Şimdi Ara

Clean Master(pc) önerirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim Telde Clean Master var ve çok memnunum pc içinde varmış bu uygulama yani kısaca siz tavsiye edermisiniz bunu ? ( Gerekli Şeyleri falan silerse )

Not: PC de CCleaner var )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTisy -- 2 Ağustos 2015; 19:15:25 >

• TheTisy T kullanıcısına yanıt
    CCleaner varsa başka program arama. Ayrıca clean master tam bir telefon katili. Sana amc mobile care ı öneririm. Kullan farkı göreceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

CCleaner varsa başka program arama. Ayrıca clean master tam bir telefon katili. Sana amc mobile care ı öneririm. Kullan farkı göreceksin.

Tm Teşekkürler :D Neden Telefon katili ?
  • TheTisy T kullanıcısına yanıt
    Kullandığım telefonlardan biliyorum. Şimdi bir pc 24 saat çalışsın. Toplam ürettiği çöp 40-80mb arası değişiyor. Bir telefon 15 dakikada bir 300-500mb çöp ÇIKARAMAZ. Buna kimse inandıramaz beni. Ayrıca bu programı kaldır ve amc mobile care yükle. Sonra her ikisini birbiriyle kıyasla bakalım, telefon hangisinde daha akıcı? Ben çok değişik programlar kullandım. Bunlar arasında telefonu en çok kasan clean master ve 360 security.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Kullandığım telefonlardan biliyorum. Şimdi bir pc 24 saat çalışsın. Toplam ürettiği çöp 40-80mb arası değişiyor. Bir telefon 15 dakikada bir 300-500mb çöp ÇIKARAMAZ. Buna kimse inandıramaz beni. Ayrıca bu programı kaldır ve amc mobile care yükle. Sonra her ikisini birbiriyle kıyasla bakalım, telefon hangisinde daha akıcı? Ben çok değişik programlar kullandım. Bunlar arasında telefonu en çok kasan clean master ve 360 security.

Tm Krdeşim Solasın :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.