Şimdi Ara

Çok acil yardıma ihtiyacım var telefondan anlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce teknosadan TR garantili xiaomi mi 9 lite aldım
    bugun ne alakadır bilmem belki mıuı11 guncellemesı yuzunden bır bug oldu telefonun dokunmatıgı gitti çift tık ile uyandırabiliyorum tuşlar calsııyor

kapatma tusuna basılı tutunca kapat yenıden baslat menusu geliyor ama tıklayamıyorum
    ses açma kapama calısıyor onun harici bir işlem yapamıyorum parmak izimi de doğru duzgun suan okumuyor hareket çok hızlı dıyor

dokunmatık algılamıyor yani tepkisiz şuan ne yapabilirim arkadaşlar şarjı bitirmem lazım kolay da bitmiyor %55 de cihazın pili iyiydi kolay kolay bitiremem de teknosaya gittim şimdi garantiye yollayalım evofoneye diyor adam ankaradan evofoneye :) 3 günlük cihazı istanbula yollamamı ıstıyor telefonsuz kalamam 15 gün ..

Cihaz kapansa açılırken format atmaya çalışsam düzelir mi arkadaşlar ya da garanti dışına cıkarmadan ben bilgisayardan müdahele edebilir miyim

• Arkadaşlar ayrıca 3 parmak ile ekran görüntüsü alabiliyorum çok garip bi şekilde dokunmatik galiba sağlam yazılımsal bir sorun
  • Power tuşuna basılı tut 20sn falan telefon kapanır. Kapalı hale gelince de ses açma tuşuna bas hiç elini power dan kaldırmadan oradan wipe menüsü açılır, wipe at olursa olur olmazsa servis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Allah senden razı olsun bastım bastım kapanmıyordu demekki çok uzun süre basmam gerekiyormuş çok sağol düzelttim sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.