Şimdi Ara

COD 4 Bastonspor v.s Dinamogenç Meydan Muharebesine davet (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
4.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yavuz hakan tansel felan işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

yavuz hakan tansel felan işte

Saydığın adamlar çıtır mı?Gözü dönmüş bunun aklı olan o toplantıya gitmesin.

• yavuz takım kurulurken beni iyi takıma almayın abi adamların 20 30 kill inin yanında 8-10 kill le sırıtmak istemiyorum
    çürük takım olsun ki daha başarılı görüneyim
  • 1. Sayfaki listeyi yarın ikişer takıma dengeli şekilde ayırırız.Neyse Cod 4 geçiyorum şimdi beklerim.
  • Baston Spor'u kim bulduysa tebrik ediyorum, super hayal gucu. Bayildim oldum bittim.. Yaglar ballar
  • quote:

old wolf sığsaydı iyi olurdu clan tag a
    kaya çok çakalsın var ya ben de kendi klanımı kuruyorum sinan ve çıtırları adında

SAF SİNAN Wolf sığıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

kaya çok çakalsın var ya ben de kendi klanımı kuruyorum sinan ve çıtırları adında

SAF SİNAN Wolf sığıyor

Sinan abi orda "old wolf" demek istemiş olmasın sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OffLineR -- 28 Mart 2008; 20:49:15 >

• Bi de A veya B eklenmiycek mi sonuna?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OffLineR

quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

SAF SİNAN Wolf sığıyor

Sinan abi orda "old wolf" demek istemiş olmasın sakın

yerim sinan abini kartlamış heriftir o ben yaşlı değilimki old ekleyeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: Matherman

Hay Allah sen oynama o zaman.Dedeler buna çok üzülecek.

Kim oynamıcak geçiceniz onu sabah kursa gitmem genede oynarım sizin ensenizdeyim dedeler

• sinan bizlere DEDE klanı yakısır
  • Bir sorum var ,

Ben akşam kuzene gideceğim , kendi psn adresim ile sign in olursam kendi karakterimle oynayabilirim değil mi ?

bendeki ps3 pal , ondaki ntsc-u ( bunun bir farkı olacağını sanmam ama ) .
  • Üstadlar banada bir kişilik yer açarmısınız +30lar ekibinden bugün PSN hesabı açıcam yeni yazarım buraya.
  • @ xLNTSx
    Psn i yaz ayrıca burada ilk sayfadaki Psn leri eklemeyi dene.(Dene diyorum zira çoğumuzun listesi dolu)
  • xLNTs , benim psn boş , beni ekle istersen akşama ben seni çağırırım .

psn: NuAmo
  • @Matherman

Tamam deneyeceğim eklemeyi, yeni PS3'üm dün geldi ilgilenemedim bugün PSN hesabı açıcam hemen. Hangi bölge açtığım önemi yok değilmi? Birde hangi headseti önerirsiniz?
  • EU hesabı açmak biraz daha mantıklı gibi ama pek farketmez.Headset seçimi konusuna gelirsek ,forum ahalisi genelde Jabra kullanıyor.
  • BU ARADA HAFTAYA ORGANİZ EDECEĞİMİZ LİGDEKİ TAKIMIMIZ HAZIR..2 KİŞİ DAHA TRANSFER EDİCEZ..RİV CLANI ŞAMPİYON OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 29 Mart 2008; 12:36:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkopol

BU ARADA HAFTAYA ORGANİZ EDECEĞİMİZ LİGDEKİ TAKIMIMIZ HAZIR..2 KİŞİ DAHA TRANSFER EDİCEZ..RİV CLANI ŞAMPİYON OLUR

lig yapılacaksa kura ile takımlar belirlensin, yoksa 1-2 takımın çok güçlü olması ile oluşacak ligin manası yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KFY96 -- 29 Mart 2008; 12:40:23 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.