arkadaşlar bugun vatan bilgisayardan cooler master'dan ultra aurora ışık aldım.kasada yerine sabitledim.kabloların nerelere takılacağına dair bir fikrim yok.bilenler varsa anlatabilirler mi detaylı bir biçimde? teşekkürler
yapacağın şey şu neon dan çıkan kabloyu inverter a takıcan ondan çıkan kabloyuda psu dan gelen 4 lü molexe takıcanOlay bu kadar basit.
arkadaşlar bende cooler master ultra aurora colors ürününü vatan bilgisayardan aldım ürünü kurdum tüm bağlantılar tamam ama müzik açtığım zaman ses ile birlikte yanıp sönmüyor ürünü alırken bu özelliğine bakıp aldım hatta seri numarası DFL (ben öyle biliyorum) ile başlayan ürünlerin sese duyarlı olduğunu bildiğim için aldım fakat ben bi türlü beceremedim ses olayını....acaba benim ürün mü başka yoksa benim yapmam gereken bişey mi var bilgisi olan varsa cevap verebilir mi...
quote:
Orijinalden alıntı: selim6186
arkadaşlar bende cooler master ultra aurora colors ürününü vatan bilgisayardan aldım ürünü kurdum tüm bağlantılar tamam ama müzik açtığım zaman ses ile birlikte yanıp sönmüyor ürünü alırken bu özelliğine bakıp aldım hatta seri numarası DFL (ben öyle biliyorum) ile başlayan ürünlerin sese duyarlı olduğunu bildiğim için aldım fakat ben bi türlü beceremedim ses olayını....acaba benim ürün mü başka yoksa benim yapmam gereken bişey mi var bilgisi olan varsa cevap verebilir mi...
Dostum onlarda sese duyarlı olarak gözükmesine rağmen ek bir kutucuğu içine koymuyorlar.Orada ki bütün ürünler zaten aynıdır yani sese duyarsız.
evet beceremeyince biraz araştırdım ayrıca kasa arkasına takılan bi aparat daha var peki koymayan kim vatan bilgisayar mı yoksa üretici mi üretici ise üstünde ve ürün bilgilerinde sese duyarlı yazıyor madem öyle neden bu parçayı koymadı içine ben ürünü nette sese duyarlı diye aldım o zaman vatan bilgisayar mı koymuyor anlayamadım durumu....
Vatan bilgisayar değil bundan sorumlu olan doğrudan üretici.Diğer teknolojik mağazalardaki neonlarda ne yazık ki aynı.Üzerinde ingilizce olarak sese duyarlı yazsa da o ek aparat içinde yok.Ha birde sese duyarlı neonların üretimi bitti diye biliyorum boşu boşuna arama yani
quote:
Orijinalden alıntı: mertguz
Vatan bilgisayar değil bundan sorumlu olan doğrudan üretici.Diğer teknolojik mağazalardaki neonlarda ne yazık ki aynı.Üzerinde ingilizce olarak sese duyarlı yazsa da o ek aparat içinde yok.Ha birde sese duyarlı neonların üretimi bitti diye biliyorum boşu boşuna arama yani
durum şimdi anlaşıldı cevap için sağol....
örnek.....güzel bi örnek hatta...:D
quote:
sese duyarlı mı bu ürünler ikinci üründe öyle birşey yazmıyor ama birincisinde Ses : Evet yazmışlar yorumda da kimse belirtmemiş .
quote:
Orijinalden alıntı: flat_kil
quote:
sese duyarlı mı bu ürünler ikinci üründe öyle birşey yazmıyor ama birincisinde Ses : Evet yazmışlar yorumda da kimse belirtmemiş .
Şimdi elimdeki sese duyarlı neon'un fotoğraflarını upload ediyorum.Gider ürüne bakarsın içindeki işaretledğim ünite varsa satın al yoksa zaten sese duyarlı değildir.
Kırmızı dikdörtgene aldığım şey sese duyarlı ünite.
quote:
Kırmızı dikdörtgene aldığım şey sese duyarlı ünite.
Peki dikkat edeceğim çok teşekkür ederim bilgi için . ! Bunu nerden almıştın sen ?
Ben bunu zamanında forumdan birisinden almıştım.O zaman koli halinde getirmiş tanesini 30 liradan mı 20 liradan mı ne satıyordu.Ben 4 tane satın almıştım.