Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: marstazaman

Merhabalar,

COH u eskiden hamachi üzerinden sorunsuz online oynayabiliyorduk, yalnız oppsing frontsda hamachiden oynamayı denediğimiz zaman, ki bunu birkaç arkadaşla denedik, ya birbirimizi lobby de hiç göremiyoruz ya da kurduğumuz oyunlara görsek bile giremiyoruz...

Acaba hamachide bu oyunu deneyen ve oynayabilen oldu mu? Olduysa nasıl bir ayar yaptınız?

Teşekkürler...

hamachi den mp oynanmıyosa ne anladım ozman ben o işten.

Bir çözüm gelir inş.

• quote:

Orjinalden alıntı: quikcem

invasion of normandy campaign kilitli sifre istiyo bu bolumu acmanın bi yolu varmı acaba ?

normal coh u açmanın yolu bu işte.. eğerki burada geçerli bi normal coh serial i yazarsan .. sana nereden aldın die soracak (steam vs.) retail store dan aldım dersen cd check gibi bişiy ediyo.. eğer coh of un crackliyse herhangi bi cd yi algılayabiliyor yada direk geçebiliyor... bu sayede normal coh un campign i ve skirmishte amerika ve almanya geliyor... kilit meselesi biraz sorunlu sanırsam ama bi kere yaptım oldu.. ertesinde bi kere daha açtıımda tekrar kilit vardı.. 3. de durum düzeldi normalce oluyo..
  • Arkadaşlar oyunu aldım ama ilaç no yok bilen bir arkadaş PM atabilir mi lütfen
  • bu oyun online oynamak için mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Arkadaşlar oyunu aldım ama ilaç no yok bilen bir arkadaş PM atabilir mi lütfen

Oyunu nerden aldın ben İstanbul'da Kadıköy'de bile bulamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 2 Ekim 2007; 20:05:29 >
  • Oyun pek çok cd cide yok ben torrent olarak indirdim pazartesi sabah 10 da başladı salı sabahı bitmişti 170-220k arası indi ama herkesteki sorun bende de var normandy camping kilitli yakında bunada bir çözüm bulunur herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekinokx -- 3 Ekim 2007; 9:39:05 >
  • Merhaba resimlerden anladığım kadarı ile .
    Oyunu önce Company of heroesi yamasız kurun
    sonra üstüne Company of heroesin Of kurun
    Sanırım tüm bölümler açılacaktır.
  • Ben bu bağlantı ile 180 kb ile indiriyorum
    Daha üstüne çıkmadı
     COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI)
  • Arkadaşım oyunun crack i var ama oyun crack olsa bile normandy camping i açmak için orjinal lisans taraması yapıyor orada kalıyoruz bizde bende dün gece bir kaç bölüm oynadım dediğim gibi normandy camping açılmıyor...
  • Ya hocam niye dert ediyorsun zaten normandiya camping bizim company of heroes ile oynadığımız yer deyilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30
    Oyunu nerden aldın ben İstanbul'da Kadıköy'de bile bulamadım?

Torrent sağolsun
  • Aynısını koyduktan sonra yeni oyun yapmasının anlamı ne
    bence aynısı değildir diye düşünüyorum
    peki bu oyunda amerikalılar nerede sadece almanlar ve ingilizler mi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekinokx

Aynısını koyduktan sonra yeni oyun yapmasının anlamı ne

ben de coh üzerine en son yamayı yukledim..eğer net açıksa sorun çıkıyor acount verify istiyor, net kapalıyken skirmishe giriyor hatta ilk campaign de oynanıyor ama diğer campaignler kilitli..ama asıl önemlisi amerika ve almanya var sadece, ingiltere ve rusya yok görünürlerde..bulan varmı :)
  • Valla bende yamayı yükledim bende açık olan almanlar ve ingilizler amerika kapalı diğer campingleri rahatca oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

quote:

Aynısını koyduktan sonra yeni oyun yapmasının anlamı ne

ben de coh üzerine en son yamayı yukledim..eğer net açıksa sorun çıkıyor acount verify istiyor, net kapalıyken skirmishe giriyor hatta ilk campaign de oynanıyor ama diğer campaignler kilitli..ama asıl önemlisi amerika ve almanya var sadece, ingiltere ve rusya yok görünürlerde..bulan varmı :)

COH'da sadece ABD ve Almanya var zaten. 1.79 GB lık yamayı COH a kurdum benim oyun orjinal olduğu için problem yaşamadım, ana menüye girdim. Campaign de sadece Normandiya vardı, dlh.net sitesinden savegame dosyasını indirip oyunun save klasörüne kopyaladım, tekrar Campaign'e girdim tüm bölümler meydana çıktı.

CoH da kilitli olan 2 yeni Campaign var COH:OF dan bunları oynayamadım. COH serial key girdim ama kilit açılmadı sanırım orjinal OF un serial key'i gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 3 Ekim 2007; 13:08:55 >

• Bana izmirde olan arkadaşlardan bu oyunu tedarik edecek olan var mı acaba
  • Coh of u indirsem toretden campaingleri oynayabilirmiyim ?
  • Evet Oynıyabilirsin ben oynuyorum
    dediğim gibi sadece normandy camping (buda denilene göre coh muş.) klitli durumda..

eğer coh un orjinal cd keyini girersek normandy camping açılırmı coh unda yüklü olması gerekiyormu, baya kafa karıştıran bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekinokx -- 3 Ekim 2007; 13:24:30 >
  • quote:

Evet Oynıyabilirsin ben oynuyorum
    dediğim gibi sadece normandy camping (buda denilene göre coh muş.) klitli durumda..

eğer coh un orjinal cd keyini girersek normandy camping açılırmı coh unda yüklü olması gerekiyormu, baya kafa karıştıran bir durum

anladım tek dvdye sığıyormu peki?
  • 8.4 Gb lık disklerden olursa sığar onun haricinde mecburen 2 dvd
    ben tek yazdırdım daha iyi oluyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.