Şimdi Ara

çok temiz 98 corolla xei 15750 edermi klimasız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2000de trafıge cıkmıs 98 model servis bakımlı 140bın km de atiker sıralı tüp gümüş gri motor yuzde 98 triger seti yeni değişmiş değişen parça yok şöför kapısında boya var birde ön çamurluklardan birinde, 3-5 çizik var ankara arabası lastıkler yenı muayene yapılıp alınacak malesef klimasız 15 750 istiyo arkadas ama edermi diye tereddutteyım 2.el sitelerine guvenemıyorum abartılı fıyatlar yazılmıs, ank oto pazarına gıtme sansım yok çorumdayım acaba 16 bin e temız bi gli klımalı alınabılırmı yada bukadar temız bı araba 15 750 edermı (klimasız) nihayetınde
    yardımcı olursanız sevınırım

• tup 115 bınde 2 sene önce takılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustalli

tup 115 bınde 2 sene önce takılmış
    Klimasız bir araç için değmez bence 98 GLİ special olsaydı seve seve verilirdi o para hatta 16*17 arası ama Klimasız araca okadar para vermeyin bence ama tecih sizin tabi (orjinal klimayı 1000 liraya takıyorlar ama o zamanda fiyat yükseliyor) pazarlıkla 15 e alabilirseniz + kilma o zaman olabilir belki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardeşen

Klimasız bir araç için değmez bence 98 GLİ special olsaydı seve seve verilirdi o para hatta 16*17 arası ama Klimasız araca okadar para vermeyin bence ama tecih sizin tabi (orjinal klimayı 1000 liraya takıyorlar ama o zamanda fiyat yükseliyor) pazarlıkla 15 e alabilirseniz + kilma o zaman olabilir belki :)

Alıntıları Göster
    Klimasız çok para o arabaya.Vermeyin.
  • ılgılenen arkadaslara tesekkurler
    arkadas 15 500 e bıle yanasmıyor okadarda samımıyız demekkı tıcaret adamı bozuyor:))
    biraz daha bekleyıp temız bı gli alayım desem fiyatlar artacak yaza dogru
    arabayı alsam 150 cıvarı noter e, 250 sigorta, kışlık lastık yok kısın lastık almak zorunda kalacam
    hanı arabanın temızıne bınlıra ver kafan rahat etsın derlerya bu durum oylemı hata mı yaparım alırsam 15 500 e inse bile
  • quote:

ılgılenen arkadaslara tesekkurler
    arkadas 15 500 e bıle yanasmıyor okadarda samımıyız demekkı tıcaret adamı bozuyor:))
    biraz daha bekleyıp temız bı gli alayım desem fiyatlar artacak yaza dogru
    arabayı alsam 150 cıvarı noter e, 250 sigorta, kışlık lastık yok kısın lastık almak zorunda kalacam
    hanı arabanın temızıne bınlıra ver kafan rahat etsın derlerya bu durum oylemı hata mı yaparım alırsam 15 500 e inse bile
    1999-2000 MODEL COROLLA LARI niye düşünmüyorsunuz luna special leri hem full dür hemde çok güzel araçlar millet tipinden dolayı beğenmiyor ama kullanımı çok zevkli araçlar bizzat 3 yıl kullandım çok hoş araçlar. Temizinide daha kolay bulursunuz Hem uygun fiyata alıp uygun fiyata kolaylıkla satarsınız ben öyle yapmıştım aldığımada kullandığımada hiç bir zaman pişman olmadım. o fiyatlarda bir araç almak istesem temizini yine gözümü kırpmadan alırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardeşen -- 27 Şubat 2012; 9:21:27 >

• quote:

1999-2000 MODEL COROLLA LARI niye düşünmüyorsunuz luna special leri hem full dür hemde çok güzel araçlar millet tipinden dolayı beğenmiyor ama kullanımı çok zevkli araçlar bizzat 3 yıl kullandım çok hoş araçlar. Temizinide daha kolay bulursunuz Hem uygun fiyata alıp uygun fiyata kolaylıkla satarsınız ben öyle yapmıştım aldığımada kullandığımada hiç bir zaman pişman olmadım. o fiyatlarda bir araç almak istesem temizini yine gözümü kırpmadan alırım :)

Alıntıları Göster
    aslında mantıklı olan sizin dediğiniz hatta düşündümde ama yine dediğiniz gibi tipini begenmıyorum o kasaların temız bı 98 corolla passat gibi görünüyo gözüme :))
    burda yollar çok iyi olsa 2009 1.6 elegance corolla dusunurdum ama bu yollarda o arabaya kıyamam tayın guzel bı yere cıkana kadar eldeki broadway e devam yada temız bi gli bakıyorum inş. temiz bişey bulurum ankara ve civarında

• gli xei sahipleri yokmu asıl onlar yorum yapsa çok iyi olurdu
  • quote:

gli xei sahipleri yokmu asıl onlar yorum yapsa çok iyi olurdu

Pardon birdaha yorum yapmayız o zaman Yardımcı olmak istemiştim
  • quote:

quote:

gli xei sahipleri yokmu asıl onlar yorum yapsa çok iyi olurdu

Pardon birdaha yorum yapmayız o zaman Yardımcı olmak istemiştim

Alıntıları Göster
    üstadım kusura bakma yanlış anlaşıldım aklımın ucundan bıle geçmedi sizi kırmak yorumlarınız için teşekkur ederım
    bu aracı almayın diyenleri sanki 2008 ve ustu corolla kullanıcılar olarak düşündüm
    gli xei kullanıcılarını kendi arabalarına kıymet biçer gibi empati yapmaya davet ettim butun derdım buydu
    efsane kasayı kullanmayanlara göre o para hemde klımasız bı arabaya çok abartılı ama kullanıp elınde bulunduranlar daha isabetlı pıyasa ile iç içededır diye dusundum yanılıyoda olabılırım

• quote:

üstadım kusura bakma yanlış anlaşıldım aklımın ucundan bıle geçmedi sizi kırmak yorumlarınız için teşekkur ederım
    bu aracı almayın diyenleri sanki 2008 ve ustu corolla kullanıcılar olarak düşündüm
    gli xei kullanıcılarını kendi arabalarına kıymet biçer gibi empati yapmaya davet ettim butun derdım buydu
    efsane kasayı kullanmayanlara göre o para hemde klımasız bı arabaya çok abartılı ama kullanıp elınde bulunduranlar daha isabetlı pıyasa ile iç içededır diye dusundum yanılıyoda olabılırım

Alıntıları Göster
    Şu kasalarda ne var anlamıyorum...Herkesin arabası altın gibi...94 1.3 xl e adam 15000 yazmış...tamam zamanında çok tutmuş ve halada giden bir model ama 18 yaşındaki bir arabayada bu fiyat pes diyorum...bende bu ara corolla bakıyorum, 99-01 arası olan modellerle ilgileniyorum...15000 e 1.3 terra full modeller çok rahat bulunuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Şu kasalarda ne var anlamıyorum...Herkesin arabası altın gibi...94 1.3 xl e adam 15000 yazmış...tamam zamanında çok tutmuş ve halada giden bir model ama 18 yaşındaki bir arabayada bu fiyat pes diyorum...bende bu ara corolla bakıyorum, 99-01 arası olan modellerle ilgileniyorum...15000 e 1.3 terra full modeller çok rahat bulunuyor...

Corollanın Bütün kasalarını ve Türkiyedeki 1.3 karbüratörlü hariç bütün motorlarını kullandım 99 öncesi kasaya göre fren mesafesi, sağlamlığı ve konforu ve iç konsal dizaynı çok daha iyi olan araç sadece tipini bahane ediyorlar ki bence çok sorun değil kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Corollanın Bütün kasalarını ve Türkiyedeki 1.3 karbüratörlü hariç bütün motorlarını kullandım 99 öncesi kasaya göre fren mesafesi, sağlamlığı ve konforu ve iç konsal dizaynı çok daha iyi olan araç sadece tipini bahane ediyorlar ki bence çok sorun değil kesinlikle tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    benim aracım satılık ilgilenen olursa 1.6 xei orjinal garaj arabasıdır. tüm bakımları tamdır ev alınacağı için satılıktır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hatasiz-garaj-arabasi-full-orjinall-78159500/detay/

çok temiz 98 corolla  xei 15750 edermi klimasız

• quote:

Orijinalden alıntı: arifim

benim aracım satılık ilgilenen olursa 1.6 xei orjinal garaj arabasıdır. tüm bakımları tamdır ev alınacağı için satılıktır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hatasiz-garaj-arabasi-full-orjinall-78159500/detay/

kaç istiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

kaç istiyon

Alıntıları Göster
    satıldı arac kardesim

15000 TL

• quote:

satıldı arac kardesim

15000 TL

çok ucuza vermişsiniz biz dün 96 xei yi 14.800 e sattık.
  • quote:

93 gli, 95 xei, 98 gli special sahibi olduk ve sattık. söylediğin araç o parayı etmez. büyük ihtimal ucuza bir yerden bulmuş, üstüne bayağı ekleyerek satmaya çalışan biri. satsın, satsında klimasız olarak o parayı etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

93 gli, 95 xei, 98 gli special sahibi olduk ve sattık. söylediğin araç o parayı etmez. büyük ihtimal ucuza bir yerden bulmuş, üstüne bayağı ekleyerek satmaya çalışan biri. satsın, satsında klimasız olarak o parayı etmez.

11,750 e aldı lpg taktırdı buji kabloları değişti genel ağır bakımları yapıldı 14,800 e satıldı.

• quote:

quote:

quote:

11,750 e aldı lpg taktırdı buji kabloları değişti genel ağır bakımları yapıldı 14,800 e satıldı.

xeide klima varmıydı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

xeide klima varmıydı?

yoktu şimdi yarın yine alacağız sanırım 13.000 e bi sene binilip 15 e gider buda
    Not araçları amcam alıp satıyor ve 98 den beri toyota corolla kullanıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.