Şimdi Ara

çok fonksiyonlu yazıcı... 200ytl limit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diğerlerinde de bu sistem vardır.Ama bir sourunu var
    Epson harici diğer yazıcılarda yazıcı kafası kartuş uzerındedir ve 3 - 5 kez dolum yaptıkdan sonr yazıcı kafasının omru bıtıyor. Yani kartuşun omru bıtıyor. Devamlı mürekkep besleme unıtesınde kullandıgınızı dusunun. sistem 80 ml murekkep alıyor. yani 3-5 kartuşluk.. Sistemdeki murekkep bitmeden sistemın kartuş kısımı yanı yazıcı kafaı bozulacaktır. O zaman neden boyle bır sıstem alınıp kullanılsınkı...
    Bunun en mantıklısı yazıcı kafası kartuş uzerınde olmayanlardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: tseyrek

Merhaba

Bunu saklamıyorum. Amacım burada reklam da değildi... Ama konu hakkında bilgisi olmayan birçok kişi bilgisi varmış gibi yazılar yazıyorlar.. Ben Bir bilgisayar firmasıyım. ve sadece bu urunu satmıyorum.. Network uzerine hersey. Size hiç onlardan bahsetmedim. Ama bu urun hepsınden farklı.. Son kullanııların senelerce kartuş ile ilgili sorunlarını cozen bir sistem . Tabıkı bunu burada bir kullanıcı olarakherkesle paylaşmak isterim . Piyasada çeşitli yazıcılar var... Biz siztem olarak hepsınden alıp satarım.. burada amaç reklamsa neden diğer sattığım urunleri burada kotuliyeyım. Ayrıca su an vitrinimde MP510 Var. Bu sistemi goruncu onu almaktan vazgeciyorlar... Sizlere şaka geliyor sanırım...

Bir kartuşu bugun dışarda dolum yapsanız en azından 5 ytl veriyorsunuz.. Ne kadarlık bir murekkebe biliyormusunuz... ( 10 ml geçmez yani 1000 ml sine 500 YTl veriyorsunuz oysa murekkebın litresi 50 YTL
    Ben bir insan olarak yuksek kar marjlarıyla haksız para kazanılmasına karşıyım... O devirler eskide kaldı.. Alın teri bilek hakkıyla kazanılmalı...

Eğer buna karşı iseniz ..... derseniz benim insanlar umrumda değil..... ben yuksek karla satar para kazanırım...

Selamlar forumda tarayıcılar ve yazıcılar hakkındaki bilginizi gördüğümden, size danışiyim dedim. Çok fonksiyonlu, maliyeti 200 ytl'nin altında olan, çoğunlukla kitap ve dergi tarama üzerine ayrıca arada-sırada fotoğraf ve a4 kağıda orta kalitede baskı yapacak bir cihaz arıyorum. Sizin mürekkep baskı maliyeti konusunda yazdığınız mesajı okumadan önce Canon pixma mp170 modelini düşünüyordum fakat şimdi Epson sytlus 5050 modelini de düşünmekteyim. Eğer mürekkep maliyeti dediğiniz gibi 70ykr ise bu ürünü alabilirim. Mesela özellik bakımından canon'un modeli aklıma daha çok yattı ama kartuş maliyeti kilit nokta. siz hangisini önerirsiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: gazonula

arkadaşlar çok fonksiyonlu yazıcı almayı düşünüyorum en fazla 200 ytl bütçem var.

aşağıdada benzer bi konu var ama benim için yazıcıdan çok tarayıcısı önemli bunu dikkate alarak önerilerde bulunursanız çok memnun olurum.

önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...

Tarayıcı daha önemli diyorsanız bence DX5050 almayınız. Ben DX5050 +CISS kullanıyorum. Tarayıcıda çözünürlüğü artırdığınız zaman mavi bir ton kaplıyor. 300 dpi dan daha yüksek çözünürlükte mavi ton beliriyor. Canon ve HP çok fonksiyonlularıda incelemenizi tavsiye ederim.
  • Merhaba
    Epsondan başka bır yazıcı dusunmemelısınız..Cunku Dmbs bır tek epson yazıcılarına uyumludur..ve kartuş malıyetını dusuren tek sıstemdir.
    Teknoloji marketler de kartuşları bitmeyen yazıcı sloganı ile hazır kurulmuş olarak satışa cıkıyor.. İstersenız bir değerlendirin..
    eger cozunurluk arıyorsanız o zaman bıraz daha iyi bir yazıcı almalısınız.. epson rx640 gibi ama su an piyasada bulmak cok zor..Başka bir cozum ise ayrıca bir tarayıcı unıtesı almak.. zaten artık tarayıcıların fıyatı oldukça dustu... bir tane d78 veya c66 ile dmbs yı kullanırsınız. ayrıca bır tanede tarayıcı aldıgınızda malıyetı aynı olup kalıtelı bır taramaya sahıp olursunuz.. Saygılarımla
    Taner SEYREK
    0212 368 82 20 / 120
    0542 245 56 45
    www.zetabilgisayar.com

• gazonula Benimde tavsiyem sana canon - MP 510 bende iki gün önce aldım gayet güzel şık makina saten canon un baskı kalitesi ortada tartısmasız tarayıcı özelliğinide denedim ev kullanıcısı olarak bende süper ama senin tarayıcıda yapmak istediklerin ney örn. ben eski fotoları tarattım ve arkasına müzik koyup çeşitli şekkiller yaptım ve süper yani sanki fotoyu dijital makineden çekmişin gibi bence düşün tekrar canon u ayrıca kredi kartı kullanıyosan vatan bilgisayardan aldım 186 ytl 4 kartus full dolu ve bir tanede yedek siyah kartus veriyo siyah kartus 26 ml. renkliler 16ml. Hp diyosun onda ise 5 ml. siyah 5 ml. renkli tartısmasız CANON tekrar tekrar düşün
  • ogano nun soylemiş oldugu herseye katılıyorum. ama canon yazıcı aldıktan sonra ve kartuşları bittiginde bir canon parası daha verip kartuş almalısın.... veya cope atıp yenı bır yazıcı almalısın daha ucuza gelir...
  • Canon MP serisinden MP500/MP530/MP600/MP830 yazıcılarına Devamlı Mürekkep Besleme Sistemi taktırılabilmektedir. O yüzden MP serisi alacaksanız bunlardan birini tercih etmelisiniz.
  • kesinlikle epson alma.benim almamla satmam bir oldu.suanda hp C3180 kullanıyorum.tavsiye ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: cremisiastro

Kafanın rahat olmasını istiyorsan epson alma arkadaşım....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.