Şimdi Ara

Çok acil yardım lazım cızırtı var !!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım yaklaşık 2 gün önce bilgisayarda hiç bişey yoktu ama bugün bilgisayarı açtığımda ilk önce bir müzik açtım ve facede dolaşmaya başladım ekranı her aşağı kaydırdığımda cızırtı sesi çıkıyordu ve hafif bir kasma vardı .... Ve ayrıca yeni bir sekme açtığımdada bir cızırtı sesi geliyordu ... Lütfen yardımmm ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaqan16bs

Arkadaşlar lütfen yardım yaklaşık 2 gün önce bilgisayarda hiç bişey yoktu ama bugün bilgisayarı açtığımda ilk önce bir müzik açtım ve facede dolaşmaya başladım ekranı her aşağı kaydırdığımda cızırtı sesi çıkıyordu ve hafif bir kasma vardı .... Ve ayrıca yeni bir sekme açtığımdada bir cızırtı sesi geliyordu ... Lütfen yardımmm ...

peki bu cızırtının kaynagını bulabildinizmi anakart marka model nedır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şey bende var sayfa açınca, aşağı kaydırınca vs. cızırtı çıkıyor. Cızırtının kaynağı işlemci. Neden oluyor ?
  • Yok ya hiç bir şeyde sorun yoktu bilgisayarı açtım ve hoparlörden ses gelmeye başladı sayfayı aşağıya kaydırdığında ve yeni sekme açtığında çok sinir bozucu bir şey ... :(
  • kendiliğinden geldiği gibi kendiliğinden geçiyor
  • İlk önce başlığı düzelt.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonunu falan çek etraftan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka ne başlık yazabilirim ? ..

Bilgisayara dı bi kasma geldi bu daha öncede olmuştu kasma olayı sonradan olup bitiyo heralde ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.