İşyerimde yaklaşık 10 pc 10 telefon aynı anda nete bağlanma sıkıntısı yaşıyorum, Asus DSLN12E Modem kullanmaktayım, İnternet bağlantım mevkiide Fiber olmadığından ADSL 16 Megabit , Öncelikle bu hız bu kadar cihaza yeterli midir ? Daha yüksek hızı altyapım desteklemiyor zaten. ( İşyerimde çok büyük boyutlu dosya downloadı yapılmıyor.)
Olay şöyle oluyor, Mesela telefonumda wireless bir anda kayboluyor, tekrar modeme bağlanmaya çalıştığımda bağlanamıyorum, Kaydedildi ve Güvenli olarak duruyor, ancak hiçbir uyarı vermiyor (şifre yanlış, sağlayıcıya ulaşılamıyor vs vs gibi. ) İşim oluyor dışarı çıkıp geliyorum Wi-Fi bağlanıyor, aynı sorun bazen pcde de yaşanıyor, işyerimde her türlü sistem war Xp , Win7 , Win8 hepsinde aynı sorun oluyor telefonlar dahil sorun yaşadığımdan dolayı, internet servis sağlayıcımda sorun olacağını düşünerek onları aradım ancak onlar bir kopma olmadığını ki ( telefonumda wi-fi giderken pcmde işlem yapabilidiğimden bu onları doğruluyor ) , Sorun modem de mi ayarlarında mı yoksa bi routerla ağı paylaştırmam mı gerekiyor, bu sayı bu modem için fazla bir kullanıcı sayısı mı bu sebepten mi sorun yaşıyorum, bilgisi olan arkadaşlar bu tarz sorunu nasıl çözebilirim, her türlü cevaba açığım çünkü denemediğim yöntem, veya modem ayarı artık kalmadı, bir türlü bütün çalışanlarımın pc ve telefonlarını sorunsuz şekilde 1 gün boyunca online tutamıyorum, bu da işimi aksatıyor.