Şimdi Ara

Compny of Heroes MSI NX8800GTX

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler benm bi sorum olucak. bende MSI GeForce NX8800GTX-OC var. bilgisayarda herhangi bi oyun oynarken ıslık sesi gbi bi ses çıkarıyo. bu sorun deil çunku oyunları oynuyabiliyorm. bu kartın içinden çıkan Company of Heroes oyununu yükledim. internetten bu oyun için patch 1.7 yi indirdim. bu patch bu oyuna DX10 özelliği ve grafiklerini katıyo. önce Age of empires 3 oynadım ( full grafiklerde 2-3 saat ) sonra bu oyunu açtım ve her özelliği full yaptım. oyunu oynamaya başladıımda o ıslık sesi çok arttı ve 1-2 dakka sonra o ses kesildi ve ekran kartı kendini kapatıp, vista ya restart attı. 4-5 saat bekledim. bilgisayar soğuyunca yeniden açtım ve oyuna girdim. 45 dk sanra aynı olay yaşandı. ve bunu 3 gün boyunca denedm, hep aynı. diğer hiç bi oyunda olmuyo. sadece bu DX10 destekli oyunda oluyo. acaba bu ekran kartındanmı kaynaklanıyo yoksa oyundanmı ?? acaba MSI ın yeni sürücülerini yüklesem düzelirmi ???

- bilgisayarımın sistemi gerekirse: ( Intel core 2 Quad q6600 CPU, 4 gb 800mhz ram, MSI NX8800GTX-OC GPU, Asus Commando Anakart, 19" lcd samsung, Tagan 700 Watt güç kaynağı )

• ekran kartın çok zorlanıp ısındığı için fan devrini arttırıyo o ıslık sesi o yüzden artıyo ve belli bi sıcaklığı geçince res atıp kendini kurtarıyo

bence akran kartını aldığın yere götürüp bi kontrol ettir ilerde ekran kartını daha cok zorlucak oyunlar cıkınca habire res atmaya başlar o zaman kesi bi üretim hatası bi şeyi problemi vardır.
  • mantıklı bencede ihmal etmeden çözüm yolu aramalısın hatta kasayı aç ve oyuun oyynarken kontrol et bakalım fan ötüyorurmu
  • Ya kasa içi havalandırma az ya da başka bir sorun var. Havalandırmanın yeterli olduğuna eminseniz bir servise götürmekte fayda var.
  • muhtemelen çok ısındığı içindir reset atması ama ocli diyorsun yani oc kendin yaptıysan belki soğutmayetersiz kalıyordur
  • Dostum msi'in kendi programındaki dynamic overclock(D.O.T) seçeneğini mi etkinleştirdin diğer türlü fan hızının artmaması gerekiyo bildiğim kadarıyla
  • çözümler için çok teşekkürler beyler. DAIKIN, kartı ben OC yapmadm fabrika çıkışlı OC li. sadece bellek hızını OC yapmışlar başkada bi değişiklik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head_shooter -- 1 Eylül 2007; 2:05:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Powercolor Red Devil RX 580 8GB
    3 hafta önce açıldı
    Powercolor RX 580 8GB RED DEVİL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendinden O/C'li kartlar böyle sorun verebiliyor ne yazık ki. Herhangi bir o/c programı kurup (Riva Tuner, PowerStrip, vs) downclock yapmayı dene.

Company of Heroes, diğer oyunlara göre sistemi çok fazla zorlayan bir oyun. Bu yüzden sadece bu oyunda yapıyor olması normal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.