Şimdi Ara

Corollanın Fiyatı Düşer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Engin Hoca

Bi ara corolla comfort(dizel)yanlış hatırlamıyorsam 37400 idi.yaklaşık 2-3 hafta önce falan.Endişemiz şimdi alırız, 10 gün sonra bir kampanya olursa "tüh" leriz.Onun için bu tarihleri iyi yorumlayan , tecrübesi olan arkadaslar vardır eminim.

cebinize parayı koyun 15 veya 22 aralığı bekleyin....olanlar içinden (stoktakilerden) oldukça iyi fiyata birşeyler düşürebilirsiniz
    diyelimki olmadı ve diyelimki kriz dahada derinleşti 2009'da yarı fiyatına alırsınız herhalde
  • quote:

Bi ara corolla comfort(dizel)yanlış hatırlamıyorsam 37400 idi.yaklaşık 2-3 hafta önce falan.Endişemiz şimdi alırız, 10 gün sonra bir kampanya olursa "tüh" leriz.Onun için bu tarihleri iyi yorumlayan , tecrübesi olan arkadaslar vardır eminim.
    plateau ,geç de olsa hayırlı olsun. Kazasız belasız binersin inşallah.Arabandan memnun musun?Seni çok rahatsız eden olumsuz bir özelliği var mı?

dostum allah razı olsun ama ben o dönem kendime göre birkaç nedenden ötürü corolla yerine 42000ytl'ye sıfır km peugeot 407 1.6hdi tercih ettim...bu tercihim kesinlikle corolla'nın daha kötü olduguna ınandıgım ıcın falan degıldı,zaten 1 yılda cevremde 3-4 kişiye yeni corolla aldırttım...eşimin abisine de auris dizel comfort aldık,sık sık da sürüyorum auris'i,iyi ki de aldırtmısım dıyorum...aurıs'ın benı rahatsız eden tek yanı bozuk yolda lastık sesi ve konsoldan gelen sesler oldu...407 kullansam da çoğu toyota sahıbınden daha da fanatık Toyota'cıyımdır...babamın 10yıl sorunsuz kullandıgı,bizi 3 kez olumden kurtaran Corona'sı ıster ıstemez benı de fanatık Toyota'cı yaptı...belkı de 2-3 yıl sonra yenı avensıs nasip olur,ama 1.6dizel motor getırmelerı lazım:)

bana göre kasanın estetik olarak tek hatası arka stop tasarımı...ayrıca comfort pakette kapak jant olması da son derece anlamsız...corolla 10 numara araba,herkes kazasız belasız güle güle binsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: Akustik
    Akbank'ta büyük kıyım: Bir gecede 1100 kişi işsiz kaldı
    16 Kasım 2008 22:45
    buyur buradan yak.

dedim ya şovu severler diye, bu ekonomik kriz gerçeği kapımızda iken (hatta kapıdan içeri adımını atmış iken) bakmayın öyle boş keseden atanlara

quote:

14.11.2008 akşamı itibarıyla Akbank'ta çalışan 1000'i aşkın personel işten çıkarıldı. Ortada kalan işsizler ordusu, ailesi ile birlikte perişan olurken, kalanlarda ise "sıra bize ne zaman gelecek" kaygısı başladı. Aktif büyüklüğüne göre Türkiye'nin en büyük 2. bankası durumundaki Akbank'tan bir açıklama yapılmamasına karşın, işten çıkarmaların önümüzdeki hafta içinde devam edeceği öğrenildi.

Bilindiği üzere 09.08.2008 tarihinde, Akbank Genel Müdürü Zafer Kurtul "Akbank`ın yılın ilk yarısındaki net karının 1 milyar 215 milyon YTL olarak gerçekleştiğini, 2008 sonunda personel adedinin 1.400 kişi artacağını" bildirmişti.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer de, Eduplus'ın düzenlediği 7. Yönetim Zirvesi'nde "Türkiye'nin bugün güvenilir ve istikrarlı bir iş ortamına sahip olduğunu düşünmekteyim. Biz iş dünyası olarak toplumun geleceği için en önemli katkıyı yapacak yeni girişimlerde bulunmak ve şirketleri iyi yönetmek gibi bir gücü elimizde bulunduruyoruz. Bundan sonra gideceğimiz yolda yapılması gereken ne varsa, sorumluluğun büyüğünün iş dünyasına ait olduğunu düşünüyorum. Çünkü bugün geldiğimiz noktada dünyayı yaşanacak kötü bir yere dönüştürmek de iyi bir yere dönüştürmek de politikacılar kadar şirketlerin, yani bizlerin elinde olacaktır" diye konuşmuştu.

Akbank Üst Yönetimindeki 2 önemli ismin tüm bu olumlu mesajlarına karşın, 1000'in üzerinde personelin işten çıkarılması şaşkınlık yarattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 17 Kasım 2008; 0:52:52 >

• Teşekkürler arkadaşlar...
  • Arkadaşlar Toyota'da inidirim falan yok. İnanmayın bunlara. Bundan 3-4 ay önce daha ucuzdu bu arabalar. Aurisin baz donanımı 33 küsur du. çok iyi hatırlıyorum. Önce zam yapıp eşzamanlı olarak indirim yapıyorlar. Sonra inanılmaz fırsatlar vs. deyip milleti kandırıyorlar.
  • toyota indirim yapmaz ama servistede garantili araca parca masrafı cikarmaz
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 17 Kasım 2008; 9:12:18 >
  • Bence fiyatlar yılsonuna doğru düşer ama fiyatlardaki bu düşüş tüketiciye ne kadar yansır yada yansır mı pek emin değilim.Şöyleki:Malumunuz şu anda tüm dünya gibi biz de ekonomik krizden etkileniyoruz.(etkilenmiyoruz diyen yalan söyler;borsa ve döviz fiyatları bir yana ticaretle ugrasanlar bilir piyasada yaprak kıpırdamıyor)Şu anda piyasada herkes likidite sıkıntısı içinde firmalar ,bankalar,buyuk -küçük esnaf ,kısaca herkes ;nakit para arayısında . Bence bu durumdan en buyuk avantajı elinde nakit parası olan saglar;eger elinizde nakitiniz varsa ve arabayı kredi kullanmadan alacaksanız, çok büyük indirimler yaparlar,bakmayın liste-kampanya fiyatlarına.
    Diğer taraftan yılsonuna dogru bu krizden dolayı fiyatlar iyice duser bende arabayı ucuza getiririm diye dusununler eger arabayı kredi ile alacaklarsa bu birsey ifade etmez.Çünkü çok düşük fiyatlar ancak ve ancak ekonominin daha kötüye gitmesi nedeniyle ortaya çıkacaktır ve bu durumda bugun 2,06 olan kredi faizleri o gunlerde daha da yukselmiş olacak ve arabadaki indirim diğer taraftan yüksek kredi faizi olarak geri dönecektir.Örnek olarak ben arabamı ekim ayında aldıgımda 38.250YTL'ydi ve 1,55 ten kredi kullandım bugun arabanın fiyatı aynı ama faiz oranı 2,06 .Arabayı şimdi alsam toplam geri odemede yaklasık 3.000ytl fark ediyor,3.000!Şimdi bu arabayı bana 35.250 YTL verseler ne olacak .Bilmem anlatabildim mi?

• milliyet-hürriyette toyota genel müdürünün bir röportajı vardı

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/10359758.asp bunu okuyabilirsiniz...
  • Dragotreis ve PNOUMA sağolun arkadaşlar. Kredi çekmeden alacağız.Biz de bekliyoruz daha doğrusu bilmiyoruz daha bekleyelim mi? Yoksa pazarlığa girişelim mi?Alacağımız bayi 750 ytl düştü.Yani corolla Comfort dizeli 37500'e bırakıyorlar. Kaskoyu da hediye etseler alırız.
    Bugünlerde corolla alan var mıdır acaba? Aldıysa ne kadar indirim oldu? Yazarlarsa sevinirim....
  • yahu satıcı/pazarlamacı adam fiyatımız düşecek dermi? elbette mantık icabı kur arttı fiyatlarımızda artacak diyecek
    fiyatlarımızda düşme olacak diyen adamı anında şutlarlar
    satamasınlar, arabalar stoklarını doldursun bakalım ne yapacaklar?
    sıkın dişinizi, almayın biraz daha bakın fiyatlar ne olacak görürsünüz
  • Cumartesi günü kokteyl varmış okula davetiye göndermişler telefonla da arayıp çağırdılar.24 Kasım Öğretmenler Günü ve haftası dolayısıyla çok özel indirimler yaptık falan mutlaka bekliyoruz dediler.Fiyat konusunda birşey söylemediler geldiğiniz zaman görüşelim sürpriz olsun falan merak ettim doğrusu ...
  • Şu ekonomik şartlarda peşin para araba almak herkesin harcı değil ,bu kozu sonuna kadar kullanın derim Ben aldığım zaman kampanya fiyatından bir kuruş dşmediler en az 5 bayii'den fiyat aldım hepsi aynıydı.Aksesuarlardan alabildiğimizi almaya çalıştık .
    quote:

Dragotreis ve PNOUMA sağolun arkadaşlar. Kredi çekmeden alacağız.Biz de bekliyoruz daha doğrusu bilmiyoruz daha bekleyelim mi? Yoksa pazarlığa girişelim mi?Alacağımız bayi 750 ytl düştü.Yani corolla Comfort dizeli 37500'e bırakıyorlar. Kaskoyu da hediye etseler alırız.
    Bugünlerde corolla alan var mıdır acaba? Aldıysa ne kadar indirim oldu? Yazarlarsa sevinirim....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.