Çok orjinal fikirler,çekilse hollywood filmlerini aratmayan bir film olabilecek fikirlerim var fakat.senaryoya dökemiyorum.Hep bir yerlerde tıkanıyorum ne yapmalıyım?
CSB yaz kanka konu dışına. Hayatımı anlatıyorum olsun başlığı. Bi dene bakalım neler olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Lentus
CSB yaz kanka konu dışına. Hayatımı anlatıyorum olsun başlığı. Bi dene bakalım neler olacak
Tebrikler!Bizden Bizden ÜtüMasası kazandınız iyi günlerde şey yapın.
Where Are You
kullanıcısına yanıt
Önlerden dedim abi hikayen güzel diye sen bu yolda devam et bir şekilde başarıya ulaşırsın
eğitim alcam panpa.İngilizce yazıp Columbia Pictures'e göndercem.Türkiye'de yazıyoruz,gönderiyoruz arayıp bi teşekkür edenimiz yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Where Are You
eğitim alcam panpa.İngilizce yazıp Columbia Pictures'e göndercem.Türkiye'de yazıyoruz,gönderiyoruz arayıp bi teşekkür edenimiz yok.
Parayı kırışacaksak destekçin olabilirim
Gendrya
kullanıcısına yanıt
yapımcı bulursan neden olmasın
quote:
yapımcı bulursan neden olmasın
Emeklerimi boşa çıkartma ama
Gendrya
kullanıcısına yanıt
ayıpsın.ikimizide zengin ederim evelallah.
quote:
ayıpsın.ikimizide zengin ederim evelallah.
Hakkında hayırlısı olsun, yapımcı falan bulamam da. Olur da şans yaver giderse bikaç desteğini beklerim.
Hayalin hayalini kuruyoruz yokluğa bak.
Gendrya
kullanıcısına yanıt
Film çekersem söz 2-3bin atarım.
quote:
Film çekersem söz 2-3bin atarım.
Atmayan
Gendrya
kullanıcısına yanıt
Sözümüz Söz.İlk filmimi çekeyim.en az 2binlirasını sana vericem.At fav bekle
quote:
Sözümüz Söz.İlk filmimi çekeyim.en az 2binlirasını sana vericem.At fav bekle
Tamamdır
10 kişdien 8'inin kendini milyoner yapacak veya en kötü ihtimalle yüz bin dolar kazandıracak fikri var.
İlk olarak fikrinizin kullanılıp kullanılmadığına bakın ve kitap okuyun Ve bu arada Hollywood dediğinizden yola çıkarak bağımsız sinema ve Avrupa sinemasından filmler izleyin.
Professional Geek
kullanıcısına yanıt
zaten kitap okuyorum.kitaplarda ki konularla yeni konular açıyorum.onunlada başka konular.
Yorum için Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme