Şimdi Ara

Çok Önemli ! Hard Disk Güç Gelmiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aslında aciliyeti olmayan fakat çok önemli bir konu olduğundan böyle yazma gereği duydum.Çalışmayan sabit diskin içinde benim için çok önemli dosyalar var.İlginiz için teşekkür ederim.

Yeni aldığım bilgisayarımda takılı olan Samsung Pata HDD'nin yanına Western Digital WD2500BB modeli SATA 2 HDD mi takmak istedim.Fakat bir türlü bir sonuca ulaşamadım.Bunun nedenleri pek önemli değil (sanırım ikiside master olduğundan).Şimdi benim asıl problemim bu çakışmayı halletmek isterken SATA2 sabit diskim tamamen bozuldu.Güç kaynağına bağladığımda ne bir ses ne bir hareket.Dedim daha bilgisayarı yeni aldım PSU'dan kaynaklı bir sorun olamaz.Ama emin olmak için External Hard Drive'ıma taktım WD'yi ,fakat orda da bir sonuca varamadım.Yalnız dikkat ettim,sabit diskin ,sadece, yeşil bölgesinin üst kısmı ısınıyor.

Yani özet geçmek gerekirse ; elimde benim çok önemli dosyalar içeren bir sabit disk var.Bu sabit diske ne yaptıysam güç gelmiyor.Sorun ne olabilir ? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.