Arkadaşlar 2001 model clio hatchback arabamı sattım... yerine dizel manuel vites bir clio 2007 hatchback 1.5 dizellerden almayı düünüyorum. ama farklı secenekleri var sanırım bunlarında...
aslında bu aracı tutturmamın nedeni, az yakması, güze hoş gelmesi va elinden çıkarabilme özelliği... Yedek parça sorunuda yok... bütçem ise 21bin YTL...
siz bu arabalar hakkınde ne düşünüyoorsunuz? Bu bütçe ile yukarıdaki saydığım özellikleri bulabileciğim başka araba varmı?
Teşekkürler...
Renault'ta test amacıyla gittik.2007 1.5 dci clıonun test sürüşünü yaptık.İç mekan gayet hoşuma gitti.Boğuk bir havası yok.Görüş alanı eski cliolara göre daha iyi.Zaten renault euroncap tan 5 yıldız almadan arabaları çıkartmıyor.Performansı da çok hoşuma gitti.Ara hızlanmalar için gaza yüklendik.İvmelenmesi oldukça tatmin edici.Clıo iyi seçim olur
clio 2007 sembol kullandım ara hızlanmalarda biraz isteksiz gibi davransada devir saatini 3000 ile 4000 arasında düşürmezsen çok iyi ivmeleniyor benim kullandığım sedan dı.bagajıda çok büyüktü.çok özel bir sebebin yoksa sedan al bance.fiyatını karşılayan mantıklı bir araba nerdeyse hiç yakmıyor alınabilir saydığın kriterler doğrultusunda.
clio 3 cile clio 2 arasındaki farklar
tavan daha yuksek surucu pedal mesafesi daha uzun direksiyon daha yumusak yuksek hızlarda daha sert vites ve pedallar cok yumusak frenleme daha iyi abs ye girecegi yeri iyi biliyor clio 2 ve megane 1 lerde sorun vardı. süspansiyon biraz daha sert sol aynada kör nokta olmaması cok kötü aynaları çok ufak trafikte kolay manevra yapılmıyor cunku etrafı görmek biraz zor tabi clio2 ye göre kıyaslıyorum
20bin km yol yapmışımdır clio2 çok yoruyor bu araba hiç yormuyor diyebilirim tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme