Şimdi Ara

CONCORD 5900 vs iPhone durumu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu günlerde kafamı kurcalayan bir marka var Concord 5900 adlı bu telefonun iPhone la yapısal ve işlevsel benzerlikleri olduğu söyleniyor. Açıkçası çok aramama rağmen hakkında pek fazla bilgi edinemedim ve kullananda bulamadım. Bu telefonla ilgili teknik/kullanım bilgisi olan birileri var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Merhaba ben aldım iphone özelliğine sahip değil kıyasladım ama güzel özellikleri var örneğin 2 hat tv raydo blutooth kamera aslında akla gelecek herşey var fiyat uygun olması çok cazip kıldı beni
  • valla bende aldım ama telefonla ilgili hiç bi yerde doğru düzgün bilgi yok evvelki telefonumdan blutotla nasıl rehberi atacağımı bile çözemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: geniusm38

valla bende aldım ama telefonla ilgili hiç bi yerde doğru düzgün bilgi yok evvelki telefonumdan blutotla nasıl rehberi atacağımı bile çözemedim

atamazsın, yok öyle bişey.
  • peki bu ürün yasal mı
    turkcell e falan kayıt yaptırmak mümkün mü
    iki ay sonra kapanmasın telefon sonra
    telefon ucuz ama o paradan da olmayalım sonra
  • Valla online mağazalarda garantili olarak satılan bi ürün. Yasallığı ile ilgi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Tabiki bunu alırken bir iPhone beklemekte hata olur ama işte fiyat ve tasarımı çok çekici geliyor. Kullanımda da sıkıntı yada arıza ile karşıldığını henüz görmedim bi yerde. Bu durumda deniycez artık başka çare kalmadı..
  • concord 5900 de hoş bir telfon ama benim en çok kafama takılan bunalrada mesaj yazımı nasıl oluyor. o yüzden dokunmatik algılyacısına çok dikkat et derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aman hocam bu telefon nere ıphone nere.

etme gozunu sabunliyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.