Şimdi Ara

company of heroes sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu sinanpasadan alıp kurduk bir sorun cıkmadı. fakat loading... ekranında yukleme cubugu sonlara yaklasınca oyun windowsa donuyor. bu sorunla karsılasan baska biri var mı veya nedenini bilen biri varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• ben karşılaşmadım ama söyleyim ya bilgisayar rın bozuk yada ekran kartın yetmiyo bunun için al bi 1.2 yamasını oda kaldırmıyosa bu oyundan vazgeç
  • evet valla bendede var anakart asus sistemim imzamda
  • @horolelyo

Hangi ekran kartını kullanıyorsun?
  • BENDE 7800 GT VAR KALDIRIR HERHALDE

ORDA KALMASİ İLGİNÇ BİR DURUM ÇÖZEMEDİM

SADECE BENDE OLUYO SANDIM AMA BİRİ DAHA ÇİKTİ
  • Bugün 1.2 patchini indirdim ve kurdum fakat oyunda terrain grafikleri pır pır etmeye başladı. 1.2 Patch öncesi böyle bir sorunu yoktu. Ekran kartının en yeni sürücüleri yüklü. Sorun patchte mi yoksa bende mi anlayamadım
  • DOSTUM EGER İMZANDAKİ SİSTEM VARSA COK İLGİNC KASMASI VEYADA TAKILMASI BAŞKA BİR SORUN VARDIR
  • upgradeleri falan yapın ekran kartı için bende laptop(hp pavillon) 2gb ram 256mb nvdia geforce ekran kartı 2mhz dualcorecpu ile çok iyi hatta iyiden öte çalışıyor
    takılmada olmadı.

neden kaynaklanıyo anlamadım ekran kartı falan kaldırmıyo olabilir mi .
    grafikleri en aza indirin veya ivmeyi düşürün.
  • Bios'u uptade etmeyi dene...Bendede 1-2 oyunda atıyordu bios mu uptade ettim düzeldi!Benim bir arkadaştada windows'a atıyrdu oyun onada uptade ettik bios'u düzeldi sonra
  • ARKADAŞLAR BİDE UPDATE ETMİYOR PARDON SONRADAN DENERKEN DONE DİYE CIKTIM BAKMADAN AMA BİDAHA DETAYLI BAKTIM SORUN CIKARDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racer007 -- 21 Ekim 2006; 22:57:27 >
  • crack sorunu.
  • kesin crak lamada bi sorun var
  • beyler banada bu oyunu savi lazım ya valla aban savin upoad eden veya bi şekilde weren bende cok hayır duası alır
  • büyük ihtimal crack....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.