Şimdi Ara

Çok Önemli .. samimiyetinize güveniyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ares te CLASSnett isimli 71 lvl warior olan arkadaşımın charı dün çalındı... çalan adam sürekli cz de .. ayrıca bizimle dalga geçiyor.. Sizden ricam charı geri almak için nasıl bir yol izlemeliyiz? ve oyunda şu andaki mevcut GM ismi yada GM mail adresi varmı ? Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden çok teşşekkir ederim..

• Çok çok küçük ihtimal sadece roll back attırabilirsiniz..O da çok zor..Ama yinede premium hesaplı bir chardan siteye ticket gonderin..İlgilenceklerini pek sanmıyorum ama yinede şansını denemelisin.
  • Aresin su anki GM'leri (bildigim kadariyla):

El Morad= Compliance
    Karus= NonCompliance

El Morad= HerculesHuman
    Karus= HerculesOrc

Fakat K2 TOS'ta da belirttigi uzere calinan veya hacklenen charlardan sorumluluk kabul etmiyor.Belki bi ihtimal saglam baglantilarla chara rollback atilabilir.O da cok kucuk bi ihtimal..

Bi de surayi tavsiye ederim:

http://forum.knightonlineworld.com/index.php?f=45
  • chara rollback istemiyoruz sadece geri almak istiyoruz öyle yada böyle...

up..
  • Sizden chari calan kimse eğer tanıdık yani şifrenizi bilen biri değilse almak için hiç ugrasmayin bence çünkü K2 de öyle bir güvenik sorunu var ki alacaksin ne olacak adamlar bi daha calınmayacaginin garantisini vermiyorlar ki ş...ler

Bende hacklenmeyi bekliyorumgevurun biri hacklesede kurtulsak su oyundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 29 Ağustos 2006; 9:33:18 >
  • bu oyunda GM ler ne zaman online oluyor yada oluyolarmı ?
  • arkadaşım şifreyi değiştirin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zaman Çok Kıymetli
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam e-mail adresini değişmiş.. o yüzden şifreyi değişemiyoruz... :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: stillborn

Arkadaşlar Ares te CLASSnett isimli 71 lvl warior olan arkadaşımın charı dün çalındı... çalan adam sürekli cz de .. ayrıca bizimle dalga geçiyor.. Sizden ricam charı geri almak için nasıl bir yol izlemeliyiz? ve oyunda şu andaki mevcut GM ismi yada GM mail adresi varmı ? Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden çok teşşekkir ederim..

Daha Dün Classnett in partysindeydim Konuşmaları Felan Acaipti Demekki ÇALINMIŞ gerçekten Chara Rollback Şartta Şifre Yi we gizli soruyu çoktan Değiştirmiştir
  • Üzülerek söylüyorum ama galiba çok geç kaldınız
  • aga kucukte bolsa bı sole roll back dene belkı olur bıde eskısehırdeysen pm den konusam belkı hallederım sakam yoq eskısehırlıysen hallederım bıdaha deıl cahrını calmak yanına yaklasamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.