Şimdi Ara

Çok önemli olmasada sinir bozucu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gunaydın arkadaslar , ios 5 JB bi iphone 4 um var. Mesaj seslerinin takılmasına çift calmasına alısmısken , bugun dikkat ettim tweet sesini değiştirsemde hep aynı mesaj tonu calısyor, cıvıltı yapıyorum gene uc ton , vın yapıyorum gene uc ton calıyor. Daha once basına gelen veya cozumunu bilen varsa şimdiden cok tesekkurler.

• Ya bir kişide bir cevap yazsa cok iyi olacak =)
  • cevap
  • o tweet sesi, direk fotoğraflardan ya da safari'den bir web sayfasını twitter'la paylaştığınız zaman çıkıyor. Twitter'dan gelen bildirimlerde 3-ton (default mesaj sesi olarak ayarlanan ton da olabilir ondan emin değilim mesela mesaj için glass seçince bildirimlerde de glass mı çalar?)
  • Mesaj sesi bildirimlerden teke indirilebiliyor olmalı :) bende sorun yok zira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk1001

cevap

Komik mısın sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsdmr

Gunaydın arkadaslar , ios 5 JB bi iphone 4 um var. Mesaj seslerinin takılmasına çift calmasına alısmısken , bugun dikkat ettim tweet sesini değiştirsemde hep aynı mesaj tonu calısyor, cıvıltı yapıyorum gene uc ton , vın yapıyorum gene uc ton calıyor. Daha once basına gelen veya cozumunu bilen varsa şimdiden cok tesekkurler.

cydiadan bendede olmuştu son kurduğun programı kaldır düzeliyorcydiadan bendede olmuştu son kurduğun programı kaldır düzeliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.