Şimdi Ara

Clio 1.5 DCi Icon EDC ALINDI. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Vay be 60bin liraya kağıttan oyuncak araba. Sahibine hayırlı olsun, yanlış anlamasın ama, Megane 3 ile gittim Renault bayiine incelemek için, bana o kapılar falan çok kötü geldi.

Resmen mukavvadan tüy gibi kapılar, kötü malzeme falan. Yanında Megane 3 GT-Line vardı, ondan inip , Megane'a biniyorsun, arabaya bindim diyorsun. O kadar fark var ve bu araba 60 milyar...

Vay canına. O paraya otomatik kompakt sınıf çok daha iyi bir araç alınırdı.

Belki de ilk defa olmak kaydıyla, sana katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabanın fiyatına bakıyorum 61 bin, arabaya bakıyorum b sınıfı dizel, yazık günah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalande

quote:

Orijinalden alıntı: aklindakalmasin

quote:

Hayırlı olsun... Kaca aldınız hocam?

teşekkür ederim karşim 59.500.

dizel otomatik sanırım?

Evet hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun... Kaca aldınız hocam?

teşekkür ederim karşim 59.500.

dizel otomatik sanırım?

Evet hocam

Hocam daha dün aynısına bindim 17 jant yolda gözler gercekten üstümüzdeydi gittiğimiz yerlerde hep aracı sordular dikkat cekici diye.Güzel tercih fakat ici dar. 60 Bine c sınıfı alınabilirdi yinede güzel secim olmus.

• 60 binliraya merso alırdın be hocam..
  • İkonik araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krom7 -- 29 Nisan 2014; 9:05:32 >
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanorsınız inşallah

• Kartondan araca 61 bin.b sınıfı hb.Dokundum baktım cliolara harbi kartondan.

Hayırlı olsun ama o para o araca verilmezdi.neyse olan olmus.

• Öncelikle hayırlı uğurlu olsun

Tercihler tartışılmaz belki ama o arabanın maximum ederi 40bin tl.

Sıfır almak hükümete buyrun bu benim param bana fazla geldi siz paşa paşa harcayın demek.

• Piyasaya göre normal. Ya dizel otomatik sevdasından vazgeçilecek ya da bu paralar verilecek.
    En azından işletmesi kolay bir araç. Bakımı, kaskosu, yakıtı uygun fiyata olacaktır.

Sınıf olayına da çok takılmamak lazım. Özellikle eskiden iletişim imkanları bu kadar gelişmemişken , insanların zihninde arabayla ilgili bir algı oluşturulabilmesi açısından arabanın hangi sınıfta yer aldığının önemi büyüktü.
    Ama bugün aks mesafesinden birçok teknik detaya , şehiriçi-şehirdışı kullanımı gibi çeşit çeşit inceleme videolarına, uzun süreli kullanıcı deneyimi yazılarına kolayca erişmek mümkün. Dolayısıyla bir aracı değerlendirirken hangi sınıfta olduğunun söylenmesinin eskisi kadar bir önemi yok.
    Eğer araç; boyut olarak, sürüş güvenliği olarak, yalıtım vb konfor olarak ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa doğru sınıfta bir araç almışsınız demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çardakçı -- 29 Nisan 2014; 9:47:31 >

• Fiyatlar almış başını gidiyor.Almayı geçtim sormaya bile korkar olduk
  • esp si bile olmayan polo aldım desek çok iyi derler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elcas

hayırlı olsun. size laf söyleyenler piyasayı bilmiyor. hiç kafanıza takmayın. ayrıca clio4 ün aks mesafesine ve toplam boyutuna bakarsan B mpv hariç sınıfındaki bütün araçlardan iyi. hatta leonla 4 cm aks, 20 cm boyut farkı var. yani iç hacmi yeterli olacaktır. ben de uzun zamandır araç bakıyorum. donanım yakıt öncelikli olunca B sınıfından C sınıfına geçmek 20K. haa diye verilecek paralar değil. size en yakın araç. leon style olurdu. gerçi dsg hiç bir türlü almam. ben de bu iki araç arasındayım mesela.

ancak ben manuel alacağım. 5K cepte kalacak yani.

hocam iç hacmi konusunda kafanız da soru kalmasın 1 hafta kullandıktan sonra içi sizi açacaktır. kesinlikle dar yada küçük değil. lakin dışarıdan bakıldığında ve ilk oturuşta öyle bi izlenim veriyor. araçla uzun yol yaptığımız da bayağı rahat ve eğlenceli gittik. 90 a sabitleyip de gidersen araç hiç yakmıyor denilecek kadar az yakar. merak ettiğin başka bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

hocam dsg 6. viteste 90-100-110 km devirlerini söyler misiniz? bende sabır çok para az. sence en az hangi hızda hız sabitleme ile daha az yakıyor. 3,5 litreyi görüyor mu?

bir de koltukların konforu nasıl. icon ile diğer donanımlar arasında fark var mı?

• Fiyat belki fazla gozukuyor ama suanki fiyatlara bakildiginda normal zaten araba alinmis bu saatten sonra sadece Allah kaza bela vermesin gule gule kullanin demek duser bize.

• araç güzel araba ... dizel otomatik gerek boyutu gerek kullanım kolaylığı

ama fiyat?

evet 2014 modellerin geneli bu şekilde ... ama 60 küsür? clio?

neyse hayırlı uğurlu olsun
  • Hocam yerinizde olsam biraz daha ekler Leon alırdım.Yine de hayırlı olsun.

• Güzel bir araba almışsın. Güle güle kullan. Fiyat mı? B sınıf dizel ve full donanım birde otomatik eklenince zaten bu rakamlara çıkıyor.

60 bin çok diyen ve onun yerine C segmenti alırdım diyenler, her şey segment mi? Adamın belki işini B segmenti görüyor.
    O fiyata Mercedes alırdım diyenler, aldın Mercedesi tamam iyi güzel. Peki ya yürütmesi? Bitişik komşum bir kaç yıl önce 1998 model 520 BMW almıştı ve 1 yıl boyu araba ona baktı o arabaya baktı ve sattı.
    Ve CLIO olunca karton oluyor da POLO olunca çelik zırhlı mı oluyor.

POLO 1.6 TDI / DSG de 58 bin lira. Opsiyonları da eklersen 61 bin küsür lira. POLO'da ESP yok. CLIO'da standart ve CLIO hani o karton CLIO 5 yıldızlı

http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-polo.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 29 Nisan 2014; 15:55:51 >

• aklindakalmasin A kullanıcısına yanıt
    millet dsgden bile korkuyor siz nasıl bir güvenle edc aldınız
    edc ile ilgili fikirlerinizi alalım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.