka skiller cooldownda, shadowmelt ve magei interrupt ettin. ayrıca racialdan gelen night elflerin dodge yapma şansı yüksektir melee damage alma şansını azaltır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirbag -- 8 Kasım 2011; 17:22:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

targetdan çıkarıyor seni en basiti. mage frostbolt cast ediyor mesela frost nova içinde kaldın ve başka cdler cooldownda, shadowmelt ve magei interrupt ettin. ayrıca racialdan gelen night elflerin dodge yapma şansı yüksektir melee damage alma şansını azaltır.

Mage demişsiniz bende onun üstünden örnek veriyim,frost mage zaten novaya aldiysa uzakta durmaz kaldiki novayi,petin freezini,cone of coldu cd de sayalim(ki cd leri zaten cok kısa) blizzardın cd si yok hep atip kolayca bozabilir shadowmeldi..hunter in minumum range atack dolayisiyla zaten meleeyi yanina sokmamasi lazim ,kaldiki zaten melee ler her zaman yaklasma sansi bulamaz hunter a.Ve siz bunun üstüne birde cok kücük ihtimalli bir dodge sansını ekliyorsunuz,e zaten her zaman melee dmg almayan bir class üstüne melee bir kac kez vurabilme sansi buldugunda onun kacini dodge licak?.Tamam iyi niyetle bir şeyler söylemeye çalışmıssınız ama temellerinizi yanlış teoriler üzerine otutturmussunuz.

• 2v2de healerlı Dk sağlam (dı). Son durumu bilmiyorum şuan 2 ay önce bıraktım oyunu, hem yeni expansion şaka gibi olduğu için önceden bıraktığım iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

targetdan çıkarıyor seni en basiti. mage frostbolt cast ediyor mesela frost nova içinde kaldın ve başka cdler cooldownda, shadowmelt ve magei interrupt ettin. ayrıca racialdan gelen night elflerin dodge yapma şansı yüksektir melee damage alma şansını azaltır.

Mage demişsiniz bende onun üstünden örnek veriyim,frost mage zaten novaya aldiysa uzakta durmaz kaldiki novayi,petin freezini,cone of coldu cd de sayalim(ki cd leri zaten cok kısa) blizzardın cd si yok hep atip kolayca bozabilir shadowmeldi..hunter in minumum range atack dolayisiyla zaten meleeyi yanina sokmamasi lazim ,kaldiki zaten melee ler her zaman yaklasma sansi bulamaz hunter a.Ve siz bunun üstüne birde cok kücük ihtimalli bir dodge sansını ekliyorsunuz,e zaten her zaman melee dmg almayan bir class üstüne melee bir kac kez vurabilme sansi buldugunda onun kacini dodge licak?.Tamam iyi niyetle bir şeyler söylemeye çalışmıssınız ama temellerinizi yanlış teoriler üzerine otutturmussunuz.

mage uzaktan nukeluyor demedim ki senin dibinde de cast etse shadowmeltle interrupt ediyorsun targettan çıkardığı için. pro mage seni frost novaya alıp arkada geçer ki cast yaparken interrupt yemesin çünkü novada dönemiyorsun geriye işte o an shadowmeltle interrupt edersin yani shadowmelt saklanmak için değil zaten bir roguenun kick i gibi ya da bir warriorun pummelı gibi sana ekstradan interrupt şansı veriyor shadowmelte basıp interrupt edersin sonra nukelamaya devam. mesela warriorumla oynarken tam charge atacakken takip edip shadowmeltle targetımdan çıkan hunterlar var ve gayet etkili olabiliyor adam cooldownları için zaman kazanıyor. rogue gibi sürekli crippling spamleyen dibinden ayrılmamaya çalışan roglara karşı çok etkili bence dodge racialı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirbag -- 8 Kasım 2011; 18:40:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Nasıl ya? Shadowmeld combattan çıkarıyo mu? "OMFG!" diyorum. Ulan bi' kere forumda onun bi' işe yaramadığını demiştim, "bi' mok bilmiyosun" demişlerdi, açıklayan da olmamıştı.
    Vay anasını ya, şimdi ben hunter olduğumdan belki sonrasında invis basamam, camouflage basarım çok çok. Ama en azından range classlar targetlayamaz falan, yok ama ya, düzgün bi invisim olmadığından o kadar da kurtarıcı olmaz.
    Ya da olur mu?

Zaten kılını kıpırdattığın an invis bozulduğu için ToughUI'nin dediği gibi healerlara yarıyor biraz olsa.2v2'de dps healer'ı bırakıp dps'e yoğunlaştığında kısa süreli olsa mana regen yapabiliyorsunuz.
    Birde şöyle birşey var karşı takım da priest yoksa pekte bir mana sorunu yaşamazsınız(bknz: mana burn).Yerine göre yararlı diyelim

Pve'de de healer ken aggro aldığınızda direk shadowmeld'e geçerek hayatta kalabiliyorsunuz.

• Ha, iyi o zaman benim human (worgen) druid iyiymiş. Zaten feral ağırlık lı oynuycam.
    Ben şölye üdşündüm, rogue'lar caombattan çıkıp invis oluyor ya, ferali shadow meltle combattan çıkarıp invis olup kaçarım diye düşündüm.
    Ama zaten ferallerin combattan çıkma spelli vardır ya, yok mudur?

Gerçi olsa da olmasa da worgen açtım bi kere silmiycem, çok coolalr ya, kedi formundayken dönüşmeden ultra süper hızlı skinning yapmak istiyorum leveling aşamasında.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.