Şimdi Ara

Çok büyük bir yanlış yapmışım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sözel bölüm öğrencisiyim. İstediğim bölümler Türk dili ve edebiyatı ve Tarihdi.Sınırlı bir tercih yapmam gerekiyordu sadece İstanbul içi yazdım.%50 Burslu bir ünide tarih bölümü geldi yinde de çok sevindim neyse hatama gelince bugün ösym den yerleşenler tablo 4 de puanlara baktım yine istediğim bir üni var dı oranın taban puanını görünce şoke oldum tek kelime ile T.D.E. BÖLÜMÜ PUANI YERLERDE NEREDEYSE 100 puan düşmüş yüksek diye yazmamıştım eğer yazsaymışım gelicekmiş şimdi o kadar üzüldüm ki anlatamam.Bu sene 3 senem bazı problemlerde dolayı bu sene girdim sizce bu %50 kazandığım yere para ödeyerk yazılıyımmı yoksa tekrar hazırlanayım mı o kadar kararsızım ki 2 bölümüde seviyorum.fikirlerinizi paylaşın lütfen...

• 3.senen bi yere yerleşmişsin bence daha fazla macera arama vardır bi hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardah

Arkadaşlar sözel bölüm öğrencisiyim. İstediğim bölümler Türk dili ve edebiyatı ve Tarihdi.Sınırlı bir tercih yapmam gerekiyordu sadece İstanbul içi yazdım.%50 Burslu bir ünide tarih bölümü geldi yinde de çok sevindim neyse hatama gelince bugün ösym den yerleşenler tablo 4 de puanlara baktım yine istediğim bir üni var dı oranın taban puanını görünce şoke oldum tek kelime ile T.D.E. BÖLÜMÜ PUANI YERLERDE NEREDEYSE 100 puan düşmüş yüksek diye yazmamıştım eğer yazsaymışım gelicekmiş şimdi o kadar üzüldüm ki anlatamam.Bu sene 3 senem bazı problemlerde dolayı bu sene girdim sizce bu %50 kazandığım yere para ödeyerk yazılıyımmı yoksa tekrar hazırlanayım mı o kadar kararsızım ki 2 bölümüde seviyorum.fikirlerinizi paylaşın lütfen...

3.senenmiş artık boşver bence onun yerine üniversitede çalışıp 1. ol ve burslu oku bence bunun için çabala..yapılan en büyük yanlışlar ya yazsan bi zararı yok gelmesede yazın işte ya..

• ben de edebiyat yerleştim fakat kız arkadaşım için tokat yazdım.meğer çok daha güzel yerler gelecekmiş.aynen yüksek diye yazmamışı.neyse sonuctan mutluyum yine de benim de 3.sene
  • Çok sağolun arkadaşlar ama çok üzülüyorum resmen boşa para vericem içime oturdu daha başlamadan okuldan soğudum ya.Artık çok çalışacağız dediğiniz gibi ama edebiyatların bu karda düştüğüne inanamıyorum dediğim okulun tarihini yazmıştım bari o düşseydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardah

Çok sağolun arkadaşlar ama çok üzülüyorum resmen boşa para vericem içime oturdu daha başlamadan okuldan soğudum ya.Artık çok çalışacağız dediğiniz gibi ama edebiyatların bu karda düştüğüne inanamıyorum dediğim okulun tarihini yazmıştım bari o düşseydi...

Formasyon olayı Sözel'deki Fen-Edebiyat'ları bitirdi.Puanlar tepe takla oldu.Sıralamalar eskisi gibi olmayacak.
    Senin içinde şunu diyeyim hocam,arkadaşlarda söylemiş aslında 3.senenmiş üniversitede çok çalış zaten bölümü seviyormuşsun.Kolay gelsin,başarılar.
  • hayırlısı belki budur hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 22 Ağustos 2012; 11:14:31 >
  • Siz niye puana bakıp tercih yapıyorsunuz ilk olarak istediğin tüm üniversiteleri yaz puanına bakmadan daha sonraki kalan yerlere ise kendini garantiye alacağın sıralamandan küçük yerleri yazsaydın ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

Siz niye puana bakıp tercih yapıyorsunuz ilk olarak istediğin tüm üniversiteleri yaz puanına bakmadan daha sonraki kalan yerlere ise kendini garantiye alacağın sıralamandan küçük yerleri yazsaydın ya.

ya puana göre yapmadım zaten de T.D.E. zor bir bölüm falan dediler baktım o an sıralması yüksek gelmez diye düşündüm tercih etmedim ne bileyim bu kadar düşeceğini..
  • kardeşim ben de sosyal bilgiler öğretmenliği ve tarih öğretmenliğini tercih ettim 29kdayım 37k gelmedi. yani sana tavsiyem en iyisi git üniversitede matamatik çalış ve 2 sene sonra tekrar gir pdr vs oku. 2 senede mat2 nin anasını bellersin bu arada benim de 2.senem bu yani 1 sene daha köpek gibi çalışacağım.
  • formasyondan dolayı fen edebiyat sıralamaları dağıldı malesef.
    marmara edebiyat 4 binle alırken 22 binlik adam girdi. 4 bin bile bu kadar düşüyorsa gerisini siz tahmin edin.
  • formasyon gelirse gelir,gelmezse istediğim zaten polislik.olmadı okul bitince pomem başvururum diye düşündüm.bari sevdiğim bölüm edebiyatı okuyayım dedim
  • neyse artık gecti ve gitti bizim kısmetimizde bu yer varmış yoksa yazardım orayı da bu gelen bölümde 20 bin arkadaydım son tercihimdi ve kazandım 3 senem olmuş zaten yaşıtlarım 3 sınıfa gecicekler her işte vardır bir hayır diyerek başlayacağız bir de şu acıdan el alırsak dediğim bölüme yani giremediğim yere giren kişi TDE ye 272 puanla girmiş bu puanı alan arkadaş demek ki TS de çok da başarılı değil bu bölümde kolay değil nasıl gececek o kadar yılı temel sağlam olmayınca belki de gitseydim başarısız olacaktım -kendimi avutuyorum ama böyle de düşünüyorum.Herkesin kazandığı yerler hayırlı olsun bakalım hayat bizee daha neler gösterecek cevap atan arkadaşlar çok teşekkürler...
  • trakya(edirne) üni. edebiyat iö geçen sene 394 puan. bu sene 231. fark 163 hesap edin artık
  • bu kadar puan düşeceği aklımın ucundan gecmemişti hadi edebiyattan düştü bari tarihtende bu kadar düşseydi.:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.