Şimdi Ara

ÇOK KARARSIZ KALIŞLAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sürekli laptop değiştiren bir insan değilim öncelikle. Yeni bir laptop almayı düşünüyorum ve fiyat/performans olarak en iyisini almak niyetindeyim tabi. Arasında kararsız kaldığım aşağıdaki 3 model arasında işin profesyonellerinden özellikle tavsiye almak isterim:

-->ASUS G53JW-IX047

-->ASUS G73JW-3DE

-->ASUS G73SW-A1

Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

• ben fiyat/performans açısından monster almayı düşünüyodum fakat Asus G53JW-IX047V'den daha pahalı bir fiyata denk geliyordu.
    Bu yüzden Asus G53JW-IX047V almayı düşünüyorum.
  • Alltaki iki modeli de inceledin mi engin45 arkadaşım...Nedir seni 1.modelde karar kıldıran?
  • aradağım bütün özellikler bu laptop'da var sadece full-hd değil.
  • Sen şu hemen altındaki G73JW-3DE modelini inceledin mi hiç bakayım? Türkiyede yok şu anda yurtdışındaki sitelerden bakacaksın... ;)
  • ASUS G73SW-A1 benim daha çok hoşuma gitti ama ASUS G53JW-IX047 daha mantıklı gibi
  • Evet görüşleriniz için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar. ASUS G53JW-IX047 modelinin siparişini vermiş bulunuyorum. Salı günü elimde olacak hayırlısıyla, kullandıktan sonra görüşlerimi paylaşırım sağlıcakla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çok fazla söze gerek yok ASUS olayı bitirmiş bu modeliyle...:) Merak ettiğiniz sorularınız varsa cevaplandırabilirim...
  • hayırlısı olsun makineniz.. Nerden ne kadara aldınız? benim de elimde pavilion var 3 senelik, fan sesi cok rahatsız etmeye basladı, işlemlerde oyunlarda yavaş kalıyor... Sağlam bir Masaüstü toplamayı planladım... ati 6970 li i950 işlemcili falan. Sadece kasaya yaklaşık 2800 TL gibi para çıkıyor. adam akıllı monitörü de 500 den aşağı alamayacağımı düşünürsek... yaklaşık 3300 TL para bayılacam.. Ancak taşınabilirlikte benim için çok önemli.. O yüzden Asusun bu modelini de gözüme kestirmiyor değilim... Benim için şu soruları cevaplarsan çok makbule gececek...
    * Fan sesi işlemciyi zorladığın işlemler, programlar dahil nasıl, rahatsız edicimi, kasanın genel sıcaklığı nasıl?
    * Klavye ışıklandırması var mı? (bu aralar geceleri kod yazarken eksikliğini hissetmeye başladım.)
    * şarjı ne kadar gidiyor?
  • Bir de kardeş bildiğim kadarıyla bu modeller Türkiye'de bulunmuyor.Nerden sipariş verdin acaba?
  • biraz geç olmuş ama birilerinin işine yarar belki açıklıyayım bende.

* i7 işlemci biraz ısıtıyor ama öyle güzel tasarım yapmışlar ki monitörü sonuna kadar dayasan bile arkadaki egsoz gibi görünen havalandırmaları kapatmıyor. o yüzden ısınma çok yok oldumu da hissedilmiyor. eli fln hiç yapmıyor zaten. ses olarak ta ben duymadım hiç sesini. çalışıp çalışmadığını bilmiyorum
    * klavye ayarlanabilir ışıklı. yani klavyenin ışık seviyesini de ayarlıyabiliyorsun. (bence iyi düşünülmüş bir özellik)
    * şarjı kullanıma göre 1.5 2 saat gidebiliyor. kullanımına göre artıp azalabilir.

düşünürsen hernekadar ben çok memnun olsamda kuzenim yurt dışından gelirken hediye macbook pro getirdiği için makinemi satmayı düşünüyorum. düşünen varsa iletişime geçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jugglor

hayırlısı olsun makineniz.. Nerden ne kadara aldınız? benim de elimde pavilion var 3 senelik, fan sesi cok rahatsız etmeye basladı, işlemlerde oyunlarda yavaş kalıyor... Sağlam bir Masaüstü toplamayı planladım... ati 6970 li i950 işlemcili falan. Sadece kasaya yaklaşık 2800 TL gibi para çıkıyor. adam akıllı monitörü de 500 den aşağı alamayacağımı düşünürsek... yaklaşık 3300 TL para bayılacam.. Ancak taşınabilirlikte benim için çok önemli.. O yüzden Asusun bu modelini de gözüme kestirmiyor değilim... Benim için şu soruları cevaplarsan çok makbule gececek...
    * Fan sesi işlemciyi zorladığın işlemler, programlar dahil nasıl, rahatsız edicimi, kasanın genel sıcaklığı nasıl?
    * Klavye ışıklandırması var mı? (bu aralar geceleri kod yazarken eksikliğini hissetmeye başladım.)
    * şarjı ne kadar gidiyor?

-Fan sesi muazzam derecede sessiz, kasada ısınma sorunu yok
    -Klavye ışıklandırması ayarlanabilir tuş ile birlikte mevcut
    -Şarjı ,alet 8 hücreli pil taşıdığı için, muazzam derecede uzun gidiyor
    -Alış-verişi online olarak türkiye firmalarının birinden gerçekleştirmiştim isim veremiyorum reklam olmasın :) (hepsiburada,hızlıal vs gibi...)

Ayrıca dostlar bu şahane aletim için sağlam bir kafaüstü kulaklık modeli tavsiye edebilir misiniz rica etsem??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülfikar32 -- 9 Nisan 2011; 1:28:33 >

• Asus global servisine türkiyedeki memnun olmadığınız teknik servisi şikayet eden bir ingilizce mail gönderirseniz ilgilenirler diye düşünüyorum emremetin enteresan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.