PLATINIUM İstersen FAzla Konusma ßen Bugun İlk DEfa Girakona Girdim ve ßen Olympia da Oynuyorum Fazla Laga Luga Yapma Geri Adım At Çünkü Yerin Altına Batıon
quote:
Orjinalden alıntı: PLATINIUM
quote:
Orjinalden alıntı: OnaySizden
kanky Zaten bu adam Saygısı yokki kımseye olsaydı dün bize olurdu saygısı gerçi uyarısını aldı ama neyse kendısı KraL'da ueheu
daha kollugun yanabildigini bilmeyen bi adam şimdi ne diyo ikincisi aferim akıllıymıssın modlar gelmeden önce mesajların bazılarını sildin bazılarınıda editledin.SEn gelmiş bana mujx diyon konuyu verildi diye kirletiyon cezayı ben alıyom
edit: sinirden dolayı yazım hatası
bırak onu ya . kendisi bu forumdan 30 kere banlanmış bir fake bıkmadan usanmadan acc alıyor ban yiyor geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: Eternal_Fox
quote:
Orjinalden alıntı: PLATINIUM
quote:
Orjinalden alıntı: OnaySizden
kanky Zaten bu adam Saygısı yokki kımseye olsaydı dün bize olurdu saygısı gerçi uyarısını aldı ama neyse kendısı KraL'da ueheu
daha kollugun yanabildigini bilmeyen bi adam şimdi ne diyo ikincisi aferim akıllıymıssın modlar gelmeden önce mesajların bazılarını sildin bazılarınıda editledin.SEn gelmiş bana mujx diyon konuyu verildi diye kirletiyon cezayı ben alıyom
edit: sinirden dolayı yazım hatası
bırak onu ya . kendisi bu forumdan 30 kere banlanmış bir fake bıkmadan usanmadan acc alıyor ban yiyor geliyor
saol kardeş hergün böle yapıyo onun yüzüne ceza bize gidiyo msjlerını ah bi silmese
saol hocam moralimi düzeltin valla
abi sadace HELAL OLSUN...
bide beyler bu gün konu yazanlar yazsın çünkü yarın konuyu şikayet edip sildirecem sonra demesinler maşallah iyi post kastı diye
ben bu itemde n şüphelendim bana kalırsa direk elden çıkart
çok güzel takas hayırlı olsun ytl ile sat bence ama tabi kendin bilirsin
dalgamı gecıyorsunuz ya 1 27 tane ske belt vericen ib alıcan delimisin ske beltın tanesı 100 ytl iron belt 150 ytl sakın verme
quote:
Orjinalden alıntı: PaganicX
item tbl edit ile yapılmıştır
hocam diyoz gelin a1 e gösterek diye ilk başta bende inanmadım ama gelin gösterek çocuga kefilim
zaten su ko bolumunun 3. sayfaya gecen bir topicinde kavga olmadigi gorulmemistir.
quote:
Orjinalden alıntı: _19O7_
zaten su ko bolumunun 3. sayfaya gecen bir topicinde kavga olmadigi gorulmemistir.
Benim konu 5. sayfa oldu daha kavga vs. yok... ##İdeâl Pk Müzikleri## (İmzamda)
quote:
Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR
quote:
Orjinalden alıntı: _19O7_
Benim konu 5. sayfa oldu daha kavga vs. yok... ##İdeâl Pk Müzikleri## (İmzamda)
TechnicaL_TR hemen orda bi kavga cıkarıyım
27 değil takı basma bugunda 18 taneden ypaılmıstır buyuk ihtimal
quote:
Orjinalden alıntı: VoLHulK
27 değil takı basma bugunda 18 taneden ypaılmıstır buyuk ihtimal
onların hepsi silindi
serverlere res geldi herşey açılınca belli olucak. İnş silinmez itemi. Elinden çıkarmadı galiba
quote:
O item söner 3 güne...
quote:
O item söner 3 güne...
Kardes Adam Konunun Basında areste diye soylemis hala su cocugu 8 yasındaki cocukların mantıgıyla kavrıonuz. Areste hersey olur Kardesim gerekirse +10 shell set de giyer +10 raptorda giyer +3 takılarlada dolasır kimsede sondurmez ares orası cunku ares Hala anlamıyorsunuz oyunun kuralları var ben bunu her dupe item muhappetinde soylemekten sıkıldım areste +10 item legaldir +3 uniq takılarda legaldir kimse silmez hemen camur atıyorsunuz. sizingibilere guzel bi ata sozu var Kedi ulasamadıgı ciyere mundar dermis
BENDE DIEZDE +7 LYCAON STAFF SATIYORUM BAKALIM BANA NE TEKLİFLER GELECEK HEPINIZI BEKLİYORUM