Şimdi Ara

Clio3 ten lineaya geçiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • linea arka koltuk ayak diz mesafesi çok iyi ancak göründüğünden çok da dar, normal 3 kişi sıkış tıkış oturursunuz. 1,3 motor zayıf geliyor kasaya. malzeme kalitesi vasat. ancak alınabilecek en ucuz dizel araba. başka bi artısı yok.
  • Performans istiyorsanız 1.6 dizel bakın.1.3 ünite birazgüçsüz kalır fakat vergi avantajı var.90 binde full alacagınıa orta pakete düşük km 50 bin bandına düşürün bence.Gerçi full pakette yan ve tavan hava yastıkları geliyor galiba.Birde mümkünse içi bej siyah karışımı olan makyajlı kasayı bulursanız görünüm olarak daha güzel.
  • Clio 3 Grand Tour bakın derim, hem station wagon hem ucuz.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar, tamamen açıklayıcı olmuş, genel kanı lineanın daha kalitesiz olduğu ve genişlik olarak bir şey katmayacağı yönünde, sadece bagaj için araç alınmaz. Yazanların eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Merhabalar,

Aracım 2009 dizel otomatik full clio 3 . En dolu modeli her türlü sensör, bluetooth digital clima vs herşey mevcut. 120 bin de ve piyasası malum sitede 34 e kadar çıkıyor.

2. çocugum oldu ve cebimden nakit çok çıkmadan araç almak niyetindeyim.

Bu minvalde aslında 2006 forester 2.0 tüp ile alayım, subaru gazım da bu şekilde gitsin istedim ama araçta kronik vs problemler var galiba vaz geçtim gibibir şey.

Sonra linea 1.3 dizel otomatik full modellere baktım 80-90 binde ve piyasası 33-34-35 civarı.

Aslında sorum basit, bagajı çok daha büyük bu araca geçilir mi ? Otomatigi nasıldır lineaların? ayrıca arka kolduklar enine daha geniş midir? Yani 2 çocuk koltugu ile benim araçta eşime ufacık bir yer kalıyor, linea da arka daha geniş midir? clio dan sonra bu araçla ilgili fikirlerinizi, varsa subaru forester 2005-2006 otomatik ile ilgili fikirlerinizi de öğrenmek isterim.

clio'ya göre bilmem de sonuçta kuyruklu punto olduğundan punto ile aynı arka tarafın genişliği. sadece diz mesafesi şasesi uzatıldığı için daha yüksek. baş mesafesi punto'dan çok kötü. uzun birinin kafası tavana çarpıyor.

• Linea icin gitsin yeter diyosan tamam, kalabalik trafikte Clio' ya gore biraz fazla yakar. Ama bagajinda ceset bile tasirsin genistir yani . Otomatigine gelince bende bir onceki kasa vardi ilk Linea'lardan. Yolda giderken bir sefer kendi kendine bosa almisti vitesi. Onun haricinde 1 den 2 ye gecerken cok zaman geciyo ama 2. ve 3. vitesi guzel. Yol tutusu kotu. Hiz olarak ben en fazla 170 i gordum duz yolda daha da basmama ragmen gitmiyordu. Frenleri sertt. Simdilik baska aklima gelen bir sey yok.
  • Çok teşekkür ederim beyler , bu arada benim clio bu gün birini stop etmiş beklerken, bir daha çalışmadı, servise çektirdim, inş unutmazsam nesi varmış aracın buradan yazıcam :)
  • şu lineaya 1.3 motor yetmiyor diyenler neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum ama 1.3 gayet iyi uçuruyor aracı sadece kalkışlarda vasat

edit: ayrıca linea daha iyidir fakat yenilerini almaya çalışın torpido falan farklı, ses yalıtımı daha iyi

eski

Clio3 ten lineaya geçiş

yeni

Clio3 ten lineaya geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 12 Şubat 2016; 16:40:16 >

• Beyler aracım çalışmadı cuma günü gebze asf ye çektirdim, mazot pompası arızalanmış, tabi ASF uçuk bir rakam çıkarttı karşıma. Kendi ustama çektim aracı bakalım bu gün akşama veya yarına belli olur inş.

Son 1 yıldır euro dizel kullanmıyorum hep eko dizel aldım ve normal kullanım dışında haftaiçi hergun nerdeyse çok kısa mesafe aracı kullandın (900 m civarı) . Birde genelde 50 tl lik falan mazot altım, hep kirli tortu birikmiş ve mazot pompasını bozmus olabilir. Bakalım ne çıkacak bahtımıza...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.