Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YENI BIR GÜN YENI BRI UMUT SEREF CAN ALLAH'IMIZA EMANTSIN CANIM BENIM!AKLIMDAN HIC CIKMIYORSUN!DÜN SAVAS AY'A BAKMAK ISTERDIM ACIKCASI 70 MILYONA NASIL KÖSE KAPMACA OYUNU ANLATTI ACABA???
    EYL DUANI BEN OKUYORUM VE OKUYACAGIM TEKRARA VERDIGIN ICIN ALLAH RAZI OLSUN
    ARKADASLAR BIZ BUGÜN TÜRKIYE'YE KARAYOLUNDAN YOLA CIKIYORUZ BIR COK ÜLKEDEN GECIP VATANIMIZA KAVUSUCAZ INSALLAH!HATTA TEKIRDAGDAN BILE GECICEGIZ GÖZLERIMIZI 4 ACARAK.
    FORUMA GIREMEYEBILIRIM BU BENI ÜZÜYOR ASLINDA CÜNKÜ HERGÜN SEREF CANIM'A YAZAMICAM AMA AKLIM HEP ONDA VE SIZDE OLUCAK VE TÜRKIYEDE BU KONU HAKKINDA DAHA AKTIF OLUCAM!
    ECZACIY BUGÜN TOPLANIYORSUNUZ INSALLAH AFISLER IYI SES GETIRIR VE GETIRECEGINE INANIYORUM HERKEZE BASARILAR!
    TUNCAY BEY BIZDEN GÜCLÜ OLDUGUNUZU BILYIORUM CÜNKÜ SIZ SEREF CAN'IN ANNESI VE BABASISINIZ INSALLAH MUTLU HABERLERIMIZ YAKINDIR!
    SAGLICAKLA KALIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kevin1 -- 28 Temmuz 2006; 9:22:16 >

• Kevın arkadaşım yolun açık olsun.. Selametle gel.. Aklın burada kalmasın, biz elimizden geleni yapacağız..
    sen Tekirdağdan geçerken gözünü 4 ve hatta münkünse daha fazla aç yeter :)
  • KEVİN1 ARKADAŞIM HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLERİM.TÜRKİYE'YE GELDİĞİNDE FORUMA BİR UĞRARSAN SANA KOCAMAN HOŞGELDİİN DERİZ..SAĞLICAKLA GELİN..
  • kevin1 sağ salim gelim inşallah yurdumuza. aynı topraklar üzerinde nefes alacağız bir süre desene. hoşgeliyorsun.
  • COK SAGOLUN YA DUYGULANDIM O KADAR IYISINIZKI HEPINIZ INSALLAH ISTANBULDA HEP BERABER SEREF CAN DAHIL GÖRÜSÜRÜZ
  • günaydın mutlu haberler alacağımız birgün olur inşallah...kevin1 arkadaşım hayırlı yolculuklar.
  • KEVIN1 ARKADAŞIM HAYIRLI YOLCULAKLAR.
  • gÜNAYDIN ARKADAŞLAR

YENİ BİR GÜN YENİ BİR UMUT.ALLAH ÇABALARIMIZI BOŞ ÇIKARMASIN.KEVİN 1 HOŞGELİYORSUN MEMLEKETİNE.ALLAH KAZASIZ BELASIZ VATANINA KAVUŞMANIZI NASİP ETSİN.UMARIM BUGÜN GÜZEL GELİŞMELER OLUR ÇÜNKÜ BUGÜN ECZACİYLE BULUŞACAĞIZ.AFİŞLERİ HER YERE ASACAĞIZ UMARIM İYİ GELİŞMELER OLUR.DUALARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLAR.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

ŞEREFCAN LI GÜNLERE AZ KALDI...
  • İZMİRDEKİ ARKADAŞLAR KOLAY GELSİN SİZE. ŞU AN ARANIZDA ORADA OLMAYI NE KADAR ÇOK İSTERDİM.
  • TEŞEKKÜR EDERİZ ARKADAŞLAR
    BEDEN OLARAK YANIMIZDA OLAMASANIZDA KALPLERİNİZİN BİZİMLE OLDUĞUNU BİLİYORUZ.
    SİZ YETERKİ DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BİZDEN...
  • ŞU AN İZMİRDEKİ ARKADAŞLARLA BERABER OLMAYI BEN DE ÇOK İSTERDİM ANCAK COĞRAFYA FARKLI İŞTE..ONLARA BAŞARILAR DİLİYORUM...AMA KALBİMİZ SİZİNLE OLACAK VE BİRBİRİNİZLE TANIŞACAKSINIZ NE GÜZEL.İNŞALLAH ŞEREF CAN BULUNDUĞUNDA HEP BERABER TANIŞMA FIRSATI BULURUZ.

HEPİNİZE KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR!
  • her girişimde bi umutla giriyorum şuraya inş bulunmuştur diye ama her defasında büyük bi hayal kırıklığı ile çıkıyorum bu konudan bulunsun artık ama ya allah sabır versin tum bekleyenlerine
  • izmirdeki arkadaşlar bugün toplanıyordu değil mi?ne kadar güzel ne güzel bir iş için toplanıyorlar

• ARKADAŞLAR KOLAY GELE HEPİNİZE
  • tekirdağda bulunan yada şehirlerarası fax'ı telefonu olan arkadaşların dikkatine;
    (Sabah sabah rüyandamı gördün diyeceksiniz ya, gece rüyamda taksi görünce aklıma geldi, işe gelir gelmez şunları arayıp buldum, fakat işyerimde şehirlerarası fax telefon imkanım yok)

türkiye Şöförler ve otomobilciler federasyonunun sayfasında Tekirdağdaki şöför odalarının telefonarını buldum.. adresi

http://www.tsof.org.tr/oda_sorgulama.php?il_secenek=&il_adlari=TEK%DDRDA%D0&il_al_butonu=Ba%F0l%FD+Odalar+%DD%E7in

bu sayfada diğer şiehirlerde var...

Ben yinede buaraya da yazacağım..

Çerkesköy-yaşar kuş-tel:0282 726 42 93 fax:7265736
    çorlu-abdullah baş-0282 651 14 00 fax 6513886
    hayrabolu-ömer-koçan -0282 315 25 61 fax 3151047
    malkara-ali bingül 0282 427 11 18 fax 4275973
    saray-ender uçuk 0282 768 12 52 fax aynı
    şarköy erdoğan cesur 0282 518 12 20 fax aynı

İmkanı olan arkadaşlar bu numaraları arayıp yada fax çekip bu bölgelerdeki taksicilerin bu konuda uyarılmasını sağlayabilir mi acaba?
    Kestane kebap, acele cevap..

• İBRAHİM TATLISESE MAİL ATMAYI UNUTMAYIN
  • http://www.tatlises.org/
    BU ADRESE GİRİP İBO SHOWA İSTEK GÖNDER KISMINA İŞARETLEDİM BU AÇILAN ALANA DA ŞEREF CAN VE İLAYDA İLE İLGİLİ İSTEĞİMİ YAZDIM. SİZDE YAPIN ARKADAŞLAR .İSTEK ŞARKI İÇİN AÇILMIŞ BİR ALAN BURASI HER HAFTA PROGRAM VAR BENCE KESİN BAKILIYORDUR BU ALANA.
  • Reyhan katılıyorum sana. Hastanelerin çocuk birimleri, sağlık ocakları,Nüfus müdürlükleri de afiş asılacak ve çok dikkat edilecek yerler olarak düşünülmeli. Bu arada İzmir'deki arkadaşlara kolay gelsin diyorum.
  • "sanatçımıza mail gönder" kısmı var birde yukarıda.. Oraya yazsak daha iyi olmaz mı?
  • kevin1 hayirli yolculuklar canim.izmirde bulusucak cok duyarli arkadslarimiz hepinize kolay gelsin diyorum.allah cabalarimizi bosa cikarmasin insallah. hepinizi cok seviyorum yaaa. keske bende vatanimda olup yardim edebilseydim.
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.