Şimdi Ara

Connection to the game server has been lost. Sorunu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Connection to the game server has been lost. Sorunu ?

Bu Sorunun tam bir Çözümü varmı arkadaşlar ?

Pb güncellendi.
    Modem'e portlar eklendi fab. ayarlarına dönüldü. vs.vs.vs. eskisinden biraz dha uzun oynuyabiliyorum artık ama =) gene atıyor gene atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamurpeace -- 17 Nisan 2010; 3:48:30 >

• Bizim Turk server'larını tercih ediyor musun yoksa kafana göre mi? Sunucu listesinde Ping in kaç? İmzamdaki linklere bak bi bence. Belkide Internet bağlantında bir sorun vardır. PB filan güncel pcimde sorun yok diyorsan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Bizim Turk server'larını tercih ediyor musun yoksa kafana göre mi? Sunucu listesinde Ping in kaç? İmzamdaki linklere bak bi bence. Belkide Internet bağlantında bir sorun vardır. PB filan güncel pcimde sorun yok diyorsan?

Hiç Farketmiyor. Tr sunucularında bile aynı hatayı alıyorum :S
  • Bende de dün bu hatayı çok verdi gece 12 gibi...Ping 260 civarı.
  • evet aynı hatayı gece verdi. bağlantı koptu. çok iyi puanlar almıştım. içine etti tüm zevkimin.
  • EA Games'ten kaynaklı bi hata zaten :S
    Dün gece 1 map bile oynatmadı bana. Şimdi girdim 2 -3 harita oynadım gene attı :) Deli olmak üzereyim artık.
  • kafayı yiyecem ya nie boyle bi hata veriyo :S doğru düzgün oyun oyniyamadım ya :S offf offfffffffffff
  • Arkadaşlar Sorunu buldum. Modem'in Firewall'ından kaynaklanıyormuş. Firewall'ı Disable yaptım ve sorun ortadan kalktı 3 - 4 tanede Port açtim hiç bir şekilde atmıyor artık. :)
  • Barış oyunda çok öldüğünden atmasın seni sakın :)))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

Barış oyunda çok öldüğünden atmasın seni sakın :)))))))

Hacı sende kimsin
  • Sabahtan beri aynı sorun cumartesi günü oynayalım ağız tadıyla dedik hala düzelmedi var mı girebilen ? veya bu sorunun çözümünü bilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korin

Sabahtan beri aynı sorun cumartesi günü oynayalım ağız tadıyla dedik hala düzelmedi var mı girebilen ? veya bu sorunun çözümünü bilen

Birkac gundur Server ve Clientlar (oyuncular) EA Master serverlarina baglanmakta ve bilgi akisinin saglnamasinda sorun yasaniyor, bu oyuna baglnamayi, oyundayken oyundan dusmeyi gibi bircok soruna neden oluyordu. Bazi bolgelerde duzeldi deniyor ama Avrupa lokasyonlu serverlarda hala sorun yasayanlar var. Pratik cozumu sadece Logout yapip ardindan tekrar Login yaparak bir servera baglanmayi denemek olabilir. bunun disinda su an icin bir cozumu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcadius -- 23 Ekim 2010; 19:18:12 >
  • Bu sorun bende de var, ve oldukça sinir bozucu. Az önce defalarca denememe rağmen oyuna giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcadius

quote:

Orijinalden alıntı: Korin

Sabahtan beri aynı sorun cumartesi günü oynayalım ağız tadıyla dedik hala düzelmedi var mı girebilen ? veya bu sorunun çözümünü bilen

Birkac gundur Server ve Clientlar (oyuncular) EA Master serverlarina baglanmakta ve bilgi akisinin saglnamasinda sorun yasaniyor, bu oyuna baglnamayi, oyundayken oyundan dusmeyi gibi bircok soruna neden oluyordu. Bazi bolgelerde duzeldi deniyor ama Avrupa lokasyonlu serverlarda hala sorun yasayanlar var. Pratik cozumu sadece Logout yapip ardindan tekrar Login yaparak bir servera baglanmayi denemek olabilir. bunun disinda su an icin bir cozumu yok.

ne yazıkki işe yaramıo relog =( neyse napalım geçene kadar beklicez artık.

• tethered olarak bağlandığımda yada başka bir modemden girerek bağlandığımda hiç bir problem yaşamıyorum. modem kaynaklı bir sorun turkcell fiber modem kullanıyorum. yukarıdaki arkadaşımızında belirttiği gibi firewallı kapattım fakat yine atıyor. Sorunu tam anlamıyla çözebilen var mı ?
  • Aynı sorun bende de var 2016 yaz indirimlerinden aldım oyunu 5 dk dan fazla oynayamıyorum sürekli atıp tekrar giriş yapmamı istiyor.Tekrar girince bağlanıyor diyor ve öyle kalıyor.Yabancı sitelerde dahi araştırdım ne yaptıysam olmadı sürekli online oynarkjen atıyor var mı çözümünü bulan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.