Şimdi Ara

çok kızdım çoook çoook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben knight ı küfür ks üçkağıt ve türk oyunculardan, olumsuz hareketlerden bıktığım için bıraktım. Heronun sevdiğim en güzel yanı Kişilerin kasılmak belirli bir lvl e gelmek item sahibi olabilmek için partiler bulması yerine kendi çabalarıyla lvl atlamaları item çıkartmaları. yani işin özütü bireysel başarı…. adamlar bu oyunu yaparken kişilerin bireysel idraklarına göre hareket etmeleri düşüncesini ön planda tutmuşlar.
    Heroyu günde 3 saat kasmakla ve hafta sonları gezmekten fırsat bulduğum zamanlarda yaptıklarımla 61 lvl blade çar ve 51 lvl okçu çar sahibi oldum hiç acelem yok. Başarmanın tadını ve hazzını alıyorum. Bunu niye yazdığımı merak edenlere çok kısa bir açıklama yapayım.
    Nekadar hero da Türkler olmaz nasıl olsa başarısız olanlar bu oyunu beceremez desem de tüm serverler bilen bilmeyen bir sürü kişilksizle dolu. Bunun yanıda hazımsız çocuklar laf dinlemeyen angutlarda olsa bu oyun süper.

akıllıysan bu oyunda bir yere gelirsin

Bu oyunda KS yapan kendine zarar verir.

Küfür eden kendine zarar verir. Çünkü yalnız kalır kimse ona yardımcı olmaz.

Üçkağıt la elde edilen hiç bir şey insana kendi başarısı kadar haz vermez

Bu oyun biraz yaşı büyük bireysel düşünebilenler içindir küçükler başladıysa bile en yakın zamanda bırakmalıdır.

küçükler derken her küçüğü kastetmiyorum. yenilgiyi başarısızlığı hazmedemeyen çocukça hareket edenler kastım.

Kızdığım için yazdım bu yazıyı, her şeye rağmen Heroya devam ama bundan sonra Oyunda KS yapan küfür eden salak salak hareketlerde bulunanalara sağlam cevaplar vereceğim. Ve Bu tipleri dışlayacağım herkeslerde bunu yaparsa en azından kendi saflarımızdaki pislikleri temizlemiş oluruz.
    Bireysel hareket bişey ifade etmez ama bu topluluk hareketine dönüşürse o zaman bişeye benzer

Kahrolsun ezikler

• Hiç kendini yorma biraderim zira develere hendek atlatmak kadar zor birşey millete laf anlatmak.
  • çok haklısınız ikinizde bnm de 2 kere petim ve param çalındı oda 16 yaşındaki birisiydi ben daha 13 yaşındayım ama hiç bir zaman hırsızlık yapmadım sadece birilerinden yardım aldım ve kendimden daha düşüklere yardım ettim lwlım 44 belki gülersiniz bu daha bu lwlda ve bu yaşta gelmiş burda baş ağrıtıyor diye ama hiç te öyle değil ben bu kscıları durduk yerde kendine yardım etmeyen birine küfür basanları çok gördüm ama artık devir değişti eden buluyor onlarında bir gün inanıyorum ki charları soyulacak bunun olamsınıda en içten duygularımla istiyorum benim eşyam çalındığı zaman yıkılmıştım ama genede bu lwlda ne olur sanki devam edeyim oyunuma dedim ve devam ettim artık gerçek hayyata gördüğüm ve güvendiğim kişilerle muhattap oluyorum ve bu tür kötü şeyleri yapanlara
    quote:

Orjinalden alıntı: ~Mert~

Hiç kendini yorma biraderim zira develere hendek atlatmak kadar zor birşey millete laf anlatmak.

• benimde biri charımı hem soydu hem sildi hatta foruma kayıtlı forumdaki adı (nayır nolamaz) gibi bişidi yanlız adını pek hatırlamıyom direk salladımbeni soydu forumda konuşmamızda var adı(HulkTRyi tanıyan varmı)gibi bişidi kendide soyduğunu itiraz etmeden açıkladı belki bulursun ve sonra kendi soyulmuş dioki soyuldum yardım edin hepiniz 100k verseniz elime bi toxit alırım dio

bu ne biçim adamya hem birini soyuyo sonrada kendi soyulunca yardım dileniyo

• tam adını biliyormsuun ben bir iki defa gördüm onu
  • bu oyunda bende Türklerden bıkmıs durumdayım....
  • çocuklardan agacılardan aga 10k ver cilerden bıkanlar gece girmelerini tavsiye ediyorum imkanları varsa çok tenha oluyor küçük yaşta olanlar ise uyumak zorunda kalıyor.
    ama şu bir gerçek hiçbir zaman türklerin elinden kurtulamazsın :D illa bişeyin pokunu çıkarırlar.
  • geceleri oyun yağ gibi oluyor.... fakat bu oyunda turkler bi kotuluk symbolü almış durumda hangi yabancı insan clanımdaki tr bayragı simgesini gorunce kufur yazıp Turk diyor başlıyor ks ye bi kac kere karsılastım.. ve eskisi gibi kasmak kolay degil simdi daha zor bot kullanmadan kasanlara diyorum her yer bot dolu hepsi ks ci vs.

diyorumki (tekrarbaşlamasaydımkeşke)
  • Keşke mümkünü olsada +15 olsa bu oyun yok yok +18 olsun mümkünse bıktım yaa kas abi kas abi. 10k abi 100k abi git. Şu türkiye serverı açılsada defolup gitseler. Tabi artı parantez açmak lazım Kimi ufaklıklar varki herşeyin bilincinde adam gibi adamlar bak onları kasıyorumda yardım da ediyorum. Ama şu arsız uslanmaz Bebelikler bırakın bu oyunu gidin ders çalışın :)
  • yazıyı okuyunca aklima geldi

ben oyunu oynarken, daha bd armorun pazarda satılmadığı zamanlarda,
    türklerden cok kişi bakayım dedi
    ama, benim olduğum clandan daha önce 3-5 kere party yaptığımız adama vermiştim denemesi için , skill def i kaç diye bakacaktı.

içimde hiçte acaba geri vermez mi diye de tereddut olmadı , ama bi turk istese herhalde vermezdim. vermedim de:)

bir kaç kiişi dışında onlar zaten ayrı, fazla güvenemedim turk oyunculuara açıkçası.

yabancı bir adam bana +5bd axe vermişti denemem için , şimdi bir turke verir mi acaba aynı clanda bile olsa.

o zaman da +5 bdnin fiyatı 2milyardı. 0 vio blade in 100 milyon olduğu zamanlar :)

Selim sana da kolay gelsin :) bence oyuna başlama, eskisi gibi hatırla

iyiki de bırakmışım

donanıma giriş sayfası hero bölümü kalmış hala benim deişeyim

• tekrar bıraktım zaten de sallla deniz sen simdi perfectworld oynuyormusun oynuyorsan geleyim yada bi oyun bul bana gidicem flyff oynucam sonunda
  • Haha ben gecen gun flyff yi indirdim ama bi turlu anlamadım oyunu cocuk oyunu 3+
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.