Şimdi Ara

Çok Kararsızım Abiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın tercih yapacağım fakat çok kararsızım şu kardeşinize mantıklı önerilerde bulunun allah rızası için.ygs-lys berbat geldi o yüzden 4 yıllık işi yaş endüstri meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum bilgisayar programcılıgına 2 yıllık geçiş yapıcam ondan sonrasına allah büyük. şimdi ben istanbulda fazlasıyla sıkıldım daha 18 yaşında bıktım bu şehrin gürültüsünden kavgasından hele bide bağcılarda yaşadın mı sıkılmamak bıkmamak elde mi? liseyi full otobüste sürünerek geçirdim bi yere gitmek istiyosun en yakın yer minibüsle yarım saat valla çekilcek çile değil. hem okul puanım 56 istanbulda devlet okulu gelmiyor anca yılda 6-7 milyar verip özele gitmem lazım onada ben sıcak bakmıyorum kacıp gidicem bu şehirden. memlekete mersine gitmek istiyorum mis gibi deniz kenti cık sokaga 5 dakikada sahildesin daha sessiz daha sakin. işin özeti aklımda mersin var lisede aynı sınıfta oldugum arkadaşta orda gel ev tutarız yaz diyo mersini yazdım diyelim 2.3.4... vs vs tercihlere şehir,okul önerileri istiyorum. kardeşim bu sehirde üni okunur okulu şehri güzeldir ögrenci yaşar diyebileceginiz nereler var?

edit: kararsızlıgım şunlar ilk tercihten sonra nereleri yazacagıma karar veremiyorum bir de mersinde ikinci ögretim de yazmak mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_ilgin -- 15 Temmuz 2014; 1:05:00 >

• kimseden cevap yok silin amk
  • Cevap verin lo adama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahahahahah
    Mersin güzeldir bu sezon iyi transferler yaparsa maclarida seyredersin

• Seviyosan git konuş bence

• yardımcı olaydınız iyiydi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.