Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.592
Cevap
45
Favori
232.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnceleme güzel olmuş, bu oyunu mp için almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akula-87

quote:

Orijinalden alıntı: Hacı_Bumbala

OYUN BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI MAALESEF

ARTILAR: YENİ BİRİMLER, EFEKTLER

EKSİLER:BİRİMLER DIŞARDAN GELİYOR, GELEN BİRİMLERİN BAZILARI DIŞARIDA BEKLİYOR GELMİYOR, ARAYÜZ REZALET, BEN DİĞER ÜLKELERİNDE OYUNDA OLMASI GEREKLİ DİYORUM, ŞU AN KULLANDIĞIM SİSTEMDE FULL GRAFİKTE COH TALES OF VALOR'U NEREDEYSE AYNI GRAFİK ÖZELLİKLERİ İLE OYNUYORUM (PATLAMA EFEKTLERİ HARİÇ), DOKTRİN SEÇİMİ İÇİN AÇILAN TABLO BENCE ÇOK KÖTÜ, VS... AMA DAHA BETA AŞAMASINDA COH'UN 2006 DA ÇIKIP ŞU ANDA EN OYNANABİLİR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK OYUNA GELECEK YAMAYDI MOD FELAN FİLA 2 SENE SONRA BU OYUN KARALI HALE GELİR TAHMİNİM TABİ YAPIMCI SEGA OLUNCA BUNUN İÇİN YATIRIM YAPACAK MI FELAN FİLAN BİLMEM AMA GELSİN BAKARIZ DAHA ÇIKMADI

Birimlerin dışarıdan gelmesi sizi neden rahatsız etti anlamadım. Bence oyuna gerçekçilik katmış. Esas saçma olan savaş alanına tank fabrikası kurmaktı. Ayrıca sizin yaşadığınız bir bug olmalı benim çağırdığım hiçbir birim henüz harita dışında takılı kalmadı..

Katılıyorum. Dışarıda kalma bugdır tabi ki. Bir de şu detay da çok önemli. Harita dışından geliyor birimler fakat tek bi yerden gelmiyor. haritalarda bir kaç nokta var dışarıdan birim gelen. siz rally point yani çıkış noktası olarak nereyi seçtiyseniz oraya en yakın olan yerden geliyor birimler.

Arayüz hakkında hem katılıyorum hem katılmıyorum. 1. olarak evet arayüz sanatsal açıdan kötü. simgeleri olsun, renklendirilmesi olsun. buna diyecek laf yok

2. olarak arayüz çok kullanışlı. en önemlisi minimap'ten bölge ele geçirme emirlerini sıraya koyabiliyorsunuz. coh1 de bunun için ya taktik haritasını açmalıydınız ya da harita üzerinde kamerayı tek tek tüm bölgelere götürmeniz lazımdı. ikisi de zahmetliydi.

bunun dışında sağ üstteki birim kontrolleri eskisi gibi sadece var olan biriminizi göstermekle kalmıyor, üretilen birimleri ve üretime ne kadar kaldığını gösteriyor. bir biriminiz boşta mı duruyor, çatışıyor mu, siperde mi değil mi, sıkıştırıldı mı yoksa baskı ateşi mi yiyor, hepsini gösteriyor ki bu benim için inanılmaz önemli. sürekli haritada birim unutan biri olarak bu çok işime yarayacak.

Performans hakkında yorum yapmak için çok erken, çünkü alpha da facia olan performans şu anda fena sayılmaz (benim sistemle max da oynanabilir halde), ileride çok daha iyi olacaktır eminim.

Bence çok erken olarak çok keskin kanılara vardın.

• https://www.facebook.com/companyofheroes/app_351292091639277

Arkadaşlar buradan beta key aldım Betayı ne zamana kadar test edebileceğim?
  • Arkadaşlar merhaba company of heroes oyunundaki PERF. yazan çizgi ile ilgili bir sorum olacaktı şimdi benim sistemim gayet kaliteli ve 5 çizgi şeklinde gösterirken durduk yere bir anda tek ya da çift çizgiye düştü bu da lag sorununa yol açıyor örneğin 3v3 ve 4v4 haritalarda tek çizgi 2v2 haritalarda çift çizgi 1v1 haritalarda ise 5 çizgi şeklinde gösteriyor sistemime bakıyorum böyle bir şey olmaması gerekirken daha önceden her haritada 5 çizgi iken sizce neden böyle oluyor çözümü var mı yani kısacası oyunda lag sorunu oluyor bilen var mı sorunun çözümünü teşekkürler sistem şöyle;
    ----------------------------
    İNTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ İŞLEMCİ, GİGABYTE G41-MT-USB 3.0 ANAKART, 2X4GB G-SKİLL 1333 MHZ DDR3 RAM,2TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200 Rpm HARDDİSK, POWERCOLOR 1 GB GDDR5 HD 6870,OCZ ZS SERİES 750 WATT +80 PLUS PSU, XİGMATEK GAİA LGA 775 SOĞUTUCU, PHİLİPS 1920X1080 MAX 21.5'' EKRAN
    MİCROSOFT COMFORT KLAVYE 3000,LOGİTECH G300 OYUNCU MOUSE, TRUVATEK PHALAN X BİG TOWER KASA

• en sevdiğim strateji oyunlarindan biridir.inşallah 1. gibi güzel bir oyun olur.zaten oyun denildiğinde strateji aklıma gelir
  • 37TL'ye nerede satılıyor key?Link atabilir misiniz?
  • oyun çok iyi olmuş, multi strateji'ye yeni bir soluk getirmiş. özellikle 4 v 4 maçlar aşırı zevkli. az önce 4 v 4 te karşımızdaki ruslar 3 kritik noktayı tutarlarken, biz tiger tanklarını çıkardığımızda hepsinin çil yavrusu gibi kaçışması çok güzeldi. 3 tiger tank ile bayağı t-34 katlettik.
  • arkadaşlar bişey sorucam aynı takımdan 2 kişi biri alman diğeri rus olabiliyormu betayı oynayanlara soruyorum böyle bişey duymuştum önceden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@vibereli

arkadaşlar bişey sorucam aynı takımdan 2 kişi biri alman diğeri rus olabiliyormu betayı oynayanlara soruyorum böyle bişey duymuştum önceden?

böyle birşey olamaz bunu yaparlarsa oyunun içine etttiler demektir yahu neden yeniler eskileri aratır oldu artık anlamıyorum önce simcity şimdide coh birimlerin ayrıca dışarıdan gelmesi benimde hoşuma gitmedi şahsen ben üretimi görmek isterim böyle alıştık abi senelerce böyle oynadık rts nin ruhuna ters bikere bunlar hep free to play in getirdiği saçma sapan anlayışlar oyunun rağbet görmemesi durumunda kendilerine manevra alanı oluşturuyorlarah eski zamanlar diyorum başkada bişey eklemiyorum

• Merhaba arkadaşlar, bir haftalık yoğun tempomuzdan sonra nihayet CoH Türkiye yayına girdi. Daha önce birbirini tanıyan ve tanımayan CoH sevdalısı arkadaşları ekibimize katıp denize açıldık. Yeni başladığımız bu serüvende CoH sever Türk oyunculara faydalı olmak ve Türkçe kaynak oluşturmak amacıyla elimizden geleni yapacağız. Tüm CoH severleri bekleriz.

Herkese hayırlı olması dileklerimle...

www.cohturkiye.com

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU]

• da yeni indirmiştim tales of valor ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 20 Nisan 2013; 11:38:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mutluyum beta keye ulaştım.Steamdan indiriyo.İsteyen olursa oynarız.
  • HD 4870 ekran kartım var ve oyuna girdikten bir müddet sonra ''Görüntü sürücüsü çalışmayı durdurdu.'' hatası alıyorum. 13.1 driverına güncelleme yaptığımda sorun daha da sıklaştı. Bazı forumlarda aynı ekran kartına sahip kişiler aynı hatayla karşılaştıklarını söylemişler ve Relic'in konu üzerinde çalıştığı söylenmiş. Herhangi bir önerisi olan var mı?
  • Arkadaşlar bu indirdiğimde multiplayer olacakmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: S©o®PioN06

Arkadaşlar bu indirdiğimde multiplayer olacakmı ?

Çokoyuncu da var çarpışma da var.. Steam arkadaşlarınla da çokoyunculu oynayabiliyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk

quote:

Orijinalden alıntı: m@vibereli

arkadaşlar bişey sorucam aynı takımdan 2 kişi biri alman diğeri rus olabiliyormu betayı oynayanlara soruyorum böyle bişey duymuştum önceden?

böyle birşey olamaz bunu yaparlarsa oyunun içine etttiler demektir yahu neden yeniler eskileri aratır oldu artık anlamıyorum önce simcity şimdide coh birimlerin ayrıca dışarıdan gelmesi benimde hoşuma gitmedi şahsen ben üretimi görmek isterim böyle alıştık abi senelerce böyle oynadık rts nin ruhuna ters bikere bunlar hep free to play in getirdiği saçma sapan anlayışlar oyunun rağbet görmemesi durumunda kendilerine manevra alanı oluşturuyorlarah eski zamanlar diyorum başkada bişey eklemiyorum

Çarpışma da istediğiniz gibi takım yapabiliyorsunuz fakat çokoyunculu da axis ve allies olarak seçim yapılıyor. ruslar ve naziler yan yana savaşamıyor. Alpha da dediğiniz gibiydi. Beta 'da değişikliğe gidildi.

• Herkese selamlar. Ben oyuna yeni başladım. Antrenman yapmak istiyorum. Sanırsam bilgisayara karşı oynayabiliyormuşuz. Ancak bulamadım. Yardımcı olacak varsa mutlu olurum
  • @pplhntr
    ekledim hocam ama crash report alıyorum aradabir neden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

Herkese selamlar. Ben oyuna yeni başladım. Antrenman yapmak istiyorum. Sanırsam bilgisayara karşı oynayabiliyormuşuz. Ancak bulamadım. Yardımcı olacak varsa mutlu olurum

Online'a girip sağ tarafta boş olan kısma ai atayabilirsin. Sağ üst köşede küçük butonlar var onlardan en sağdakine tıklayarak atıyorsun.
  • Oyun zor yav :D Easy aldım hep karşıma adamların karşısına çıkmaya cesaret edemedim easy bile pert ediyor beni
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.